2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler senaycim yarina gorusuruz insallah gitmeden vedalasalim helalleselim canimm :a015:
hepinizi öperim canlarım. allah rahatlık versinnnn..

Iyi geceler yesicamm uykun gelmisken kacirma hic hemen gir yatagaa opuyorumnanaktan
Yarin ugra mutlaka bak hepinizle helallesicem tek tekkk :a015:

bu arada sütle aranız nasıl kızlar..hayatımda içmediğim kadar süt tükettim duru hanım için Dd bugün eşime diyorum güya emzircem sütüm olursa tabi bu sıpayı ama emmeden süt aldırıo bu cadı D

sılam hayırdır 7 de ne işin var ?
Canim hastanede randevum var saat 8 de doktor guzelce kahvalti et gel tahlil falan yapilcak dogumdan önce dedi boshayallersmile
Yarindan sonrada dogumum var canim insallahhh :Saruboceq::kedi:

Ben icemiyorum ya hic sut sevmiyorum icmesini bilmiyorumkismile

sen doğuma gidiodun dimi ay içim bi garip oldu canım ya..inş bu defa hiç bişey hissetmiceksin çok kolay geçicek Allahın izniyle.bebeğini kucağına alınca hafiflicen zaten 2. meleğini :)

Canim hastanede randevum var saat 8 de doktor guzelce kahvalti et gel tahlil falan yapilcak dogumdan önce dedi boshayallersmile
Yarindan sonrada dogumum var canim insallahhh :Saruboceq::kedi:

yarn nette olucam tabı senın kontrolun var merak ederım kısss hem 1 hafta goruşemıcez yarın goruşuruz kuzummmm hadi az kaldı bebişin gelmesineee ohhhhhhhhhh sefannnnnn olsun öptüüüüüüüüüüüüüüm seniiiizemuszemus

Cikayim bende artik canlarim tv karsisinda uzanim uykum gelir insallah yavas yavas yoksa burda kalirsam sabah 7 ye kadar uyuyamammsempatiksalakcinni
Iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

sen doğuma gidiodun dimi ay içim bi garip oldu canım ya..inş bu defa hiç bişey hissetmiceksin çok kolay geçicek Allahın izniyle.bebeğini kucağına alınca hafiflicen zaten 2. meleğini :)
Evet canim yarin son gunummmm ...
Cok sagol canim benim darisi senin basina insallahh :Saruboceq:

Tamam canimm yarin son kez bol bol kaynatiriz insallahhh bende seni cok öptümmmopuyorumnanaktan

Herkese iyi geceler tekrardann opuyorumnanaktan

nursena tokatlılar için yatma vaktiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tokatlılar içinde kalkma vakti bu saatler bacım:)))erken kalkan erken yol alır kahvaltımı bilem yaptım
amma kaynatmışınız vallahi oku oku bitmeedi son 4 sayfayı atladım valla sabah sabah gözlerim pörtledikafamçokkarıştı

herkese günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün gene net koptu giremedim de bir daha şimdi de giremicem diye ödüm koptu çünkü güzel haberler getirdiiiiiim..

Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..

Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D:hepinizi öpüyorummmmmmmm

günaydınlarrr.. işte güne böyle haberle başlanır.. çok şükür nilayımız da gelmiş.
anneciği bibi çıtı pıtı narin bi prensesmiş anlaşılan.
allahım nazarlardan korusun her ikisini de.

blackcim sağol canım. ben de gözümü burda açtım bi haber va mı diyee. çok güzel bi haberle gelmişsin opuyorumnanaktan

benim eşimin bi lafı var şu hayatına elalem ne derse yi çıkar artık der valla çok da haklı o yüzden boş ver kimse kaale alma ne derlerse desin boş veeeeeeeeeeerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

herhalde yane kuzum kalktım bile çoook tan ama sersem gibi oluyom yaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayyyyyyyyyyy çok sağol black demek minik bi kızımız oldu oyyyy onun şuyatı buyuşuk buyuşuk kızar gibi nasıl da bakar minik olması önemli değil herkes aaaaa zayıfmış bilmem ne der mıymıntılar eeeeeen önemlisi sağlığı o da var zaten çok şükür rabbime rabbim ağrısını acısını göstermesin annesine babasına bağışlasın oyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canımmmm nasılsın ben uykusuz bir gece geçirdim haber bekledim leyladan
birazdan gidip uyurum artık içim rahat

sizler için hizmetlerimiz devam etmekte olumunekankayizsmile

evet canım haklısın

aminnn canım dediğin gibi millet kg sine takmaz işnş. kızımınız ammannnnn sağlıklı olsun zayıf olsun sonra ömrü benim gibi rejjimmm yapıcam die gecmez daha güzel

günaydın kızlar

leylanın haberi çok erkenden gelmiş maşşalah kendinede kızınıda gözü aydın olsun

sıra mhtp ve sılada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…