2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle güzel haberlerin için tşk hemşomyerimsenibenolumunekankayizsmile

maşallah kuzuya allah analı babalı sağlıklı büyütsün

sılamdan haber var mı canım?boshayallersmile

canım sılamdan haber yok daha dogrusu ben bugun rastlamadım :)
sedefın haberi vardır gelince soralım

ayy o bugun yerinde duramıyordur..

Tatlım inş. güzel haberlerle gelirsin,
36. hafta artık ağrılar sızılar başlar.
Bi de sen çok hareketlisin bebiş ondan rahat hareket edemiyordur.

içimi rahatlattın canım ya saol.. inş. yarın olsun hemende gideyim doktora nedense bu sefer cok heycan yaptımm :)))

melisinde kontrolü yarın demi yoksa bugun müydü?

Bugün die biliyorum ama ses yokk
Bende 36 da sordum druma ağrı var die normal demişti.
Vücut hazırlıyor bi anlamda kendini hiç ağrı sızı yokken pat doğum sancısı nasıl olur düşünsene :)
Kızlardan ses yok ben işi gücü bıraktım gidemedim napıo bunlar yavv

geldim kızlarr koçiş geldide işten onunla ilgileniyordum burdayız hayalcimm gözüm hep üzerinizde aklinialirimsmile bu arada koçiş geldi ne halsizlik kaldı ne bişey :kedi:

merhaba nerdesn se bakim :mymeka: geçen seni gördüm bi heyecanla hemen naber canım yazdım saniyesinde çıktın insan bi bakar son kez öle çıkar :mymeka: klava: zaten herzman denk gelemiyoruz seninle

ay canım benim eşim gelince hemen kapatıyo aha şimdide gelidi hemen kapattı ben ona yemek hazırlıcam şimdi çıkacak öyle bakarım ancak onu bi postalayayım da kaydirigubbakcemile

haccepsut yazdıklarımı okumuyosun heralde senn :mymeka: :mymeka: ikidir yazdıklarıma cevap vermiypsun selam yazıp çıkıyopsun bi daha bakmıosun geliyo ama sopaa klava:

ay canım benim eşim gelince hemen kapatıyo aha şimdide gelidi hemen kapattı ben ona yemek hazırlıcam şimdi çıkacak öyle bakarım ancak onu bi postalayayım da kaydirigubbakcemile

:umursamaz: :umursamaz: iyi hadi bakalım öle olsun benimkide geldi her an lçıkabilirim ama ona göre :dilcikar: :dilcikar:

sorma canım benim eşim geldi anişden bend şaşırdımm onunla ilgilendim biraz ondan kayboldum birazcık yoksa pc açık burdyım yani

evet hiç ağrı sızı yaşamayıp birden doğum sancısı çekmek nekdar zor olurdu
ben şimdi az çok ne yaşıyacağmı tahmin ediyorum doğum sancısı olarak bilmiyorumkismile

Oyy canlarim slm ben geldim ölüyorum yorgunluktann akannehir

ayy kıslar yakında bende buraya cevap yazarken dogurucam sezeryana gerek kalmıcak:)))))

boshayallersmile
haccepsut yazdıklarımı okumuyosun heralde senn :mymeka: :mymeka: ikidir yazdıklarıma cevap vermiypsun selam yazıp çıkıyopsun bi daha bakmıosun geliyo ama sopaa klava:

kız niye üstüne alınıyon müsait olsam bakarım girdiğim zamanda sen yoksun canım denkleşemiyoruz bi türlü aboooo bu kız beni bulsa varya parçalayacak kaydirigubbakcemile klava:

Simdi size gunun özetini yapim canlarim...

Sabah 7 bucukta ciktik evden mertimi kayinvalideye birakip hasteneye gittik esimle.
Hastanede ilk olarak kan alindi 5 tüp falan kan alan doktor busuru seyler sordu ne cok prosedur varmis anacim butun gun soru cevaplamakla gecti nerdeyse.
Biraz bekledikten sonra baska bi doktro cagirdi bu sefer allahtan turk doktor denk geldi sansima daha önceden ve bildigim cok tatli bi bayan doktor.Aklima takilan ne varsa sordum suan icim öyle rahatki dogum hakkindaki tum soru isaretleri kalkti kafamdan.
Doktor önce ultrajal yapti oglusuma herseyine bakti suyuna,kordonuna,pipisine akliniza ne gelirse gördük tek tek acikladi herseyini oglusumun...
Daha sonra baska odaya aldi bizi ve sorular basladi gene.Dogumum spinal sezeryan olucak doktor spinal sezeryan tavsiye etti ve ilki gibi agrin sancin olmucak bu sefer insallah dedi tamam dedim siz nasi diyosaniz ben uyarim.
Kordonlarini baglatmak istermisin dedi kararsiz kaldim daha 27 yasindayim ilerde ne olucamiz belli degil yok dedim istemiyorumm.
Dogumun ilk anindan son aninakadar neler olucani tek tek anlatti sagolsun kadin.
Gogus ucu yarasini sordum dogumdan sonra ne kadar kren kullanirsan kullan fayda etmez yapman gereken bebege gogsunu verirken sadece ucunu degil gogus ucunu kenarlariyla bir tutmasini sagla bebeginin dedi.
Daha sonra yarim saat nst yapildi.
Ardindan anestezi uzmaniyla bi gorusme yaptik.
Ardindan dogumdan sonra kalicam yere gittik ordaki hemsirelerle falan konustuk.
Yani tum gun hastanede gecti ama icim öyle rahatladiki mukemmel bi hastanede ve mukemmel bi ekiple doguma girmenin rahatligi var suan icimde.
Darisi hepinizin basina insallahh .

Ayy en önemlisini unuttum yarin sabah 6 bucukta gidicez hastaneye yarim saat nst yapildiktan sonra hazirliklar falan sonrasinda doguma alinicam kizlarr eyvahedigeldismile
Bugun ögle ve aksam icmek uzere 2 tane hap verdiler birini eve yeni geldigim icin biraz önce ictim birinide aksam 10 gibi falan icerim herhalde.
Aksam 8 den sonra bisey yenmicekk bilmiyorumkismile
12 den sonra su icmek bile yasak.ohaoldumsmile

canım sezeryanlamı dogum yapıyorsun.epiduralmii yoksa normal sezeryan mııı cabuk anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…