2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Saat 02:55 uyku sifirr :1no2:

neden uyku tutmadığını bilmiyorum sılam ama hormonların işidir kesin artık doğum sürecine girdin aboooo kaç gün kaldı gııı şurdaa akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

herkese günaydıııınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada son zamanlardsa bebişler kilo alsın diye özel bişeyler yiyen varmııı 2400 kilosu benim bebeğimin 2500 dan sona korkma dedi dr bide ballı süt doğduktan sonra sarılık olmasını önlüyomuş diye duydum

günaydın ...... az kaldı insan heyecanlanıyo:)
ballı süt mü kime vercen ki bebegeyse cok yanlıs 1 yasından önce süt ve bal

:gitme:

kendimiz içceğiz doğmadan önce yanlış anadın
pardon canım yanlış anladım bilmiyorumkismile
benim oglum olmamıstı sarılık doktor günese dogru yatır hep gece gündüz kavramını da daha iyi anlar dediginden aksi bir durumla karsılasmadık

ne güzel yaş aralıkları benim oglum 17 aylık cok minik teyzesi kazara hamile kaldım mafoldumben

2. ler daha rahat derler inAn mazdım ilkindeki heycan yok bi an önce doğsada hayatımı düzene soksam düşüncesi var tainde araya karışınca bebek kafamda karmakarışık oldu kendimi boşlukta hisssediyorum herşey boşlukta aceba bi odası olcakmı diye düşünüyorum off bingöle tain bu sene çıkmasaydı daha rahat ederdim ama herşeyde bi hayır vardır allah tüm askerleri içindede benim eşimi korusun yuvamızı dağıtmasın

ne güzel yaş aralıkları benim oglum 17 aylık cok minik teyzesi kazara hamile kaldım mafoldumben

azmış arası ama keşke bende öle doğursaydım kızım kıskanıyooo bide 5 yıl arradan sonra bazı şeyler zor oluyo çoğunu unuttum sanki nası doğacak napacam hafızam silindi sankiii

calısıyorum arkadslarım en iyisini ettin diyo bakalım nolcak görcem ne zaman tayin işiniz eşinin görevi kutsal ama bir o kadar da zor allah kolaylık versin

aklinialirimsmile merhaba kızlar nasılsınız bi yaramazlık yok galiba
gece kötüydüm ama şimdi iyiyim kasıklarım tutulmuştu çok korktum
şükür geçti sabaha kadar kafamçokkarıştı
doktor doğum tarihi verdi Şeniz 5 haziran sositososito sositososito

ooooooooo az kalmıs hadi allah kurtarsın
nursena iyi haberlerle gel canım

günaydın canım boş ver bee büyüyünce ohh iyikide yapmışım dersin sen annemi görsen biz 4 kardeşiz annem le beraber 5 ediyozolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileaklinialirimsmile

kızlar ben bol bol ballı süt içiyodum hamileliğimde sezeryan oldum 38.haftada alıyolar zaten kızım 3.850 gr doğdu yani daha dursaydı 4 kilo yu geçerdi tavsiye ederim içe bilen bol bol içsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

azmış arası ama keşke bende öle doğursaydım kızım kıskanıyooo bide 5 yıl arradan sonra bazı şeyler zor oluyo çoğunu unuttum sanki nası doğacak napacam hafızam silindi sankiii

aaaa ben 3.5 yıl aradan sonra yaptım ama hiç unutmuyo insan canım doğurunca bak görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…