tamam daha söylemembilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sılam oğlum o günü bazen anlatır anne sen başağı aldın bende seni çok özledim dimiiii evet oğlum sonra anne biz ordan başağı aldık sonra eve geldik yaa ayyy evet canım diye bazen böyle sohbetimiz oluyo
sedefffff yangına körükle gidiyorsun yani bravo
aaaaaaaa iyi ki dertleştim bi bacım yok dedim şurda bi dertleştim daha diyceniz var mı sılam buse uyardı daha dertleşmem özür dilerim
bende başak da hastahaneye almadılar 2 gün nasıl geçti benim için minik kuşumdan çok zor sen bide 7 gün kalıcan ayyyy:1no2::1no2::1no2::1no2: hastahaneden çıkışta oğluma bi sarıldım bize nasıl bakıyolar o halimi hiç umursamadım bile oğluma eşim bana da annem baktı gerçekten çok zor oğlum diyo ki annecim seni çok özledim demesi yok mu allahım onları bize bağışlasınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aaaaaaaa iyi ki dertleştim bi bacım yok dedim şurda bi dertleştim daha diyceniz var mı sılam buse uyardı daha dertleşmem özür dilerim
herkese tünaydınnnnnn canlarımmmmmm
sılam bilsem bende cıkmazdım dun gece 3 de yattım ama ben cıkarken kimse yoktu
ayy 2 günün kaldı canım yaaa
ayrıca hiçç canını sıkma Mert için bence.. çünkü seninle aranızda ne yasanırsa yaşansın unutmaki o da babaannesi güzelim tabiki iyi bakıcak oğlunun oğlu :))
Ben geldimmmmmmmopuyorumnanaktan
Hadi yine kaçın da gösteriyim ben sizeklava:
kız o yazını bğüyüt h.g din bu arada
canım alısır o simdi sana naz yapıo :)
neyse kızlar ben cıkıyorum sokak işlerim var bugun hem kociş geldi bi bakayım
Denizerdo hoş geldinnnn canım
Banane ya ben bekledim gelmediniz işte.:gitme:Hosgeldin canimm a.s.
Dun biz kacmadikki sen hemen ciktin biz senin arkandan yazdik ama sen coktan cikmissin bile acelecii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?