2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim cikmam lazim öpüyorumm opuyorumnanaktan

canım alısır o simdi sana naz yapıo :)

neyse kızlar ben cıkıyorum sokak işlerim var bugun hem kociş geldi bi bakayım

Ben de gidiyorum arada bir. Ölçüm falan yapıyorlar. Hem bebeğimin kalp atışını dinliyorum orda. Çok mutlu oluyorum:)
Herşey iyi çıkar umarım. Görüşürüz.

kızlar ben bi de hemoroid problemi çekiyorum.eskiden de vardı ama hamileliğimde biraz daha arttı.baskıdan olabiliyormuş hamilelerde.şu anda beni rahatsız etmiyor ama doğumda ıkınmaktan iyice çıkarsa diye korkuyorum

slm kızlar 22 hazıranda kızımı kucagıma alıyorum ınsallah bızım kız ınatcı cıktı 35 haftaya gırdık halen donmedı sanırım bu saatten sonra da dönmez herhalde :)

Selam canım hoşgeldin. Benim de doğum tarihi 23 Haziran ama 10 haziran gibi sezeryan olacak inşallah.
Hala dönebilir canım ya dert etme.

[/url][/IMG]

az kaldı teyzoşlar oğlumun gelmesineeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

herkese selamlarrrrrrr
Selammm hoş geldinnnn

Geçmiş olsun. Hamilelerin çoğunda oluyormuş. Benim hamilelikten önce vardı yani hala var ama hiç rahatsız etmiyor çünkü magnezyum kullanıyorum. Tuvalate rahat çıkıyorum. Doktoruna söyledin mi? Ikınmak daha kötü yapabilir.

a.s hoşbulduk :hulya::hulya:

benimde ultrason tarihim 24 haziran ama doktorum bu ay sonu diyo baya kafam karıştı yaaaaaa çok var arada

az kaldı teyzoşlar oğlumun gelmesineeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Aminnnn.
Senin oğluşunun görüntüsü mü o? Pek tatlı maaşallah.
Normal doğumu mu bekliyorsun? Tarihlerimiz yakınmış.

Aminnnn.
Senin oğluşunun görüntüsü mü o? Pek tatlı maaşallah.
Normal doğumu mu bekliyorsun? Tarihlerimiz yakınmış.

evet canım benim oğluşum valla normal görünüyo şuan ama hayırlısı tabi benim erken doğum riskim vardı 2 haftadır haplarla tutuyolar sancılarımı kesiyolar yani vede 2 hafta sonra dogum olur dedi doktor ama nasıl olcak bilmiyorum yarın kontrolüm var daha detaylı bilgi alıcam kısmetse

slm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben de tuvalete rahat çıkabilmek için kefir içiyorum canım.doktoruma söyledim hemoroid için ilaç falan verdi.ben de ilaç kullanmak istemediğim için kullanmadım onları.zaten o ilaçlar da geçirmez dedi doktor rahatlatır dedi.hemoroid şu anda beni rahatsız etmiyor ama doğum anı düşündürüyor sadece.ama kefir çok iyi geliyor.bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…