Hayırlı haberlerle gel inş. tatlım.
Benim de acıktığım zaman elim ayağım dökülüyor.
Geçen bende de oldu başım ağırlaştı kaldıramadım bayılacak gibi oldum, Biraz sinir stres yapınca oluyor.
Dedim ya kendi kendine moral var yoksa bünye bu hemen alarm veriyor.
slm en güzel annişler nasılsınız bakalım yaramazlık yok dimi kaydirigubbakcemile
Hg tatlım güzel haberler var. Leyla doğum yaptı :)
slm en güzel annişler nasılsınız bakalım yaramazlık yok dimi kaydirigubbakcemile
merhaba hoşğeldinnmerhabalarrrrr..
bugün son gün..........
neremiz güzel allah aşkınaa sivilceler bastı suratımızı eller balon ayaklar palet dudaklar arap bacıya döndü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin güzellik anlayışın buysa problem yok kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız ben bugun kızımın odasını yerleştirdim ufak tefek işler kaldı onlarda olmasa da oluuuur :))
kızlar benim karnım yumusadı ya sertliği gitti nedense birde rahim agrım var dun geceden beri adım atarken canım acıyor ve kızımın hareketleri çok azaldı.. Allahtan yarın kontrolum var saat 5 te bakalım
Hg tatlım güzel haberler var. Leyla doğum yaptı :)
yarın karataş hastanesindesin demi canım
hadi bakalım sende güzel haberlerini ver bize
Tatlım hamişlikte son gün
Rabbim kolay geçitten geçirsin inş.
:Saruboceq:
merhaba hoşğeldinn
son gününü dinlenerek geçir yarın meleğiin yüzüne bakmaktan uyuyamıcaksın uzun bi süre inşallah herşey dilediğin gibi olur
sezeryanmıydı snein mhtp bilmiyorumkismile genel anaztezimi epiduralmi
canım bebiş hazırlıyo demekki kendini kaç günün var bilmiyorum ama dikkat et aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yarın doktora gidicekmişsin zaten bakalım ne dicek akannehir
Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..
Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D: hepinizi öpüyorummmmmmmm
ay erken daha benim canım ya çok erken daha 35. haftadayım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?