canım alısır o simdi sana naz yapıo :)
neyse kızlar ben cıkıyorum sokak işlerim var bugun hem kociş geldi bi bakayım
neyse iyi sohbetler saglıkocagından aradılar kontrolüm varmış gidip bakayım bari sizler gidiyormusunuz saglık ocagına eger gitmiyorsanız gidin çünkü dogumdan sonra işe yarayacak orası aşıları için
Canlarim cikmam lazim öpüyorumm opuyorumnanaktan
slm kızlar 22 hazıranda kızımı kucagıma alıyorum ınsallah bızım kız ınatcı cıktı 35 haftaya gırdık halen donmedı sanırım bu saatten sonra da dönmez herhalde :)
Selammm hoş geldinnnnherkese selamlarrrrrrr
kızlar ben bi de hemoroid problemi çekiyorum.eskiden de vardı ama hamileliğimde biraz daha arttı.baskıdan olabiliyormuş hamilelerde.şu anda beni rahatsız etmiyor ama doğumda ıkınmaktan iyice çıkarsa diye korkuyorum
Selammm hoş geldinnnn
Geçmiş olsun. Hamilelerin çoğunda oluyormuş. Benim hamilelikten önce vardı yani hala var ama hiç rahatsız etmiyor çünkü magnezyum kullanıyorum. Tuvalate rahat çıkıyorum. Doktoruna söyledin mi? Ikınmak daha kötü yapabilir.
[/url][/IMG]
az kaldı teyzoşlar oğlumun gelmesineeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
az kaldı teyzoşlar oğlumun gelmesineeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
selam kızlar ben geldim nasılsınızz
Aminnnn.
Senin oğluşunun görüntüsü mü o? Pek tatlı maaşallah.
Normal doğumu mu bekliyorsun? Tarihlerimiz yakınmış.
sinemiş maaşallah canım bebişineee
selam kızlar ben geldim nasılsınızz
Selammm hoş geldinnnn
Geçmiş olsun. Hamilelerin çoğunda oluyormuş. Benim hamilelikten önce vardı yani hala var ama hiç rahatsız etmiyor çünkü magnezyum kullanıyorum. Tuvalate rahat çıkıyorum. Doktoruna söyledin mi? Ikınmak daha kötü yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?