canım sezeryanlamı dogum yapıyorsun.epiduralmii yoksa normal sezeryan mııı cabuk anlat
Ayy en önemlisini unuttum yarin sabah 6 bucukta gidicez hastaneye yarim saat nst yapildiktan sonra hazirliklar falan sonrasinda doguma alinicam kizlarr eyvahedigeldismile
Bugun ögle ve aksam icmek uzere 2 tane hap verdiler birini eve yeni geldigim icin biraz önce ictim birinide aksam 10 gibi falan icerim herhalde.
Aksam 8 den sonra bisey yenmicekk bilmiyorumkismile
12 den sonra su icmek bile yasak.ohaoldumsmile
Simdi size gunun özetini yapim canlarim...
Sabah 7 bucukta ciktik evden mertimi kayinvalideye birakip hasteneye gittik esimle.
Hastanede ilk olarak kan alindi 5 tüp falan kan alan doktor busuru seyler sordu ne cok prosedur varmis anacim butun gun soru cevaplamakla gecti nerdeyse.
Biraz bekledikten sonra baska bi doktro cagirdi bu sefer allahtan turk doktor denk geldi sansima daha önceden ve bildigim cok tatli bi bayan doktor.Aklima takilan ne varsa sordum suan icim öyle rahatki dogum hakkindaki tum soru isaretleri kalkti kafamdan.
Doktor önce ultrajal yapti oglusuma herseyine bakti suyuna,kordonuna,pipisine akliniza ne gelirse gördük tek tek acikladi herseyini oglusumun...
Daha sonra baska odaya aldi bizi ve sorular basladi gene.Dogumum spinal sezeryan olucak doktor spinal sezeryan tavsiye etti ve ilki gibi agrin sancin olmucak bu sefer insallah dedi tamam dedim siz nasi diyosaniz ben uyarim.
Kordonlarini baglatmak istermisin dedi kararsiz kaldim daha 27 yasindayim ilerde ne olucamiz belli degil yok dedim istemiyorumm.
Dogumun ilk anindan son aninakadar neler olucani tek tek anlatti sagolsun kadin.
Gogus ucu yarasini sordum dogumdan sonra ne kadar kren kullanirsan kullan fayda etmez yapman gereken bebege gogsunu verirken sadece ucunu degil gogus ucunu kenarlariyla bir tutmasini sagla bebeginin dedi.
Daha sonra yarim saat nst yapildi.
Ardindan anestezi uzmaniyla bi gorusme yaptik.
Ardindan dogumdan sonra kalicam yere gittik ordaki hemsirelerle falan konustuk.
Yani tum gun hastanede gecti ama icim öyle rahatladiki mukemmel bi hastanede ve mukemmel bi ekiple doguma girmenin rahatligi var suan icimde.
Darisi hepinizin basina insallahh .
Simdi size gunun özetini yapim canlarim...
Sabah 7 bucukta ciktik evden mertimi kayinvalideye birakip hasteneye gittik esimle.
Hastanede ilk olarak kan alindi 5 tüp falan kan alan doktor busuru seyler sordu ne cok prosedur varmis anacim butun gun soru cevaplamakla gecti nerdeyse.
Biraz bekledikten sonra baska bi doktro cagirdi bu sefer allahtan turk doktor denk geldi sansima daha önceden ve bildigim cok tatli bi bayan doktor.Aklima takilan ne varsa sordum suan icim öyle rahatki dogum hakkindaki tum soru isaretleri kalkti kafamdan.
Doktor önce ultrajal yapti oglusuma herseyine bakti suyuna,kordonuna,pipisine akliniza ne gelirse gördük tek tek acikladi herseyini oglusumun...
Daha sonra baska odaya aldi bizi ve sorular basladi gene.Dogumum spinal sezeryan olucak doktor spinal sezeryan tavsiye etti ve ilki gibi agrin sancin olmucak bu sefer insallah dedi tamam dedim siz nasi diyosaniz ben uyarim.
Kordonlarini baglatmak istermisin dedi kararsiz kaldim daha 27 yasindayim ilerde ne olucamiz belli degil yok dedim istemiyorumm.
Dogumun ilk anindan son aninakadar neler olucani tek tek anlatti sagolsun kadin.
Gogus ucu yarasini sordum dogumdan sonra ne kadar kren kullanirsan kullan fayda etmez yapman gereken bebege gogsunu verirken sadece ucunu degil gogus ucunu kenarlariyla bir tutmasini sagla bebeginin dedi.
Daha sonra yarim saat nst yapildi.
Ardindan anestezi uzmaniyla bi gorusme yaptik.
Ardindan dogumdan sonra kalicam yere gittik ordaki hemsirelerle falan konustuk.
Yani tum gun hastanede gecti ama icim öyle rahatladiki mukemmel bi hastanede ve mukemmel bi ekiple doguma girmenin rahatligi var suan icimde.
Darisi hepinizin basina insallahh .
Ayy en önemlisini unuttum yarin sabah 6 bucukta gidicez hastaneye yarim saat nst yapildiktan sonra hazirliklar falan sonrasinda doguma alinicam kizlarr eyvahedigeldismile
Bugun ögle ve aksam icmek uzere 2 tane hap verdiler birini eve yeni geldigim icin biraz önce ictim birinide aksam 10 gibi falan icerim herhalde.
Aksam 8 den sonra bisey yenmicekk bilmiyorumkismile
12 den sonra su icmek bile yasak.ohaoldumsmile
Canim spinal anesteziyle sezeryan dogum yapicam.Doktorum spinal ignenin cok ince oldugunu ve epidurel anesteziye göre daha az riskli oldugu icin onu tavsiye ettgini söyledi.
Öyle guzel anlattiki hic dusunmeden tamam dedimm kaydirigubbakcemile2
Hosgeldin canim bende 10 dk oldu geleli gercekten super zamanlama olumunekankayizsmileoleyyy,süper zamamlamayla yakaladım sılammmm:)
allahım çok şükür içini rahatlatan bir gün olmuş..
herşey çok güzel olacak allahın izniyle:)
erenime saatler kaldı..
bugun iyice heyecan bastı beniiii:)
çok sevindim,enerjin güzel geliyor..yarın da muhteşem bir gün olacak..
sabah erenimiz kollarında olacak:dance::dance::dance:
olumunekankayizsmile
Sagol canim benim darisi hepinizin basina insallah dogumdan önce herkes mutlaka gitsin gorsun hastaneyi ortami insanin ici cok rahat ediyo daha iyi hissediyo kendini...merhaba canım senin adına sevindim herşeyin iyi geçtiğine doktorun ve hastanein içine sindğine inş yarın seninde güzel haberlerini alırız hayırlısı ile bebişinide kucağına alırsın inş ay buğün uyku tutmaz seni
oleyyy,süper zamamlamayla yakaladım sılammmm:)
erenime saatler kaldı..
olumunekankayizsmile
boshayallersmile
kız niye üstüne alınıyon müsait olsam bakarım girdiğim zamanda sen yoksun canım denkleşemiyoruz bi türlü aboooo bu kız beni bulsa varya parçalayacak kaydirigubbakcemileklava:
erenime saatler kaldı..
olumunekankayizsmile
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hg
hadi hayırlısı bugün hamilelikte son günümüz yarın büyük gün...
kız bana ilaç falan verilmedi ne ilacıymış bu?
erenime saatler kaldı..
olumunekankayizsmile
Hosgeldin canim bende 10 dk oldu geleli gercekten super zamanlama olumunekankayizsmile
Esram öyle rahatimki simdi kafamda hicbir soru isareti kalmadi aklima takilna ne varsa sordum doktoruma doktro da sasirdi hatta simdiye kadar bu kadar soru soran olmamisti hic bende dedigim benim butun gunum dogum arastirmasi ve konusmasiylan geciyo buraya gelirken kafama yazdim herseyi oda guldu ne guzel sorun ben seve seve cevaplarim dedi.
Oyy evet ya saatler kaldi esram heycan dorukta gece 3 saat uyudum sadece bugun o kadar bile uyuyamam herhaldeohaoldumsmile
Sen nasilsin gelinim nasi canim söyle ona yarina geliyo insallah nisanlisiihihoyyyt
Sagol canim benim darisi hepinizin basina insallah dogumdan önce herkes mutlaka gitsin gorsun hastaneyi ortami insanin ici cok rahat ediyo daha iyi hissediyo kendini...
Uykumu uyku dunden beri yok 2 gunde 3 saatlik uykum var canim ama masallahim var valla hala cin gibiyimm :roflol:
anacım yurt dısıyla burdaki olanaklar maalesef bir olmuyor..bu arada son konrolunda sana ne dediler mehtapcım neler yaptılarrrr birazda türkiyedekilerden bilgi alalımmm
Hosgeldin canim bende 10 dk oldu geleli gercekten super zamanlama olumunekankayizsmile
Esram öyle rahatimki simdi kafamda hicbir soru isareti kalmadi aklima takilna ne varsa sordum doktoruma doktro da sasirdi hatta simdiye kadar bu kadar soru soran olmamisti hic bende dedigim benim butun gunum dogum arastirmasi ve konusmasiylan geciyo buraya gelirken kafama yazdim herseyi oda guldu ne guzel sorun ben seve seve cevaplarim dedi.
Oyy evet ya saatler kaldi esram heycan dorukta gece 3 saat uyudum sadece bugun o kadar bile uyuyamam herhaldeohaoldumsmile
Sen nasilsin gelinim nasi canim söyle ona yarina geliyo insallah nisanlisiihihoyyyt
Mehtabim son gunumuz canim ya koca karin bosaliyo insallah yarina ve artik bebisleri karinda degil kucakta tasicaz insallah.sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hg
hadi hayırlısı bugün hamilelikte son günümüz yarın büyük gün...
kız bana ilaç falan verilmedi ne ilacıymış bu?
Canim burda hem anerstezi uzmani hemde dogum doktoru spinali tavsiye etti ben epidurel istiyorum dedim dogumlarin yuzde 95 ini spinal geri kalaninida genel anestezi yapiyoruz spinali tavsiye ederiz dediler.peki bu spinalin epidurele göre farkı ne?(risk dısında)
mesela amelyat sonrası mide bulantısı ,agrıı ondada oluyomuymus
Cok sagol canim darisisenin basina ama normal dogumla insallah.hadi bakalım hayırlısı canım içinin rahat olmasına sevindim çok önemli çünkü ayy okudukça bana heyecan bastıdelikafadulden bu arada neden spinal canım? epidural daha ii diye biliorum ama vardır bi bildikleri heralde bide çok uzun süre aç bırakıolarmış ya spinalden dolayı mı acaba? çok sordum ama hapta vermiolar burda ne hapıymış canım? heryerde uygulama farklı anladığım kadarıylabilmiyorumkismile
Cok sagol canim benim darisinin senin basina insallah.Yureginizin benimle olucani biliyorum zaten benimde aklim sizde olucak inaninki.Hayırlısı olsun sılacım önemli olan zaten senin kendini piskolojikman hazır hisettmen inşallah sorunsuz bi şeklide aatlatırsında kavuşursun bir anönce erenine opuyorumnanaktan sen orda bir doğurcan ama biz burda meraktan dokuz doğurcaz kaydirigubbakcemile3 Dularımız hep seninle canım ...
bunları okuyunca senin yerine ben heyecanlandımmm..ay kendiminkinde ne yaparım bilmem..ama rahat bir sekilde girebilmiş olacagına cok mutlu oldum canım umarım bende aynı duyguyu tadarımmm
bu arada sezeryan günüü doktor neye bakarak belirliyor..ben doktoruma persembe yada cuma gidicem ev tasınma olayından dolayı cok geciktirdim..sezeryanla kesin olacagını vee 38. haftadan sonra basladıgını biliyorum fakat gününü neye göre belirliyorlar onu bilmiyorumgidince zaten doktordan bi ton azar işiticem:1no2:
canım benim,hergün değişiyor,uyku ve beslenme saatlerini kafasına göre belirliyor küçük hanım,emir kuluyum ben:)))))))senin bebiş nasıl esracımmm alıstın mı varlıgına..nasıl geciyor onunla günlerin
betülümm,hoşbuldum,sılama bakayım diye geldim ama nasıl özlemişimopuyorumnanaktanayy esramda gelmiş hoşgeldin canım benimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hoşbuldum canım,cadı kızım da iyi teyzesi,annesini maymuna çeviriyor sonra kucağıma alınca herşeyi unutturuyor:)canım hoş geldin nasılsın bebiş nasıl
ben uyudum:smiley-cool:kolaymı kim uyuyabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?