2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ohh maşallah kuzuna
benim 36+ 1 kızım 2650 biraz minik galiba
doktor 39 haftasında alırım belki dedi 3200 olur dedi yasakkelime

canım ohh maşallah kuzuna
benim 36+ 1 kızım 2650 biraz minik galiba
doktor 39 haftasında alırım belki dedi 3200 olur dedi yasakkelime

olsun canım önemli olan sağlığı 3 kilo yeterli zaten ama ben hamileliğimde ballı sütü biri bu şekilde söylediği için değil severek içiyodum hala da içerim çünkü çok seviyorum sen de istersen iç canım ama normal doğum olmasını istiyosan zaten 3 kilo yeter canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım olumunekankayizsmile

doktoru sorunsuz ayarlayabildin dimi?

Canim iyi bari kokrugun gibi bisey degilmis bak artik yavas yavas bu agrilar olucak tabi ben 3 gundur hergun yasiyorum sanci ve agri ama azcik disimi siktimmi belli bi zamandan sonra geciyo sukur.
Gununde belli olmus ne guzel canim hayirli olsun saglikla gelsin bebegimiz insallahh:Saruboceq:

Gunaydin canlarim a.s.

gece ben saat 4 e geliyodu uyuyabildigimde.Agrim sancim yoktu sukur ama kafamda bin tane sey vardi onu dusun bunu dusun derken yatamadim bi turlu.
Yarin sabah 8 de hastanede tahlil falan yapilcak artik bu geceden mertimi babaannesinde yatirmaya baslasam iyi olucak hem yavas yavas yalissin hemde yarin bizle erkenden kalkmak zorunda kalmasin.
Oglusumu birakip nasi yaticam hastanelere hic bilmiyorum ya bilmiyorumkismile

orjinalkız tarihin belli olmuş hadi gözün aydın..sağlıkla al yavrunu kucağına canım...

size iyi günler arkadaşlar dr a gidiyorummm
Canim insallah guzel haberlerle gelirsinn :Saruboceq:

Kis guzin abla sensin benden olsa olsa perihan abla olurr :roflol:
Senin bebis var canim sana ne diyim ben okuyup okuyupta bisi yazmayan cadilara dedim zati olumunekankayizsmile
Zaten bende dogumdan sonra ne siklikla ugrarim ALLAH bilir artik 2 cocuklaa ohaoldumsmile

orjinalkız tarihin belli olmuş hadi gözün aydın..sağlıkla al yavrunu kucağına canım...
Hosgeldin canim a.s.
Bende artik ne uyku ne saglam kafa kaldi mehtap bugune de girdik yarin tahlil yarindan sonra dogum varr eyvahedigeldismile

Ben cikiyorum kahvalti yapmam lazim cokacimcoook

Hosgeldin canim a.s.
Bende artik ne uyku ne saglam kafa kaldi mehtap bugune de girdik yarin tahlil yarindan sonra dogum varr eyvahedigeldismile

hoşbulduk canımma.s.olumunekankayizsmile

acayip durumdayım bende valla...benim tahlil falan yok çarşamba sabah gidip direkt ameliyata...bu aradaaa dr sordum sonda takmıcakmış yaşasınnnnnkaydirigubbakcemile5
yarından sonra bu saatlerde oğluşlarımız kucağımızda inşallahhh

sılam az kaldı doğumuna hadi inş hayırlı haberlerini alırız seninde bebişinde canım doğum yapan herkesinde allah hepimize kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inş

sılam az kaldı doğumuna hadi inş hayırlı haberlerini alırız seninde bebişinde canım doğum yapan herkesinde allah hepimize kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inş
Sagol canim benimm az kaldi ya hic sorma heycan doruktaa hihoyyyt
Darisi senn ve bebisini sabirsizlikla bekleyen tum canlarim basina insallahh olumunekankayizsmile

Bende ne tahlili bilmiyorum hic dediler sali sabah guzelce kahvalti et gel dedi doktor CADIARZU
Sonda takmadan nasi olcak kiss ay bende hep kafamda sunu sorim bunu sorim diyom hepsini unutuyodum oraya gidincee laelaelaelaelae

Ben geldim nokta
Sen nere gittin nokta
soranlara selam nokta :roflol:

geldim nokta eve süpürge tuttum nokta başağı bilgisayar odasına koydum nokta abisiyle oynasın diye nokta sonra kapıyı açmış nokta anne beni kucağına al diye ağlıyo nokta eskiden süpürgeyi açar açmaz kaçıyodu nokta şimdi de süpürgeyi açarken nokta kucağımda olmayı istiyo nokta yani bi elimde süpürge nokta diğer elimde başak numaradan geliyo kucğıma ben süpürge açarken kucağımda seyretmek hoşuna gidiyo anaaam bi de bu çıktı nokta nokta noktaakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Sedefim leyla bana özelden mesaj yatmis yeni dogum yapanlari kazen e özel mesajla yazarsaniz listeye kazen eklicekmis.
Bende yokum 2 gun sonra sedef bu gorevi sen devr alsan canim leyla gelene kadarr olumunekankayizsmile

Ha bide hamile270 ne zaman dogum yapmistiya aradim aradim bulamadim kazen e bildirmek gerek onudaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…