2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahh canım inşallahh:Saruboceq:
yok be canım bişey yapmadığım kendimi yormadığım zmanda dönüyor başım ondan garip geldi bak şu andayattığım yerden yazmama rtağmen başım dönüyor kafamçokkarıştı ben bu halde uyuklamaktan doğumda yapamam kaydirigubbakcemile3

slm en güzel annişler nasılsınız bakalım yaramazlık yok dimi kaydirigubbakcemile

neremiz güzel allah aşkınaa sivilceler bastı suratımızı eller balon ayaklar palet dudaklar arap bacıya döndü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin güzellik anlayışın buysa problem yok kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ben bugun kızımın odasını yerleştirdim ufak tefek işler kaldı onlarda olmasa da oluuuur :))

kızlar benim karnım yumusadı ya sertliği gitti nedense birde rahim agrım var dun geceden beri adım atarken canım acıyor ve kızımın hareketleri çok azaldı.. Allahtan yarın kontrolum var saat 5 te bakalım

merhabalarrrrr..
bugün son gün..........
merhaba hoşğeldinn

son gününü dinlenerek geçir yarın meleğiin yüzüne bakmaktan uyuyamıcaksın uzun bi süre inşallah herşey dilediğin gibi olur

sezeryanmıydı snein mhtp bilmiyorumkismile genel anaztezimi epiduralmi

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kuşş ohaoldumsmile hayatımızda kaç kere hamile kalıyoruz ki boşver :jeyyar: :jeyyar:
sırnaşık şey sırnaşık şey

canım bebiş hazırlıyo demekki kendini kaç günün var bilmiyorum ama dikkat et aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yarın doktora gidicekmişsin zaten bakalım ne dicek akannehir

yatağımı düzenledik,kendimi temizledim bu kadar..:))
evet yarın yavruma bakmaktan uyku tutmaz beni:)hihoyyyt
epidurel olacak drum geneli kabul etmedi...

öncelikle güzel haberlerin için tşk hemşomyerimsenibenolumunekankayizsmile

maşallah kuzuya allah analı babalı sağlıklı büyütsün

sılamdan haber var mı canım?boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…