2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Her eve lazim canim sende bitane
ben bu saydiklarinin hic birini beceremem sempatiksalakcinni
Sila beceri notu : 0

ya bi ıkındır gidio ıkıncem şimdi görceniz he DDDD zaten ağırlaştm iice

Kiss ikinmayla ciksa ben simdiye coktan dogum yapmistimm :roflol:

saol canım bıde benım gordugum kadarıyla mıllet ceçmeye baglıyo ipi yada baska bi yere oyle alıyooo bende hıcbıyere baglamadan hatta tv nın karşısında alıyorum ınsanın kendısı alınca daha az acıyor baktım kuaforler kaşıma ıstedıgım şeklı veremıyor ben kendı kaşıma ıstedıgım şeklı verıp alıyorum artık boyle daha iiiyerimseniben

kaydirigubbakcemile5
Kis ikinmanin yerimi olur ikindiktan sonra nerden olursa olur herhalde :roflol:
Ayy arama motoruna nasil ikinilir yazan ilk kisi olursun kesinn :roflol:
ama ne zaman ıkındığında önemliymiş. arıyom valla:roflol:
ya bi ıkındır gidio ıkıncem şimdi görceniz he DDDD zaten ağırlaştm iice

:CüvCüv: ben ıkın demeden başlama dur yasakkelime :roflol:

ayyy uykum geldiiii kocam da diyoki hayatım sen daha once 10 dedınmı yatardın ne oldu sana dıyooooo bilmiyorumkismile
Ayrilamiyom kislardan deseydin canimmmm olumunekankayizsmile
kızlar size doyum olmaz ben yine kaçar malesef kocişin pc le işi var yinealsanaalsanasmile
yarın görüşürüz ii gecelerropuyorumnanaktan

Iyi geceler canim yarina mutlaka ugra emi bi ara vedalasalim seninlede opuyorumnanaktan

Her eve lazim canim sende bitane
ben bu saydiklarinin hic birini beceremem sempatiksalakcinni
Sila beceri notu : 0

Kiss ikinmayla ciksa ben simdiye coktan dogum yapmistimm :roflol:

aynen öyle katılıyorum.hele sen sezaryen olmasaydınnn o duyguyu yaşasaydın asıl ıkınma neymiş görürdün DD

Ayrilamiyom kislardan deseydin canimmmm olumunekankayizsmile

Iyi geceler canim yarina mutlaka ugra emi bi ara vedalasalim seninlede opuyorumnanaktan

yazık baktı olmuyooor artık yatmaya tek gıdıyor ben gıtmeden uyumayan adam şimdi yarı uykuda dayanamıyor uykusuzluga eee hatunu net manyagı olunca ne yapsınzemuszemuskaydirigubbakcemile3 ee bıde kızları bırakamayınca adam pes ettı

:roflol::roflol::roflol:bu çok iiidi gerçekten:roflol::roflol:
Cok esprikim gece gece sayili saatlerim kalmis hala isin sakasindayim valla dogumdan sonrada bu kadar sen sakrak olurum insallahh :Saruboceq:
ama ne zaman ıkındığında önemliymiş. arıyom valla:roflol:
:CüvCüv: ben ıkın demeden başlama dur yasakkelime :roflol:

Ara bakalim ne ikinma tarifleri cikicak uygulamali denersin artik :roflol:

Nefes alırken hem göğüs kafesi hem de karın kaslarımızı kullanırız. Normalde farkında olmadan soluk alıp veririz. Solunum egzersizlerinde göğüs kafesi ve karın kaslarını ayrı çalıştırarak nefesimizi daha bilinçli kullanabiliriz. Nefesi tutma, derin soluk alıp beklemek, küçük nefesler ise (sadece göğüs kafesi ile sık soluk alıp verme) ağrı sırasında faydalı olur. Büyük nefes ise ıkınma sürecinde faydalıdır.

Doğum sırasında doğru nefes alıp vermek ağrıların daha az hissedilmesini sağladığı gibi rahim kasılmaları sırasında bebeğe giden kan azalır, bu fizyolojik bir durumdur. Doğru nefes alınırsa bebeğe daha çok oksijen gitmesi sağlanır. Ağrılar sırasında küçük, yüzeyel ve ıkınma döneminde derin nefes alarak vermeden baş gövdeye yaklaştırılarak ıkınılır ve bebek itilir. Bu sırada nefesi kaçırmamak ve bağırmadan ıkınmak gerekir.

Karnı şişirmek ve gereksiz panik, doğumu zorlaştırır. Bebeğin başı çıkıyorken ıkınmaya son verilir. Küçük yüzeyel nefesler alınır, aksi halde vajinada istenmeyen yırtıklar oluşabilir. Doktor, bu konuda anneyi uyaracaktır.

KAFSıNKAF :Rabbim ağrısız sızısız kurtarsın senide arkadaşımmm.

black nereye gitti oda kaçmış :))) e yesica cım uykun geldiyse durma yorma kendini canım.

kısllaaar benım kociş ah mı etti nee ayaklarım şyşce şişti oturmaktan bari bende gideyim yatmaya hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüümmmm canlarım iyi geceler rüyanızda bebişinizi görün inş

aynen öyle katılıyorum.hele sen sezaryen olmasaydınnn o duyguyu yaşasaydın asıl ıkınma neymiş görürdün DD
Haklisin canim valla koca bebek ufacik ikinmayla cikmaz herhalde bilmiyorumkismile
yok kız senınde baska becerılerın vardır ayyy bazen özenıyorum dur bende gıtcem kuaforre dıyorum ıstedıgım şeyı yapamıyorlar sınır olup gelıyorum ee boyle oluncada kendın yapıyosun daha ii
Aman özenme neyine özeniyon kis keske bende becerebilsemde kendim yapsammm ama nerdeeeeeeeeeeeaklinialirimsmile

Benimkiside ben gibi gece kusu oldugu icin o kendi pc si basinda ben kendi pc im basimda oturuyoz öyle boshayallersmile
Ayy hic uykum yok sabah 7 de nasi kalkcam bennn bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…