2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi burdan yazmayayım da benim duydugum 70 üzerinde puan alsın yerleştiririz demiş...

canım boyle bıldıgımız kpssle atama ıse bılemıcem olursa artık ama inş olur bı kurum kadro actıysa memur alacaksa kpss puanı ile torpılle alınıyormuş eşimde oyle dedı eşimin iş yerındede de varmış oyle torpılle gıren kurumun actıgı kadroya girmişler canım herkesın allah gonlune gore versın allah zor bu sınav işleri

ama sadece anlam olarak diosun işte:çok üzgünüm:
diğer üç isimde çok güzel canım tşk:lepi:
Canim bana hos gelmeyen bi isim senin icin mukemmel olabilir.
Bende eren ismini söyledigimde tip tip bakiyo bazilari hatta esim bile ilk basta istemedi bu ismi dedim ben istiyorum sen ilkinde mert dedin ben karismadim bundada sen karisma isim isine lmaz:
Begenmeyenleri de tinlamiyorum hic ben begendimya gerisi ister begensin ister begenmesin.
Bence sende eger begeniyosan bertug ismini hic dusunmeden koy derimm yerimseniben

canım bu seferki heycandandır artıııııııkkkk :lepi::lepi:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ay unutmustum ben ya dogum isini gene geldi bak aklima artik hic uyuyamamm bilmiyorumkismile
Black benle bir sabahlican artik biyere kacmak yok :roflol:

ayyyyyyy yıkama koltuguna yeni baktım kıyamam bennnn ne güzel miş o güle güle sağlıkla bıcı bıcı yapsınnnnn

canım ben inanki Türkiyede torpilsiz işin yürümeyeceğine inanıyorum walla torpilsiz iş yaptıranlar Allahın çççççççççooooooookkkkkkkk sevdiği kullarından bence..

bilmiyorum dediğm gibi teyzemin kızı bir dala tutunamadı.. yalanda söylemez eminimde dediğin gibi torpil ne kadar gerçek bir de bosu bosuna bir senesini daha yakmaz inş.

slmm kızlar konular ortaya karışık bu gece sanırım
Hosgeldin canim uyku tutmadi senide galibaa boshayallersmile
Iyiki burasi var ya tv dede bisey olmuyo bu saatlerde napardik sonraa bilmiyorumkismile

sılam ben güzellik uzmanıyımbayanssulusmile:kedi:

Anammm yakinlarimda olsanda beni bi boya badana yapip adama benzetsen ne guzel olurdu yawww bayanssulusmile

bak şimdi esniyordummmm : D

ayyyyyyy yıkama koltuguna yeni baktım kıyamam bennnn ne güzel miş o güle güle sağlıkla bıcı bıcı yapsınnnnn

Benim yikama koltugu varda canim cok kullanisli oluyo senaya aldinmi diye sormustum oda file almis

Gerçek doğum eyleminin başladığını ve artık çantanızı alıp hastaneye gitmeniz gerektiğini nasıl anlayacaksınız?

Gerçek doğum eyleminin en önemli özelliği kasılmaların düzenli aralıklarla oluşmalarıdır. Önceleri daha az sıklıkla ancak yine de düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları belli bir aşamadan sonra tipik olarak 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her bir kasılma yaklaşık 50 saniye sürer. Gerçek doğum eylemi kasılmaları istirahat etmekle geçmez. Şiddeti de zaman içinde giderek artar. Kasılmaları karnınıza ellediğinizde rahatlıkla hissedebilirsiniz. Eğer kasılmalarınız belli bir düzene girmişse ve istirahatle geçmiyorsa hastaneye gitme zamanıdır.

"Nişan" denilen hafif kanlı-sümüksü akıntı, serviksteki bebeği koruyucu tıkacın atılmasından ibarettir. Ek bir belirti ya da şikayet yoksa beklemeye devam edebilirsiniz. Genellikle nişandan sonraki ilk iki günde doğum başlar.

Kis bi ikinmayi bile beceremiyom ki kesip aliyolar cocugu :roflol:
Aslinda kabizliktan dolayi bu ikinma isinde uzman olmam lazim ama doktorlar anlamiyo istee :roflol:
yanlış yerden ıkınıyo olmayasın :roflol: bu arada ben de netten araştıracam nasıl ıkınılır diye. rezil olmayım orda:))
canım şimdi burdan yazmayayım da benim duydugum 70 üzerinde puan alsın yerleştiririz demiş...
yok canım demediğin kalmadı zaten. biazdan basılacaz. topik elden gidecek :roflol:
bu arada black ve yesica 3 müzün satlar aynı bakalım ilk kim açılış yapacak.:))
önden buyrun canlarım :jeyyar:
canım bahsettiğim ürün bu;
http://www.e-tekinacarkozmetik.com/urun/clr-70010-crsolhprot-spf-30-125-ml_549325.aspx?CatID=26719

sılam ben güzellik uzmanıyımbayanssulusmile:kedi:

bayanssulusmile yoksa hala arıyodum nette. iyi ki varsın canım. iyi ki güzellik uzmanısın:))

yok canım yalan soylemez onemlı olan o kişinn sözunu tutması iyi duşunsun taşınsın
bu arada katılıyorum blackcim sana tabı torpılın gectıgı cok yer vaar yazık benım eşim kpss atama sonuclarına bakmamış bıle atanmamışımdır dıye abisi bakmış sonucuna cabuk git atanmışın diye haber vermış son 3 gunde işlemlerını yaptırmış bu devırde bi dayıııın olacak yerimseniben

yanlış yerden ıkınıyo olmayasın :roflol: bu arada ben de netten araştıracam nasıl ıkınılır diye. rezil olmayım orda:))
Kis ikinmanin yerimi olur ikindiktan sonra nerden olursa olur herhalde :roflol:
Ayy arama motoruna nasil ikinilir yazan ilk kisi olursun kesinn :roflol:

kızlaaaarr valla şimdi duşundumde ben kendıme neyi yapamıyorum diye bi sacımı kendım kesemıyorumkafamçokkarıştı sacımı boyarım manıkurumu yaparım kaşımı bıyıgımı kendım alırım iple komple agdamı yaparım halada yapıyorum (hamılelıkte)bi sacımı kesemem ee onuda kesemıyım artık demiiizemuszemus nekadar masrafsızım demiiiiii

ya bi ıkındır gidio ıkıncem şimdi görceniz he DDDD zaten ağırlaştm iice

bende takıntı oldu b li koyucam diye bide ailede çoğunluk b ile başlıokaydirigubbakcemile3
bener çok güzelmiş olabilir aslındaCADIARZU

Benim oglusla senin oglus tanisiyo mesela;
Senin oglus diyo slm bener benimkide bende erennn :roflol:
Guzel isim canim bencedee :lepi:

ayyy uykum geldiiii kocam da diyoki hayatım sen daha once 10 dedınmı yatardın ne oldu sana dıyooooo bilmiyorumkismile

maşallah şekerim. bende ağdamı kendim yapmaya başladım son aylarda kuaföre gitmedim mikrop filan kapmim die ama doguma 15 gün kala filan giderim belki.iple kaşını bıyıgını almayı becerıosan bravooo valla

kızlar size doyum olmaz ben yine kaçar malesef kocişin pc le işi var yinealsanaalsanasmile
yarın görüşürüz ii gecelerropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…