2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Pamıkcım sende hg opuyorumnanaktan

Hışbulduk hayalcimmmmm nasılsın canım ben öle yattıım yerden bakıyorum pcye kendimi çok yorgun hissediyorum bugünlerde boshayallersmile kavaltımı bile zor hazırlıyorum kendime bi türlü güne başlayamıyorum seninle aynı haftadayız sen naaıl hissediyordun kendini canım bilmiyorumkismile

Tatlım bende oturunca karnım taş değil kayay dönüyor sanki.Kendimi nereye atacağımı bilemiyorum.Seninle 1 gün var aramızda.
Çok bunalıyorum kendime ufak tefek iş çıkarıyorum sıkılmayım die.
Hele doğum haberlerini duyunca hem seviniyorum hem geriliyorum.
Azcık evi süpürdüm,öyle tozluyduki bıraksan kedi eniğini azdırır yani kaydirigubbakcemile3
Sende hoşuna gidecek seni oyalayacak bi şeyler bul.
Bak sen haftanın ilerde olduğunu öğrendin saldın kendini toparla tatlım artık hadi...

kızlar bu arada iyice alıştık bu koca gobişlere 9 aydır doğum yapınca kim bilir ne kadar garip olucak boshayallersmile normal doğum yaparsam ilk işim ertsi günü yüz üstü yatmak olucak ağrı sızım olmazsa kaydirigubbakcemile3 ananemde geçen sakın bebeğe arkanı dönüp yatma bak sarılık olur diyor ben şok tabi :1shok: bu eskiler nekdar takıntılılamış yawww daha neler duyucam dünde eltim
geldi ziyarete doğuma giderken ne kdar fazla kişiye hber verirsem okdar uzarmış doğum :1shok:
bi yaşıma dahas girdim :1shok:

Sorma canım dünde ben biraz iş yaptım misfir ağırladım iki hafta yatarım artık delikafadulden ya çok yoruyor en ufak işler bile eşimde telde konuştuk hiç iş yapma yat dinlen diyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile benimde canıma minnet tabi kaydirigubbakcemile3 duba gibi olcam bu gdişlr ye iç yat guclubacismile

Sılacım gelsede vedalaşsak :gitme:
Akşama giremem heralde işlerimiz var, son temizlik işleri eşimin yolunu gözlüyom.
Adama da acıyom yapmadığı iş kalmadı korkuyom benden bıkacak diye ya napiim.
Bebiş için çırpınıyo yerimseniben

Kızlar derken ben varım yesicacım nbr opuyorumnanaktan
merhaba canımmmmm

Sancın dağılır diyorlar, beklemek zorunda kalırmışsın işte öle....
:sinifsinif:
kızlar sancımız paylaştıkça azalır belki de:roflol: ooff öldürecek bu korkuu

Amann şu günde ne misafiriymiş.
Hep bizi çağırsalar yemeye içmeye o bile zor oluyor ha.
Hep aynı pozisyonda kalınca rahatsızlanıyo insan tutuluyo heer tarafın.
Sen çok yorulmuşsun dün dinlen tabi.
Ttalım kontrolün ne zamandı

Yesicacım korkunun ecele faydası yok :)
Napalım bol bol dua edelim artık.
Rabbim kolay geçitten geçirsin tüm hamişleri,
Düşünsenize eskiden mecburen evde doğuruyorlarmış, dr nerde
Allahtan kendimizi teslim ediyoruz ya Biraz rahat düşünmek lazım.
Yoksa ne gün geçer, ne doğum:)

evet bende öle istiyorum hep biz gitsek misafirliğe ne güzel olur ama tab istediğim zaman uzanabileceğim dinleneceğim samimiyette birileri olması lazım gittiğim insanların sempatiksalakcinni bu arada hiç sevmediğim bu sempatik salak figurünü ilk kez kullanıyorum fisfisfis
kontorülüm yarın canım akşam 5 e almış eşim çok özledim kızımı kaç kilo oldu acaba minnoşum bilmiyorumkismile birde yarın normalmi sezeryan doğummu belli olur heralde

merhaba canımmmmm

:sinifsinif:
kızlar sancımız paylaştıkça azalır belki de:roflol: ooff öldürecek bu korkuu

paylaştıkça azalıcağını bilsem cümbür cemaat giderimö doğma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu aralar benim başım çok dönüyor neden acaba bilmiyorumkismile sizde oluyormu bilmiyorumkismile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım tans.iyo, halsizlik, taşikardi......

bebişler halsizlik yaratıyo haliyle biz de.
benim nabzım 95 lerde. üstelik kalbimde hep ritim bozukluğu çıkıyo. o da baş dönmesi falan yapıyo. sonuçta doğurunca geçecek bu şikayetler. :roflol:
özellikle tansiyonun düşükse de başın dönerkafamçokkarıştı

Hayırlı haberlerle gel inş. tatlım.
Benim de acıktığım zaman elim ayağım dökülüyor.
Geçen bende de oldu başım ağırlaştı kaldıramadım bayılacak gibi oldum, Biraz sinir stres yapınca oluyor.
Dedim ya kendi kendine moral var yoksa bünye bu hemen alarm veriyor.

ya benimde tansiyoun ölçtüğümde çarpıntı çok çıkıyor bilmiyorumkismile

bebeğimi etkilemesinde bu baş dönmeleri tansiyon düşüklri önemli değil normal bi durumsa bilmiyorumkismile

merhaba merhaba güzel yurdumun koca göbişlileri merhaba kaydirigubbakcemile3

merhaba nerdesn se bakim :mymeka: geçen seni gördüm bi heyecanla hemen naber canım yazdım saniyesinde çıktın insan bi bakar son kez öle çıkar :mymeka: klava: zaten herzman denk gelemiyoruz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…