kısss dun ben bunalımdaydım yaaaa eee bugunde benım kocış işten geldı dışarıda dolaştık benım oglana bıcı bıcı yaptırmak ıcın küvet legenlerden aldık bana bıkac bışey aldık ayyyyy birden kendıme geldım nedensesositosositoohhhh dünya varmış dedım sonrada canım annecime gittik (yazık kocam dıyokı annneme anne dun kızın bana sarcaktı ama ucuz atlattık valla diyooooo)megerse benım ilacım alışverişmişşşşşşşşşopuyorumnanaktanzemuszemus
Hayirli olsun canim bici bici kuvetinizz a.s.
Bide onlarin icine kymak icin bi aparat var bebegi uzerine yatiriyon hic kipirdamadan yatiyo cok rahat oluyo banyo yaptirmasi aldinmi ondan da CADIARZU
Biz kadinlarin sifresi alisveris zaten canim ben hasta olurum bazen esim hadi azcik disari cikalim der hemen iyi oluveririm kaydirigubbakcemile3
Adam anladi artim mir mir cekmektense her seferinde gezmeye yada alisverise goturuyo beni
Kis ne gelirken slm veriyo nede giderken gidiyom diyoo alem bu kis yaaa :roflol:
Ben ona selamsiz sakirem diyom blackcim kaydirigubbakcemile3
uykum gelmiyooo. ama sabah 5 te de yatsam 8 de ayaktayım off
yesica gene sessiz sessiz gittiiiiiiiiiiiii
Kis ne gelirken slm veriyo nede giderken gidiyom diyoo alem bu kis yaaa :roflol:
Ben ona selamsiz sakirem diyom blackcim kaydirigubbakcemile3
kızlar pardon yaa eşimin elinden anca kurtardım pc yialsanaalsanasmile
bu arada kafsinkafcım ya bu isim konusuda sinirimi bozuyor ayyyyyyyyyyy bugun negatif kutup benim galiba hayrett
Bak gene slm vermeden lafa daldi benim selamsiz sakirem kaydirigubbakcemile3uykum gelmiyooo. ama sabah 5 te de yatsam 8 de ayaktayım off
Yok canim file degil bewnim dedigim banyo koltugu du linkini atim bak resminee kaydirigubbakcemile5banyo fılesi diyorlar canım fılenın uzerıne yatırıyosun onu dıyosun heralde evet aldım onuda canım opuyorumnanaktan
kızlar pardon yaa eşimin elinden anca kurtardım pc yialsanaalsanasmile
haha bu ismi sevdim canım :)
--
şenaycım şimdi benim kuzen 2 yıllıktan 4 yıllığa gectı aöf ten bu sene de mezun olacak eylülde son sınavlar var
2 yıllık önlisastan girebiliyor mu sınava bir yerden torpil bulmusda kazancam diyo bakalım inş.
bende simdi biraz arastırdım 4 yıllıgı bitirdiğin tarihle kpss den sınava girdiğin tarih çakışıyorsa memuriyetini iptal bile ediyorlarmıs
kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne
Canim senin kafanda olan hicmi isim yok biseyler diyodun gene gunn bilmiyorumkismilecanım senin mi benim mi ya ne kadar zormuş bide ben kız olucakmış gibi hep kız ismi düşünmüşüm erkek olduğunu öğrenince başladı işkencekafamçokkarıştı
Niye gunahini alalim kis bi ara sari isik yaniyodu habersiz cikti istee :umursamaz:hahaha günahını almısız yesicanın sılam
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/359142-2010-haziran-anneleri-1399.html ulennn dedim ulennnnn. biden kayboldunuz zaten.. hem suçlu hem güçlü hem de hamileler:roflol:
Bak gene slm vermeden lafa daldi benim selamsiz sakirem kaydirigubbakcemile3
Uyuma canim sende ben cingibiyim valla hala sabah 7 de uyanmam lazim bide bilmiyorumkismile
Yok canim file degil bewnim dedigim banyo koltugu du linkini atim bak resminee kaydirigubbakcemile5
http://www.e-bebek.com/banyo_gerecleri/pilsan/pilsan_bebek_yikama_koltugu/PIL-14360
Hosgeldin canim opuyorumnanaktan
canım senin mi benim mi ya ne kadar zormuş bide ben kız olucakmış gibi hep kız ismi düşünmüşüm erkek olduğunu öğrenince başladı işkencekafamçokkarıştı
canım benım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama şöyle bi duşunduumde eger onlısanstan kazanacaksa kpssyi madem 4 yıllık acıkogretım sınavına gıırmesın yada o sınavdan bılebıle kalsın memurluga atandıktan sonrada acıkogretım sınavını versın mezun olsun yada kesın cvp almak ıstıyorsa en yakı bı acıkogretım burosuna gıtsın sordun bılgı alsın kendını saglama almış olur hem
canım kesinlikle güneş kremi çünkü losyon yada süt ince kıvamda olduğu için korumaz bu konuda çocuklar için clarins 30 faktörü tek geçerim zaten clarinste 30 üstü yok, yoğun bi kıvamı var canım tişört etkisi yaratıo resmena.s
yesica sana da sorum varrrrrrrrrrrrrrr :)))
sen bilirsin belki
bizim binanın kolonlarından parca alcaklarmıs şimdi mühendis gelcekmiş bilmem ne testi olcakmıs bizim onu gecmemiz lazım ne testi bu canım ya !!
hııım anladım sılam oda vardı ben almadım nedense ıstemedım boyle kendılıgınden ıcınde oturma aparatlı kuvetlerde vardı almadım normal klasık ıstedım onu aldım fılesını aldım
Hosgeldin canim opuyorumnanaktan
Canim senin kafanda olan hicmi isim yok biseyler diyodun gene gunn bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?