2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim bici bici kuvetinizz a.s.
Bide onlarin icine kymak icin bi aparat var bebegi uzerine yatiriyon hic kipirdamadan yatiyo cok rahat oluyo banyo yaptirmasi aldinmi ondan da CADIARZU
Biz kadinlarin sifresi alisveris zaten canim ben hasta olurum bazen esim hadi azcik disari cikalim der hemen iyi oluveririm kaydirigubbakcemile3
Adam anladi artim mir mir cekmektense her seferinde gezmeye yada alisverise goturuyo beni

banyo fılesi diyorlar canım fılenın uzerıne yatırıyosun onu dıyosun heralde evet aldım onuda canım opuyorumnanaktan

Kis ne gelirken slm veriyo nede giderken gidiyom diyoo alem bu kis yaaa :roflol:
Ben ona selamsiz sakirem diyom blackcim kaydirigubbakcemile3

haha bu ismi sevdim canım :)

--

şenaycım şimdi benim kuzen 2 yıllıktan 4 yıllığa gectı aöf ten bu sene de mezun olacak eylülde son sınavlar var

2 yıllık önlisastan girebiliyor mu sınava bir yerden torpil bulmusda kazancam diyo bakalım inş.

bende simdi biraz arastırdım 4 yıllıgı bitirdiğin tarihle kpss den sınava girdiğin tarih çakışıyorsa memuriyetini iptal bile ediyorlarmıs

uykum gelmiyooo. ama sabah 5 te de yatsam 8 de ayaktayım off

yesica sana da sorum varrrrrrrrrrrrrrr :)))

sen bilirsin belki

bizim binanın kolonlarından parca alcaklarmıs şimdi mühendis gelcekmiş bilmem ne testi olcakmıs bizim onu gecmemiz lazım ne testi bu canım ya !!

bu arada kafsinkafcım ya bu isim konusuda sinirimi bozuyor ayyyyyyyyyyy bugun negatif kutup benim galiba hayrett

canım senin mi benim mi ya ne kadar zormuş bide ben kız olucakmış gibi hep kız ismi düşünmüşüm erkek olduğunu öğrenince başladı işkencekafamçokkarıştı

uykum gelmiyooo. ama sabah 5 te de yatsam 8 de ayaktayım off
Bak gene slm vermeden lafa daldi benim selamsiz sakirem kaydirigubbakcemile3
Uyuma canim sende ben cingibiyim valla hala sabah 7 de uyanmam lazim bide bilmiyorumkismile

banyo fılesi diyorlar canım fılenın uzerıne yatırıyosun onu dıyosun heralde evet aldım onuda canım opuyorumnanaktan
Yok canim file degil bewnim dedigim banyo koltugu du linkini atim bak resminee kaydirigubbakcemile5
http://www.e-bebek.com/banyo_gerecleri/pilsan/pilsan_bebek_yikama_koltugu/PIL-14360
kızlar pardon yaa eşimin elinden anca kurtardım pc yialsanaalsanasmile

Hosgeldin canim opuyorumnanaktan

canım benım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama şöyle bi duşunduumde eger onlısanstan kazanacaksa kpssyi madem 4 yıllık acıkogretım sınavına gıırmesın yada o sınavdan bılebıle kalsın memurluga atandıktan sonrada acıkogretım sınavını versın mezun olsun yada kesın cvp almak ıstıyorsa en yakı bı acıkogretım burosuna gıtsın sordun bılgı alsın kendını saglama almış olur hem

kızlar bi sorum var bebişler yaz bebişi olacak ve bacaklarını öğleden sonra güneşlendirecez. sağlı olsunlar diyee
peki güneş sütü mü güneş kremimi kullanmalıyız. aradaki fark ne

canım kesinlikle güneş kremi çünkü losyon yada süt ince kıvamda olduğu için korumaz bu konuda çocuklar için clarins 30 faktörü tek geçerim zaten clarinste 30 üstü yok, yoğun bi kıvamı var canım tişört etkisi yaratıo resmena.s

canım senin mi benim mi ya ne kadar zormuş bide ben kız olucakmış gibi hep kız ismi düşünmüşüm erkek olduğunu öğrenince başladı işkencekafamçokkarıştı
Canim senin kafanda olan hicmi isim yok biseyler diyodun gene gunn bilmiyorumkismile
hahaha günahını almısız yesicanın sılam
Niye gunahini alalim kis bi ara sari isik yaniyodu habersiz cikti istee :umursamaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/359142-2010-haziran-anneleri-1399.html ulennn dedim ulennnnn. biden kayboldunuz zaten.. hem suçlu hem güçlü hem de hamileler:roflol:

Ben saclarimi kestirdim canim alt komsum kuaför o geldi bisey yazamadan ciktimm ama 15 dk sonra geri geldim hemennn zemuszemus
Bu ekledigin link neyin nesi yesicamm bilmiyorumkismile

hııım anladım sılam oda vardı ben almadım nedense ıstemedım boyle kendılıgınden ıcınde oturma aparatlı kuvetlerde vardı almadım normal klasık ıstedım onu aldım fılesını aldım

canım bizde hep erkek ismi düşünmüstük kız olunca sasırdık :))))
çünkü kız ismi aklımızda pek yoktu

ay saol canım ya bakalım nasıl olcak kızcagız 3-4 senedir iş bulamıyor doğru düzgün

Sonunda yesicanin cevabini bilen biri cikti bende dedim topikcek ne cahilmisiz diyee ama aramizda varmis bi bilginn :lepi:

yesica sana da sorum varrrrrrrrrrrrrrr :)))

sen bilirsin belki

bizim binanın kolonlarından parca alcaklarmıs şimdi mühendis gelcekmiş bilmem ne testi olcakmıs bizim onu gecmemiz lazım ne testi bu canım ya !!

kuzucum ben inşaat mühendisi değilim. ama bildiğim kadarıyla aydınlatıyım seni gecenin bu vaktinde :roflol:

canımm kirişlerden ya da kolonlardan alınacak karot yani numuneler in akredite laboratuarlarda incelenmesi işlem,i yapılacaktır. amaç depreme dayanıklılığı ölçmektir. bir kaç farklı yöntemle malzemenin dayanım testi yapılır. böylelikle betonun dayanımı, yani çimento ve içindeki agreganın kalitesi belirlenmiş olur. sonuçlar beğenilmezse ek kiriş ve kolonlar yapılmalıdır. sorun daha ciddiyse mekan boşaltılır. umarım yardımcı olabilmişimdir. (bu aada allahtan bilmiyomuşum amma da yazdımm)

hııım anladım sılam oda vardı ben almadım nedense ıstemedım boyle kendılıgınden ıcınde oturma aparatlı kuvetlerde vardı almadım normal klasık ıstedım onu aldım fılesını aldım

Aman olsun canim filede kullanisli biseye benziyoo...
zaten kuvette cok yikanmiyo bebis ben ilk oglumda 3 aylik olana kadar anca kullandimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…