2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim kızlar ya napıym bi bakınıym dedim ne var ne yokk

sılam ve leyla da nasıl heyecanlıdır şimdi yaaa yarın dimi onların doğumları yoksa çarşambamıydı

Hayırlısı olsun canım benim sezeryan olacak 10 haziran gibi ama bebeğim bu arad iyi gelişimiyor Plasentadan olabilirmiş. Önümüzdeki hafta da gelişim iyi olmazsa daha erken bile alınabilir.
2 hafta sonra 37 haftan bitmiş oluyor. Erken değil zaten. Tabi ne kadar kalsa o kadar iyi diyorlar ama riske de atmamak lazım gerekliyse. İnşallah sorunsuz doğa bebeğin.
slm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Slm. Hoşgeldin. iyiyiz şükür sen nasılsın?

bende iyiyim kızlar ya napıym bi bakınıym dedim ne var ne yokk

sılam ve leyla da nasıl heyecanlıdır şimdi yaaa yarın dimi onların doğumları yoksa çarşambamıydı

Bildiğim kadarıyla Leyla yarın, Sılam Çarşamba. Heyecanlıdırılar tabi. Ben bile heyecanlanıyorum onların yerine :)

saolasın canım inşallah allah razı olsun

umarım seninde bebişin sağlıkla annesinin kucagına gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet aynen yaaa bende heyecanlanıyorum onlar içinn sıra kendime gelince nasıl olurum bilemiyorum denizcim:)) allah sağlıcakla kucaklarına da aldıklarını göstersin inşallahh

Ben de arada bir içiyorum kefir ama pek hoşlanmıyorum. Oğluşuma yarar diye işte bir umut :Saruboceq:
Kefirle rahatlıyorsan ne güzel. Doğumu da düşünme yapabileceğin bişey yok sonuçta. İnşallah kolay olur doğumun da hemoroidin de ilerlemez.

hamd olsun canım idare edıyorm teşkk

saolasın canım inşallah allah razı olsun

umarım seninde bebişin sağlıkla annesinin kucagına gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza :Saruboceq:
evet aynen yaaa bende heyecanlanıyorum onlar içinn sıra kendime gelince nasıl olurum bilemiyorum denizcim:)) allah sağlıcakla kucaklarına da aldıklarını göstersin inşallahh

Ben de hiç düşünemiyorum. Şimdiden uyku falan kalmadı son gece nasıl olurum kim bilir?
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Kızlar kocacım gelir biarzdan kalkayım da yemek yapayım bari. Adam boşayacak yakında beni:roflol::roflol:
Görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

kızlar bir zamanlar beyza88 daemon filan vardı ne oldu onlara ? haberi olan vrmı

önceki sayfaya baktım kabız olan birileri mi varmış.ben kefir incir bal ne vasa denedim aklınıza gelebilecek. üstelik benimki çocukluğumdan beri var. çok acı çektiğim günler oldu. sürüyle ilaç kullandım.
vurda kızlarhamilelikte yaşadıkları kramplardan dolayı magnezyum diasporal kullandıklarını söylemişlerdi. üstelik bağırsakları alıştırıyormuş da.
neyse denedim ben de sonu inanılmazdı. günde bi taneyle 10 güne yakın kullandım ve ishal oldum sonra:)) eğer bi ilaç beni bu hale getiriyosa sizi var ya ihya eder. kızlar deneyin görün. ben şimdi ara verdim. ama rahatlıkla tuvalete çıkabiliyorum. unutmadan bişey söyleyim. benen erken 3-4 güne çıkabiliyodum. 8 günü de buluyodu. deneyin lütfen. ishale eğilimli bi durumunuz olursa kesersiniz.

mrb kızlar

yesica sana katılıyorum bende bir haftada çıkıyordum kabus gibi lavabodan dayak yemiş gibi çıkyıordum artık stresten saç baş dağınık

bende erken doğum riskine karşın magnezyum kullandım yok böyle bir ilaç hem hamilelikte faydalı ağrını sızını alıyor hemde bağırsakları yumuşatıyor

hamile270 doğum yapmışsın gözün adın arkadaşım allah analaı babalı yütsün şansı bahtı açık olsun

resminide gördüm çok tatlı hiç ödem falan yok bu kızalr doğuştan bakımlı doğuyor :)

ayağını ne yaptın hemen bir röntgen çektirip durumuna bir baksaydın hastanedeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…