Sedefim leyla bana özelden mesaj yatmis yeni dogum yapanlari kazen e özel mesajla yazarsaniz listeye kazen eklicekmis.
Bende yokum 2 gun sonra sedef bu gorevi sen devr alsan canim leyla gelene kadarr olumunekankayizsmile
Ha bide hamile270 ne zaman dogum yapmistiya aradim aradim bulamadim kazen e bildirmek gerek onudaa bilmiyorumkismile
olur canım yazarım doğum yapınca mı yazıcam yazarım söylerim ne dimekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Cok sagol canim benimm topigimizinn ana kralicesii olumunekankayizsmile
Dogum haberleri topige gelirse kazen e bilgileri yazarsin canim kac kg dogmus hangi gunde falan leylanin topiginin ilk sayfasinda tablo var orda yaziyo zaten neler eklenmesi gerek bakarsin ordann :lepi:
ay günaydınmı tünaydınmı desem anca kalkabildim
sılam nasılsın bugun hazırlıkların tamam mı canım ayyy ne heyecan vardır sende kımbılır ben bıle burdan heyecanlandım ne guzel bebegıne kavusacaksın
Ben kullaniyorum super ötesi bi ilac cocuklularin icin bir numara butun lekeleri hakliyookaydirigubbakcemile3kızlar aranız da kosla vanish kullanan var mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay günaydınmı tünaydınmı desem anca kalkabildim
Canim hazirliklarim falan hepsi bitti sukur evde dun camasir birakmadim hepsini makineye attim yikansin gitmeden kurusun diye.
Mertimede camasir ayarladim babaannesinde kalicak ben hastanedeyken ama hazirlarken aglaya aglaya hazirladim en cok da mertimi o kadina emanet edip gitmek koyucak bana :çok üzgünüm:
ahhhhhhhhh sılam ahhhhhhhh eşim ufak bi operasyon geçirecek ameliyat olcak neyse ameliyat oldu sonra ben hastahanede ilk gece kaldım oğlum daha bebek bezliyodum annem gelemezdi kadın da rahatsız dı ben eşimin yanın da refaktçı olarak eşimin yanında kalırken abim oğluma bakıyodu altını değiştirmeler yemek hazırlamalar işte ne biliim gurbet elde kötü yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ben kullaniyorum super ötesi bi ilac cocuklularin icin bir numara butun lekeleri hakliyookaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canimm a.s.
Ben daha mertimden ayri 1 gun bile gecirmedim canimm simdiden koyuyo acisi yuregime hastanede naparim onsuz bilmiyorum dun dusundum acaba izin verirlermi yanimda kalmasina diye esim diyo sen disisli dikisli nasi bakcan ona erene zor bakarsin zaten diyo ki haklida olmucak is ama ne bilim yaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme:
ay sedef kadının içi kan aglıyor zaten mertinden ayrı kalacak diye sende bunları yazıp daha üzüyon adaşım bol bol telden konuşursunuz babası hastanenin bahçasine falan getirsin camdan görürsün eger görünüyorsa bu kadar zorluk geçdi onlarda gecer canım bizlere demesi kolay belki ama inan geçiyor 2 evladınlada ömür boyu beraber olursun insallah allah böyle tatlı ayrılıklar versin kız özleyecen tabi ama emin elerde sonuşda babaannesi ne kadarda piskopat olsada emin ol canı gibi bAkacakdır merte bide sen yoksunya daha iyi bakar onun kaprisleri bence sadece sana sevgi ve ilgi bölünüyorya şimdi 1 hafta baş başa klacaklar hiç kafanı bunlara takmaki sütün biran önce gelsin
herkese tünaydınnnnnn canlarımmmmmm
sılam bilsem bende cıkmazdım dun gece 3 de yattım ama ben cıkarken kimse yoktu
ayy 2 günün kaldı canım yaaa
ayrıca hiçç canını sıkma Mert için bence.. çünkü seninle aranızda ne yasanırsa yaşansın unutmaki o da babaannesi güzelim tabiki iyi bakıcak oğlunun oğlu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?