2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedefffff yangına körükle gidiyorsun yani bravo

aaaaaaaa iyi ki dertleştim bi bacım yok dedim şurda bi dertleştim daha diyceniz var mı sılam buse uyardı daha dertleşmem özür dilerim

ah be güzelim dertleşme diyen mi var sana bi alemsin yanlış anlama hemennnnnnnnn

sopayı yollucam walla

kız zaten gurbetteyım diye üzülüyor senin dertleşmen güzel de zamanlaması yanlıs yafruuuuummmmmmmmm benle dertles sen boşver sılayı şimdi :):):):)):):):)

Canim ne özrü ya askolsun ozur falan dileme .
Sukur ki bizim hastane aliyo cucuklari falan babasi hergun getirir oglusumu yanima canim senin dedigin gibi olsa hastaneye almasalar kafayi yerdim herhalde bende laelaelaelaelae

kız bizde seni yakın gördügümüzden söyledik kırdıksam kendi adıma ben senden özür dilerim birbirimizin lafını kaldırıyoruz diye yazdım aldıgım samimiyetden kaynaklıydı valaha seni üzmek istemedim burda kimseyi tanımıyorum ama birer insan olarak çok degerlisiniz tekrar kusura bakma

aaaaaaaa iyi ki dertleştim bi bacım yok dedim şurda bi dertleştim daha diyceniz var mı sılam buse uyardı daha dertleşmem özür dilerim

Ayy anacim 2 dk masa toplamaya gittim ne olmus hemenn alemsiniz valla kaydirigubbakcemile3

Blackle silam_buse hakli soylediklerinde ama sedefimde dertlesiyo icini dokuyo iste bize.
Allahtan bizim hastanede giris cikis sorunu yok aliyolar oglusumu yanima yoksa gercekten etkilenirdim sedefimin yazdiklariylaa bilmiyorumkismile

Ama suan yazdiklarin etkilemedi sedefim beni cunki mertim hergun gelicek annesinin ve kardesinin caninaa :lepi:

Hosgeldin canimm a.s.

Keske baksaydin canim ya siteye icim karardi iyice gece siteyi dolasti az ama baktim kimseciklerde yok ciktim tv baktim biraz o evcilik oyununu kac kez tekrar izledim bilmiyorum artik ezberledim nerdeyse her gece tekrar koyuyolar sempatiksalakcinni

Artik son 2 gun ben gece yarilarina kadar burda olurum kesinn :sinifsinif:

Babaannesi cok iyi bakar o konuda suphem yok zaten ama evlat iste bide hic ayri kalmayinca daha zor.Bugunden itibaren orda kalicakk bilmiyorumkismile
Diyorum aksam babaannede kalcan diye hayir kalmam diyo bakalim aksama nasi ikna edicemm boshayallersmile

Ben geldimmmmmmmopuyorumnanaktan
Hadi yine kaçın da gösteriyim ben size klava:

Hosgeldin canimm a.s.
Dun biz kacmadikki sen hemen ciktin biz senin arkandan yazdik ama sen coktan cikmissin bile acelecii kaydirigubbakcemile3

canım alısır o simdi sana naz yapıo :)

neyse kızlar ben cıkıyorum sokak işlerim var bugun hem kociş geldi bi bakayım

Biseyler yazin kizlar ben uzuluyorum ya benim yuzumden gerginlik oldu diye surda son 2 gunum de iyi seyler konusalim hep lutfenn :çok üzgünüm:

canım alısır o simdi sana naz yapıo :)

neyse kızlar ben cıkıyorum sokak işlerim var bugun hem kociş geldi bi bakayım

Sokak islerimi ay senin bu tabirlerin cok gulduruyo ya beni blackimm :roflol:
Hadi bitir sokak islerini de gel canim cok yorma kendinii opuyorumnanaktan

neyse iyi sohbetler saglıkocagından aradılar kontrolüm varmış gidip bakayım bari sizler gidiyormusunuz saglık ocagına eger gitmiyorsanız gidin çünkü dogumdan sonra işe yarayacak orası aşıları için

Denizerdo hoş geldinnnn canım

Hoşbulduk canım.
Hosgeldin canimm a.s.
Dun biz kacmadikki sen hemen ciktin biz senin arkandan yazdik ama sen coktan cikmissin bile acelecii kaydirigubbakcemile3
Banane ya ben bekledim gelmediniz işte.:gitme:
Okudum şimdi yazdıklarınızı :) Arkamdan çok sallamyın ha!:roflol:bayanssulusmile
Esra'nın topiği gördüm de ağlaştık azcık oğluşumlansenağlamasenağlama
Ben de doğurmak istiyom artık bana ne ya...

slm kızlar 22 hazıranda kızımı kucagıma alıyorum ınsallah bızım kız ınatcı cıktı 35 haftaya gırdık halen donmedı sanırım bu saatten sonra da dönmez herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…