yok bu cadıladan izin almadan gidince pataklıyolar :mymeka:
Iyi geceler senaycim yarina gorusuruz insallah gitmeden vedalasalim helalleselim canimm :a015:kısllaaar benım kociş ah mı etti nee ayaklarım şyşce şişti oturmaktan bari bende gideyim yatmaya hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüümmmm canlarım iyi geceler rüyanızda bebişinizi görün inş
hepinizi öperim canlarım. allah rahatlık versinnnn..
Canim hastanede randevum var saat 8 de doktor guzelce kahvalti et gel tahlil falan yapilcak dogumdan önce dedi boshayallersmilesılam hayırdır 7 de ne işin var ?
bu arada sütle aranız nasıl kızlar..hayatımda içmediğim kadar süt tükettim duru hanım içinDd bugün eşime diyorum güya emzircem sütüm olursa tabi bu sıpayı ama emmeden süt aldırıo bu cadı D
Iyi geceler senaycim yarina gorusuruz insallah gitmeden vedalasalim helalleselim canimm :a015:
Iyi geceler yesicamm uykun gelmisken kacirma hic hemen gir yatagaa opuyorumnanaktan
Yarin ugra mutlaka bak hepinizle helallesicem tek tekkk :a015:
Canim hastanede randevum var saat 8 de doktor guzelce kahvalti et gel tahlil falan yapilcak dogumdan önce dedi boshayallersmile
Yarindan sonrada dogumum var canim insallahhh :Saruboceq::kedi:
Ben icemiyorum ya hic sut sevmiyorum icmesini bilmiyorumkismile
Evet canim yarin son gunummmm ...sen doğuma gidiodun dimiay içim bi garip oldu canım ya..inş bu defa hiç bişey hissetmiceksin çok kolay geçicek Allahın izniyle.bebeğini kucağına alınca hafiflicen zaten 2. meleğini :)
yarn nette olucam tabı senın kontrolun var merak ederım kısss hem 1 hafta goruşemıcez yarın goruşuruz kuzummmm hadi az kaldı bebişin gelmesineee ohhhhhhhhhh sefannnnnn olsun öptüüüüüüüüüüüüüüm seniiiizemuszemus
tokatlılar içinde kalkma vakti bu saatler bacım:)))erken kalkan erken yol alır kahvaltımı bilem yaptımnursena tokatlılar için yatma vaktiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amma kaynatmışınız vallahi oku oku bitmeedi son 4 sayfayı atladım valla sabah sabah gözlerim pörtledikafamçokkarıştıEvet canim yarin son gunummmm ...
Cok sagol canim benim darisi senin basina insallahh :Saruboceq:
Tamam canimm yarin son kez bol bol kaynatiriz insallahhh bende seni cok öptümmmopuyorumnanaktan
Herkese iyi geceler tekrardann opuyorumnanaktan
herkese günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gene net koptu giremedim de bir daha şimdi de giremicem diye ödüm koptu çünkü güzel haberler getirdiiiiiim..
Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..
Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D: hepinizi öpüyorummmmmmmm
ya evet sağlıklı olalım bebeğim saglıklı olsun konfor aramam ama stres oldum ya
walla sinirden gözlerim doldu..
benim akrabalarım çok kıl hiç akraba gibi değiller sedefim çekemeyen cok sırf gösteriş yarışı yapıyorlar ve kıyaslama yapıcaklar biliyorum zaten kuduruyorlar çekemiyorlar eşimle beni
bak sen laflara şimdi biliyorum basıma gelcekleri
ya anlatsam ağzın acık kalır millet kaynanasından ceker gene benim akrabalar kaynanalardan beter.. bir de öz halamlar yane.. tabi 2 si hariç
tokatlılar içinde kalkma vakti bu saatler bacım:)))erken kalkan erken yol alır kahvaltımı bilem yaptım
amma kaynatmışınız vallahi oku oku bitmeedi son 4 sayfayı atladım valla sabah sabah gözlerim pörtledikafamçokkarıştı
herkese günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gene net koptu giremedim de bir daha şimdi de giremicem diye ödüm koptu çünkü güzel haberler getirdiiiiiim..
Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..
Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D: hepinizi öpüyorummmmmmmm
günaydınlarrr.. işte güne böyle haberle başlanır.. çok şükür nilayımız da gelmiş.
anneciği bibi çıtı pıtı narin bi prensesmiş anlaşılan.
allahım nazarlardan korusunher ikisini de.
blackcim sağol canım. ben de gözümü burda açtım bi haber va mı diyee. çok güzel bi haberle gelmişsin opuyorumnanaktan
benim eşimin bi lafı var şu hayatına elalem ne derse yi çıkar artık der valla çok da haklı o yüzden boş ver kimse kaale alma ne derlerse desin boş veeeeeeeeeeerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayyyyyyyyyyy çok sağol black demek minik bi kızımız oldu oyyyy onun şuyatı buyuşuk buyuşuk kızar gibi nasıl da bakar minik olması önemli değil herkes aaaaa zayıfmış bilmem ne der mıymıntılar eeeeeen önemlisi sağlığı o da var zaten çok şükür rabbime rabbim ağrısını acısını göstermesin annesine babasına bağışlasın oyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?