2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 gun sonra sila olsada azcik lak lak etsek diceniz bu gunleri cok ararsinizz :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar benimde hafif hafif başladı sancım ama bu sfer aşağıda dinleneyim uzatayım ayaklarımı ee bu ayda normal artık katlanıcaz bebişlerimiz için napalım yeterki onlar iyi olsunlar dimi senaycm sılacımm öpüyrum sizi görüşmek üzere

orjiinal kız sende bi an önce ara istersen doktorunu ne olur ne olmaz biz ne kdar anlıyabilirzki sonuçta o sancıyı yaşayan sensin şiddetinide en iyi sen anlarsınn tabi inşallah önemli bi duru yokur..

görüşürüz canım kendıne ıyı bak tatlım pamuğumopuyorumnanaktan

Uzan dinlen tabi canim gec oldu zaten iyi geceler opuyorumnanaktan

Bende cikiyorum herkese iyi gecelerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy sılam dogru kısss cok ozlıcem senı bayada kalcan hastanede 5 mi 7 gunmu kalcaktın

Mertimde 7 gun kalmistim canim bisey degistimi bilmiyorum hastane kurallarinda sali gunu gidince sorúcam kac gun diye sanirim yine ayni ama ben yinede sorarimmbilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan
yesica black:1ninca:klava:

Al benden de o kadar klava::mymeka:

Iyi geceler canimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

canlarım kızmayın yoktum bilgisayarın başında kocis geldi yanıma ikii muhabbet ettik adamla o kadar uzun zaman oldu ki oturup konusmayalı lafları bitiremedikkk :roflol:

kıyamam özlemiş benii tabe bende onu D:

iyi geceler hamişlerimmmmmmm
öpüyorm hepiniziiiiiiiiii

şu bacağımın ağrısı olmasa ben de gidip mışıl mışıl uyurdum ( ahhh ahhh

kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun
yordun mu kendini bugun o yüzden mi agrıyor

teşk.yok canım fıtık çıktı bi kaç hafta önce öğrendim..sol bacağım uyuşuyor ağrıyordu uyuyamıyordum.bebek tetiklemiş bi doğurayım tedavi olucam inş.sen neden uyumuyorsun uykusuzlukmu yoksa ?

midem çok yanıyor ilaç içmeyeyim diyorum canım da içtim artık dayanamadım.

geçmiş olsun bende gecen yıl bel fıtığından ameliyat oldum
aman dikkat et benim sonlarına doğruydu çok çektim 6 yıl !!

ne derlerse yap dikkatlı ol canım

saol canım çok geçmiş olsun sanada.evt büyük ihtimal fizik tedaviye başlarım dogumdan sonra.mide yanmalarını hiç deme canm yeni azaldı 5.ayımdan beri çekiyordum.soda ve yudum sütle idare ettim hep ilaç ne alıyorsun bunun için?

Saat 02:15 ben hala uyuyamadimmm -tatlicadiarzu-

2 gun sonra sila olsada azcik lak lak etsek diceniz bu gunleri cok ararsinizz :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayyyyyyyyy sılaam canım yaaa kız seni aramazmıyız topiğin güzin ablası oldun gıııı gerçekten yokluğun çok belli oluyo düngece eşimle çay içtim bi yandan kucağımda başak emziriyorum ama sabahın köründen kalkmaktan uykum da geldi bak bugün 6.30 da uyandım sersem sersem oturuyom o yüzden düngece bi bakam dedim çıktım yoksa size elini veren kolunu kaptırıyo bacıııımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…