2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bende dr a gidiyorum.bakalım bu cimcimeye biraz kilo aldırabilmişmiyim..yok yine almamışsa size devredicem artık vurun poposuna :)))))) teyzeleri.

canlarım selam:)
sılam doktordan geldi mi ve leyladan haber var mı?
saat 7:30da girecekti doğuma..
allahım sağ salim almıştır kucağına inşallah kuzusunu..
şimdi ondan mutlusu yoktur..

:teytey::teytey::teytey:
oleyyy çok güzel haberler gelmişşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
allahıma çok şükür,bir melek daha katıldı aramıza..
çook güzel bir ömrü olsun,analı babalı büyüsün inşallah..

darısı yarın sılama inşallah..
damadım da sağlıcakla gelsin artık zeynom sabırsızlanıyor:))

canım leylosummmmmmm ya cok sevindim onun adına ee darısı bizim basımızaaa..ay bu haberlerinizi alıncaa öyle duygulanıyorumkiiçşimdi leylosun yanında olmak isterdim(((

bizimkide hafta sonu ya hafta ortaları bakalım ben ne zamn yazabilcem bu sevincli haberi...kıslar su günlerde cok stresliyimm herseyi öyle cok kafama takıp sinir oluyorumkii gece uykularım kacıyorrr..gecen esimin bir arkadası geldii.evde nargile içiyorlar nargilesini temizlemeden ortaya koymus külü yere dökmüş hazırladıgım yatagı toplamadan gitmiş..öle sinir oldum ki anlatamam.cok kuralcı bir yapım var galiba..hersey istedigim gibi olsun istiyorum yada hamilelikten bu hale geldim....

ayyyy sizdede stres durumları var mııı

kızlar bugün bende dr a gidiyorum.bakalım bu cimcimeye biraz kilo aldırabilmişmiyim..yok yine almamışsa size devredicem artık vurun poposuna :)))))) teyzeleri.

hayırlı haberlerini bekliyorus canımcımmm...

ayy bide yarın kuföre kas-agdaya gidicemmmm ölüm gibi geliyooo..ama oglusum için dayanmam gerekirr..anacıgını söyle cadı gibi görmesin:))))

ayy bide yarın kuföre kas-agdaya gidicemmmm ölüm gibi geliyooo..ama oglusum için dayanmam gerekirr..anacıgını söyle cadı gibi görmesin:))))

stres deme doğum yaklaştıkça asabi oldum herşeye sinirleniyorum daha bu sabah kalktım bir posta ağladım durduk yere

bende bugün gidecektim kuaföre vazgeçtim üstelik evin karşısında ama gidecek halim yok allahtan annem kuaför haftaya burda kıllarımı ona sakladım :)

sırnaşık şeykadını yormasan bariii:))bendemi size gelsem napsamsırnaşık şeyzaten gelene kadar yolda dogururum tam olursırnaşık şey

demekki stres hamilelliktenmişşş..ayy ne günler atlattık ya az kaldıııı bakalım dogurdujktan sonra ne kadar aglıcaz..bazen düşünüyorum suanki psikolojımle oglum cok aglarsa bende otururu onunla aglarım heraldesırnaşık şey

gel canım annem bir seni ele alır bi beni

baktık yollar çok uzak ortada buluşuruz bari

doğum yaklaştıkça daha beter oldum önceden çok sakindim o kadar şey atlatmama rağmen herkes bana çok sakinsin bakası olsa çok kötü olurdu derdi ama ne zaman doğuma yaklaştın cıvıttım iyice

daha bu ne doğuralım lohusa depresyonuna girecez :)))

tamam sen ist.dan cık bende mersinden söyle sahilde orta biryerlerde bulusalım...ayy zeyhat onu bırakta bn bizimkileri cok merak ediyorum bebiş,esmer daeomon,özge naptılar onlarda dogurdular mı acaba..senin hiç haberin varmı

haa bu arada annen 10 kilo agda hazırlasınnn anca yeter bana..ormanlık yanımda halt etmişşş..sırnaşık şey

onlar başka bir siteye geçmiş

zynpmrt le esmer doğum yapmış daemondan haberim yok ama

ben geçen ay yaptırttım komple allahtan az bende öyleydim hep jilet kullandım kadın bile dedi kılların çok sert çıkmış ancak bir senede ağdayla adam olurlar hemen geri çıktı zaten ne kadar güçlendilerse bende öyle orman gibiydim eşim ble artık söylenmeye başaldı seni hep böyle hatırlayacam biraz daha gezersen bu şekilde dedi :)

bana müsade kızlar şu odamın tozunu alayım zaten taksit taksit yaptım bir gün içleri bir gün orası burası son rütüşlar kaldı :) bebek aniden gelse içler pırıl dışlar tozlu zaten çok tozlu bir ev siliyorsun daha arkanı dönmeden hemen tozlanıyor sanki arazide oturuyoruz :)

kendinize iyi bakın görüşürüz

Tatlım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Bu arada kızlar Leyla adına çok sevindim. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza artık ne diyelim.

sıla gelmedi mi hala.. sılaa hemen gel yoksa sopa geliyoo.
melis canım sen de güzel haberlerle gel..
siz gelene kadar ben doğururm. leylamı doğurttuk. güzelcee
şimdi yarı sıra sılayla mehtap da.. ama kızlar ortada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…