canım ohh maşallah kuzunakızlar ben bol bol ballı süt içiyodum hamileliğimde sezeryan oldum 38.haftada alıyolar zaten kızım 3.850 gr doğdu yani daha dursaydı 4 kilo yu geçerdi tavsiye ederim içe bilen bol bol içsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım ohh maşallah kuzuna
benim 36+ 1 kızım 2650 biraz minik galiba
doktor 39 haftasında alırım belki dedi 3200 olur dedi yasakkelime
aklinialirimsmile merhaba kızlar nasılsınız bi yaramazlık yok galiba
gece kötüydüm ama şimdi iyiyim kasıklarım tutulmuştu çok korktum
şükür geçti sabaha kadar kafamçokkarıştı
doktor doğum tarihi verdi Şeniz 5 haziran sositososito sositososito
evet sorun yok şimdilik kaydirigubbakcemile2hayırlısı olsun canım olumunekankayizsmile
doktoru sorunsuz ayarlayabildin dimi?
aklinialirimsmile merhaba kızlar nasılsınız bi yaramazlık yok galiba
gece kötüydüm ama şimdi iyiyim kasıklarım tutulmuştu çok korktum
şükür geçti sabaha kadar kafamçokkarıştı
doktor doğum tarihi verdi Şeniz 5 haziran sositososito sositososito
Canim insallah guzel haberlerle gelirsinn :Saruboceq:size iyi günler arkadaşlar dr a gidiyorummm
ayyyyyyyyy sılaam canım yaaa kız seni aramazmıyız topiğin güzin ablası oldun gıııı gerçekten yokluğun çok belli oluyo düngece eşimle çay içtim bi yandan kucağımda başak emziriyorum ama sabahın köründen kalkmaktan uykum da geldi bak bugün 6.30 da uyandım sersem sersem oturuyom o yüzden düngece bi bakam dedim çıktım yoksa size elini veren kolunu kaptırıyo bacıııımaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
Hosgeldin canim a.s.orjinalkız tarihin belli olmuş hadi gözün aydın..sağlıkla al yavrunu kucağına canım...
Hosgeldin canim a.s.
Bende artik ne uyku ne saglam kafa kaldi mehtap bugune de girdik yarin tahlil yarindan sonra dogum varr eyvahedigeldismile
Ben cikiyorum kahvalti yapmam lazim cokacimcoook
Sagol canim benimm az kaldi ya hic sorma heycan doruktaa hihoyyytsılam az kaldı doğumuna hadi inş hayırlı haberlerini alırız seninde bebişinde canım doğum yapan herkesinde allah hepimize kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inş
hoşbulduk canımma.s.olumunekankayizsmile
acayip durumdayım bende valla...benim tahlil falan yok çarşamba sabah gidip direkt ameliyata...bu aradaaa dr sordum sonda takmıcakmış yaşasınnnnnkaydirigubbakcemile5
yarından sonra bu saatlerde oğluşlarımız kucağımızda inşallahhh
çabuk. nokta hemen nokta gel nokta vesselam noktasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ben geldim nokta
Sen nere gittin nokta
soranlara selam nokta :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?