slm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hayırlısı olsun canım benim sezeryan olacak 10 haziran gibi ama bebeğim bu arad iyi gelişimiyorevet canım benim oğluşum valla normal görünüyo şuan ama hayırlısı tabi benim erken doğum riskim vardı 2 haftadır haplarla tutuyolar sancılarımı kesiyolar yani vede 2 hafta sonra dogum olur dedi doktor ama nasıl olcak bilmiyorum yarın kontrolüm var daha detaylı bilgi alıcam kısmetse
Slm. Hoşgeldin. iyiyiz şükür sen nasılsın?slm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende iyiyim kızlar ya napıym bi bakınıym dedim ne var ne yokk
sılam ve leyla da nasıl heyecanlıdır şimdi yaaa yarın dimi onların doğumları yoksa çarşambamıydı
Hayırlısı olsun canım benim sezeryan olacak 10 haziran gibi ama bebeğim bu arad iyi gelişimiyorPlasentadan olabilirmiş. Önümüzdeki hafta da gelişim iyi olmazsa daha erken bile alınabilir.
2 hafta sonra 37 haftan bitmiş oluyor. Erken değil zaten. Tabi ne kadar kalsa o kadar iyi diyorlar ama riske de atmamak lazım gerekliyse. İnşallah sorunsuz doğa bebeğin.
Slm. Hoşgeldin. iyiyiz şükür sen nasılsın?
ben de tuvalete rahat çıkabilmek için kefir içiyorum canım.doktoruma söyledim hemoroid için ilaç falan verdi.ben de ilaç kullanmak istemediğim için kullanmadım onları.zaten o ilaçlar da geçirmez dedi doktor rahatlatır dedi.hemoroid şu anda beni rahatsız etmiyor ama doğum anı düşündürüyor sadece.ama kefir çok iyi geliyor.bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
selammmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn biz iyiyiz cicim sen nasılsın
Hayırlısı olsun canım benim sezeryan olacak 10 haziran gibi ama bebeğim bu arad iyi gelişimiyorPlasentadan olabilirmiş. Önümüzdeki hafta da gelişim iyi olmazsa daha erken bile alınabilir.
2 hafta sonra 37 haftan bitmiş oluyor. Erken değil zaten. Tabi ne kadar kalsa o kadar iyi diyorlar ama riske de atmamak lazım gerekliyse. İnşallah sorunsuz doğa bebeğin.
Slm. Hoşgeldin. iyiyiz şükür sen nasılsın?
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza :Saruboceq:saolasın canım inşallah allah razı olsun
umarım seninde bebişin sağlıkla annesinin kucagına gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet aynen yaaa bende heyecanlanıyorum onlar içinn sıra kendime gelince nasıl olurum bilemiyorum denizcim:)) allah sağlıcakla kucaklarına da aldıklarını göstersin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?