2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kis madem insaat muhendisi degilsin nerden biliyon bunlari ne cahil kalmisim ya anca cocuk dogurmayi biliyommm onuda sezeryanlaa :roflol:

bence canım onlısansı kazanmak daha kolay 4 yılı bıtırıp kpss ye gırcem dıye ugraşmasın onlısansı tuttursun benım kaynım tarıh ogretmenı cocuk baktı olmuyooo polıs oldu yanı surunduruyorlar resmen ama onlısans daha ii sonra acıkogetımıde bitirir memurlukta kademesını yukseltır

:roflol:
ah be güzelim ilk yardım çantası gibisin walla her eve lazımmm cinsinden :)))

ne bileyim ben mühendis yazısını bile gecen hafta gördüm görüncede öle sandım cehalet işte :roflol:

ay inş. canım ya karot mu tarot mu ne testi demişlerdi zaten de adamlar 2 gün sonra gelcez dediler 1 hafta oldu yok

çokkk tesekkürler canım hem sana hem senaycım sana da

ah canım ben nasıl akıl edemedim sana sormayı. evet ben de aradaki farkı netten buldum. aynen dediğin gibiymiş. ama şu dediğin markayı bilmiyodum. şimdi ona bakayım bi nette var mı diye. burda kesin yoktur çünkü :sinifsinif: bebekler de kullanabiliyo de mi

banada o mantıklı geldi de şimdi ben torpilinede güvenemiyorum belli olmaz bu insanlara yani kız bide boşu boşuna tek ders bırakcam seneye dio o yüzden bende arastırıyorum yani

saol canım ya tesekkür ederim basını agrıttım gece gece

hoşbuldum sılam tşkopuyorumnanaktan
bertuğ demiştim canım ama kararsızım:uhm:

Him evet canim be ile baslayan bi isim istiyodun begendigim b ile baslayan isimleri yazim sana...
Ama bertug ismide anlam olarak guzel canimm ...

Bertan
Berke
Berk

hahayyy yesica cahillerin arasında kaldıydı kafsinkaf bu arada yesica bulursan link bizede atar mısın bende bakayım alırım belki sonra

aşkolsun canım bilgi konusunda tek geçtiğim kişilerdensin:lepi:
kremler benim hem işim hem ilgi alanım olduğu içinbayanssulusmile

Canim biz burda gunese hasret oldugumuz icin gunes kremi hakkinda hic bilgim yok gercektenn boshayallersmile
Isin ne canim kremle ilgili bayanssulusmile

Off kislar 2 haftadir kurtulmustum mide agrisindan bugun yine kayniyo midem resmen ya mafoldumben

Kis madem insaat muhendisi degilsin nerden biliyon bunlari ne cahil kalmisim ya anca cocuk dogurmayi biliyommm onuda sezeryanlaa :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: sen buçuk doğum mu yaptın şimdi.. öldürdün beni ya.

ben ilk yardım mühendisiyim :roflol:

canım karot numune alma yöntemidir. katmanları bozmadan. hani nasıl mikrobiyolojik kültür alınır sonra petri kabına ekim yapılır. onun bi yöntemi vardır. hastanede çalıştım demiştin bilirsin sen. karotta bi yöntem ama çok sektörde kullanılır. denizlerde bile. basit yani. kolonu alıp gitmezler yani :roflol:

canım boyner ykm tekin acar sevil vs bunlardan birinde bulabilirsin yoksa güvenilir bi siteden gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsin çok güzel bi ürün canım bebekler için özellikle zaten:lepi:

Him evet canim be ile baslayan bi isim istiyodun begendigim b ile baslayan isimleri yazim sana...
Ama bertug ismide anlam olarak guzel canimm ...

Bertan
Berke
Berk

ama sadece anlam olarak diosun işte:çok üzgünüm:
diğer üç isimde çok güzel canım tşk:lepi:

canım bence kpss de kımseye torpıl olmaz zannetmıyorum düşünsün taşınsın cünkü eşime sordum torpıl olayını oda kpss yle atandı o dıyorkı kesınlıkle torpıl olamaz mumkun deıl unıversıte sınavı gıbı duşunsunler diyooo şahsen ben farketsem bırı benden az puan almış ve o atanmış mahkemeye kadar gıder bu iş insanlar mahkemeye başvurur diyooo a.s

betülcüm eşim bu mağazalardan biinin yöneticisi. geçen este ürünleri almış hediye diye. kazık üstüne kazık:))) maaşın yarısı gitmiş. bi de biliyosun lierac aldı. o da netin üzerinde. en iyisi net:)) hemen bakıyorum

Off kislar 2 haftadir kurtulmustum mide agrisindan bugun yine kayniyo midem resmen ya mafoldumben

canım bu seferki heycandandır artıııııııkkkk :lepi::lepi:

ayyy saollll canım benim ya anladım şimdi :)))))

be ile baslayan işim tek geçerimmmm oğlum olsa ben koyacaktım BENER

:roflol: :roflol: :roflol: sen buçuk doğum mu yaptın şimdi.. öldürdün beni ya.

Kis bi ikinmayi bile beceremiyom ki kesip aliyolar cocugu :roflol:
Aslinda kabizliktan dolayi bu ikinma isinde uzman olmam lazim ama doktorlar anlamiyo istee :roflol:

canım şimdi burdan yazmayayım da benim duydugum 70 üzerinde puan alsın yerleştiririz demiş...

hahayyy yesica cahillerin arasında kaldıydı kafsinkaf bu arada yesica bulursan link bizede atar mısın bende bakayım alırım belki sonra

Canim biz burda gunese hasret oldugumuz icin gunes kremi hakkinda hic bilgim yok gercektenn boshayallersmile
Isin ne canim kremle ilgili bayanssulusmile

canım bahsettiğim ürün bu;
http://www.e-tekinacarkozmetik.com/urun/clr-70010-crsolhprot-spf-30-125-ml_549325.aspx?CatID=26719

sılam ben güzellik uzmanıyımbayanssulusmile:kedi:

slmm kızlar konular ortaya karışık bu gece sanırım

bu arada black ve yesica 3 müzün satlar aynı bakalım ilk kim açılış yapacak.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…