Her eve lazim canim sende bitanekızlaaaarr valla şimdi duşundumde ben kendıme neyi yapamıyorum diye bi sacımı kendım kesemıyorumkafamçokkarıştı sacımı boyarım manıkurumu yaparım kaşımı bıyıgımı kendım alırım iple komple agdamı yaparım halada yapıyorum (hamılelıkte)bi sacımı kesemem ee onuda kesemıyım artık demiiizemuszemus nekadar masrafsızım demiiiiii
ya bi ıkındır gidio ıkıncem şimdi görceniz heDDDD zaten ağırlaştm iice
Benim oglusla senin oglus tanisiyo mesela;
Senin oglus diyo slm bener benimkide bende erennn :roflol:
Guzel isim canim bencedee :lepi:
maşallah şekerim. bende ağdamı kendim yapmaya başladım son aylarda kuaföre gitmedim mikrop filan kapmim die ama doguma 15 gün kala filan giderim belki.iple kaşını bıyıgını almayı becerıosan bravooo valla
kaydirigubbakcemile5Gerçek doğum eyleminin başladığını ve artık çantanızı alıp hastaneye gitmeniz gerektiğini nasıl anlayacaksınız?
Gerçek doğum eyleminin en önemli özelliği kasılmaların düzenli aralıklarla oluşmalarıdır. Önceleri daha az sıklıkla ancak yine de düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları belli bir aşamadan sonra tipik olarak 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her bir kasılma yaklaşık 50 saniye sürer. Gerçek doğum eylemi kasılmaları istirahat etmekle geçmez. Şiddeti de zaman içinde giderek artar. Kasılmaları karnınıza ellediğinizde rahatlıkla hissedebilirsiniz. Eğer kasılmalarınız belli bir düzene girmişse ve istirahatle geçmiyorsa hastaneye gitme zamanıdır.
"Nişan" denilen hafif kanlı-sümüksü akıntı, serviksteki bebeği koruyucu tıkacın atılmasından ibarettir. Ek bir belirti ya da şikayet yoksa beklemeye devam edebilirsiniz. Genellikle nişandan sonraki ilk iki günde doğum başlar.
ama ne zaman ıkındığında önemliymiş. arıyom valla:roflol:Kis ikinmanin yerimi olur ikindiktan sonra nerden olursa olur herhalde :roflol:
Ayy arama motoruna nasil ikinilir yazan ilk kisi olursun kesinn :roflol:
ya bi ıkındır gidio ıkıncem şimdi görceniz heDDDD zaten ağırlaştm iice
Ayrilamiyom kislardan deseydin canimmmm olumunekankayizsmileayyy uykum geldiiii kocam da diyoki hayatım sen daha once 10 dedınmı yatardın ne oldu sana dıyooooo bilmiyorumkismile
kızlar size doyum olmaz ben yine kaçar malesef kocişin pc le işi var yinealsanaalsanasmile
yarın görüşürüz ii gecelerropuyorumnanaktan
Her eve lazim canim sende bitane
ben bu saydiklarinin hic birini beceremem sempatiksalakcinni
Sila beceri notu : 0
Kiss ikinmayla ciksa ben simdiye coktan dogum yapmistimm :roflol:
Her eve lazim canim sende bitane
ben bu saydiklarinin hic birini beceremem sempatiksalakcinni
Sila beceri notu : 0
Kiss ikinmayla ciksa ben simdiye coktan dogum yapmistimm :roflol:[/
kaydirigubbakcemile3 yok kız senınde baska becerılerın vardır ayyy bazen özenıyorum dur bende gıtcem kuaforre dıyorum ıstedıgım şeyı yapamıyorlar sınır olup gelıyorum ee boyle oluncada kendın yapıyosun daha ii
Ayrilamiyom kislardan deseydin canimmmm olumunekankayizsmile
Iyi geceler canim yarina mutlaka ugra emi bi ara vedalasalim seninlede opuyorumnanaktan
Cok esprikim gece gece sayili saatlerim kalmis hala isin sakasindayim valla dogumdan sonrada bu kadar sen sakrak olurum insallahh :Saruboceq::roflol::roflol::roflol:bu çok iiidi gerçekten:roflol::roflol:
ama ne zaman ıkındığında önemliymiş. arıyom valla:roflol:
:CüvCüv: ben ıkın demeden başlama dur yasakkelime :roflol:
Haklisin canim valla koca bebek ufacik ikinmayla cikmaz herhalde bilmiyorumkismileaynen öyle katılıyorum.hele sen sezaryen olmasaydınnn o duyguyu yaşasaydın asıl ıkınma neymiş görürdünDD
Aman özenme neyine özeniyon kis keske bende becerebilsemde kendim yapsammm ama nerdeeeeeeeeeeeaklinialirimsmileyok kız senınde baska becerılerın vardır ayyy bazen özenıyorum dur bende gıtcem kuaforre dıyorum ıstedıgım şeyı yapamıyorlar sınır olup gelıyorum ee boyle oluncada kendın yapıyosun daha ii
yazık baktı olmuyooor artık yatmaya tek gıdıyor ben gıtmeden uyumayan adam şimdi yarı uykuda dayanamıyor uykusuzluga eee hatunu net manyagı olunca ne yapsınzemuszemuskaydirigubbakcemile3 ee bıde kızları bırakamayınca adam pes ettı
black nereye gitti oda kaçmış :))) e yesica cım uykun geldiyse durma yorma kendini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?