slmm kızlar konular ortaya karışık bu gece sanırım
canım şimdi burdan yazmayayım da benim duydugum 70 üzerinde puan alsın yerleştiririz demiş...
Canim bana hos gelmeyen bi isim senin icin mukemmel olabilir.ama sadece anlam olarak diosun işte:çok üzgünüm:
diğer üç isimde çok güzel canım tşk:lepi:
canım bu seferki heycandandır artıııııııkkkk :lepi::lepi:
canım boyle bıldıgımız kpssle atama ıse bılemıcem olursa artık ama inş olur bı kurum kadro actıysa memur alacaksa kpss puanı ile torpılle alınıyormuş eşimde oyle dedı eşimin iş yerındede de varmış oyle torpılle gıren kurumun actıgı kadroya girmişler canım herkesın allah gonlune gore versın allah zor bu sınav işleri
Hosgeldin canim uyku tutmadi senide galibaa boshayallersmileslmm kızlar konular ortaya karışık bu gece sanırım
sılam ben güzellik uzmanıyımbayanssulusmile:kedi:
Canim bana hos gelmeyen bi isim senin icin mukemmel olabilir.
Bende eren ismini söyledigimde tip tip bakiyo bazilari hatta esim bile ilk basta istemedi bu ismi dedim ben istiyorum sen ilkinde mert dedin ben karismadim bundada sen karisma isim isinelmaz:
Begenmeyenleri de tinlamiyorum hic ben begendimya gerisi ister begensin ister begenmesin.
Bence sende eger begeniyosan bertug ismini hic dusunmeden koy derimm yerimseniben
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ay unutmustum ben ya dogum isini gene geldi bak aklima artik hic uyuyamamm bilmiyorumkismile
Black benle bir sabahlican artik biyere kacmak yok :roflol:
ayyyyyyy yıkama koltuguna yeni baktım kıyamam bennnn ne güzel miş o güle güle sağlıkla bıcı bıcı yapsınnnnn
yanlış yerden ıkınıyo olmayasın :roflol: bu arada ben de netten araştıracam nasıl ıkınılır diye. rezil olmayım orda:))Kis bi ikinmayi bile beceremiyom ki kesip aliyolar cocugu :roflol:
Aslinda kabizliktan dolayi bu ikinma isinde uzman olmam lazim ama doktorlar anlamiyo istee :roflol:
yok canım demediğin kalmadı zaten. biazdan basılacaz. topik elden gidecek :roflol:canım şimdi burdan yazmayayım da benim duydugum 70 üzerinde puan alsın yerleştiririz demiş...
önden buyrun canlarım :jeyyar:bu arada black ve yesica 3 müzün satlar aynı bakalım ilk kim açılış yapacak.:))
canım bahsettiğim ürün bu;
http://www.e-tekinacarkozmetik.com/urun/clr-70010-crsolhprot-spf-30-125-ml_549325.aspx?CatID=26719
sılam ben güzellik uzmanıyımbayanssulusmile:kedi:
yok canım yalan soylemez onemlı olan o kişinn sözunu tutması iyi duşunsun taşınsıncanım ben inanki Türkiyede torpilsiz işin yürümeyeceğine inanıyorum walla torpilsiz iş yaptıranlar Allahın çççççççççooooooookkkkkkkk sevdiği kullarından bence..
bilmiyorum dediğm gibi teyzemin kızı bir dala tutunamadı.. yalanda söylemez eminimde dediğin gibi torpil ne kadar gerçek bir de bosu bosuna bir senesini daha yakmaz inş.
be ile baslayan işim tek geçerimmmm oğlum olsa ben koyacaktım BENER
Kis ikinmanin yerimi olur ikindiktan sonra nerden olursa olur herhalde :roflol:yanlış yerden ıkınıyo olmayasın :roflol: bu arada ben de netten araştıracam nasıl ıkınılır diye. rezil olmayım orda:))
Hosgeldin canim uyku tutmadi senide galibaa boshayallersmile
Iyiki burasi var ya tv dede bisey olmuyo bu saatlerde napardik sonraa bilmiyorumkismile
Anammm yakinlarimda olsanda beni bi boya badana yapip adama benzetsen ne guzel olurdu yawww bayanssulusmile
bende takıntı oldu b li koyucam diye bide ailede çoğunluk b ile başlıokaydirigubbakcemile3
bener çok güzelmiş olabilir aslındaCADIARZU
kızlaaaarr valla şimdi duşundumde ben kendıme neyi yapamıyorum diye bi sacımı kendım kesemıyorumkafamçokkarıştı sacımı boyarım manıkurumu yaparım kaşımı bıyıgımı kendım alırım iple komple agdamı yaparım halada yapıyorum (hamılelıkte)bi sacımı kesemem ee onuda kesemıyım artık demiiizemuszemus nekadar masrafsızım demiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?