kızlar bugün bende dr a gidiyorum.bakalım bu cimcimeye biraz kilo aldırabilmişmiyim..yok yine almamışsa size devredicem artık vurun poposuna :)))))) teyzeleri.
herkese günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gene net koptu giremedim de bir daha şimdi de giremicem diye ödüm koptu çünkü güzel haberler getirdiiiiiim..
Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..
Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D: hepinizi öpüyorummmmmmmm
kızlar bugün bende dr a gidiyorum.bakalım bu cimcimeye biraz kilo aldırabilmişmiyim..yok yine almamışsa size devredicem artık vurun poposuna :)))))) teyzeleri.
ayy bide yarın kuföre kas-agdaya gidicemmmm ölüm gibi geliyooo..ama oglusum için dayanmam gerekirr..anacıgını söyle cadı gibi görmesin:))))
stres deme doğum yaklaştıkça asabi oldum herşeye sinirleniyorum daha bu sabah kalktım bir posta ağladım durduk yere
bende bugün gidecektim kuaföre vazgeçtim üstelik evin karşısında ama gidecek halim yok allahtan annem kuaför haftaya burda kıllarımı ona sakladım :)
sırnaşık şeykadını yormasan bariii:))bendemi size gelsem napsamsırnaşık şeyzaten gelene kadar yolda dogururum tam olursırnaşık şey
demekki stres hamilelliktenmişşş..ayy ne günler atlattık ya az kaldıııı bakalım dogurdujktan sonra ne kadar aglıcaz..bazen düşünüyorum suanki psikolojımle oglum cok aglarsa bende otururu onunla aglarım heraldesırnaşık şey
gel canım annem bir seni ele alır bi beni
baktık yollar çok uzak ortada buluşuruz bari
doğum yaklaştıkça daha beter oldum önceden çok sakindim o kadar şey atlatmama rağmen herkes bana çok sakinsin bakası olsa çok kötü olurdu derdi ama ne zaman doğuma yaklaştın cıvıttım iyice
daha bu ne doğuralım lohusa depresyonuna girecez :)))
tamam sen ist.dan cık bende mersinden söyle sahilde orta biryerlerde bulusalım...ayy zeyhat onu bırakta bn bizimkileri cok merak ediyorum bebiş,esmer daeomon,özge naptılar onlarda dogurdular mı acaba..senin hiç haberin varmı
haa bu arada annen 10 kilo agda hazırlasınnn anca yeter bana..ormanlık yanımda halt etmişşş..sırnaşık şey
kızlarrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?