hımmm hadi hayırlısı..güzel haberlerini bekliyoruz...canım ben cumartesi gittim en son dra.nst ye bağlayıp baktı,bebeğin suyuna falan genel kontrolünü yaptı.gece 10-11 gibi yeme içmeyi kes dedi o kadar...
sonda takmıcakmış onuda söledi..
hastane ile ilgili bişeye karışma ben herşeyi hazırlıcam dedi...
Mehtabim son gunumuz canim ya koca karin bosaliyo insallah yarina ve artik bebisleri karinda degil kucakta tasicaz insallah.
Canim ilac mideyi bosaltmak icin ameliyat sirasinda kusma falan olabiliyomus ama mide bos oldugu icin bulanti riski olmuyomus mide bos olunca.
Burdaki presedurler turkiyeden cok farkli canim takma sen kafana doktoruna guven yeter.
Canim burda hem anerstezi uzmani hemde dogum doktoru spinali tavsiye etti ben epidurel istiyorum dedim dogumlarin yuzde 95 ini spinal geri kalaninida genel anestezi yapiyoruz spinali tavsiye ederiz dediler.
zaten ikisinin arasindaki tek vark spinalde igne vuruluyo uyusuyosun.
epiduralde igne vuruluyo ve sonrasinda belde kaliyo ordan ilac veriyolar sonrasinda.
Agrin olursa zaten serum veya agri kesiciyle keseriz agrini ignenin belinde kalmasina gerek yok dedi doktor.
Cok sagol canim darisisenin basina ama normal dogumla insallah.
Canim epidurella spinal arasinda fark yok aslinda ignenin belde kalmasi disinda o yuzden soktorda spinal tavsiye ederim deyinca tamam dedim bende.
Gece 12 den sonra yenmicek canim bisey 6 saat sonrada hastaende olucam zaten.verilen hap midenin bos olmasiyla bulanti ve kusmayi önlemek icin.
Cok sagol canim benim darisinin senin basina insallah.Yureginizin benimle olucani biliyorum zaten benimde aklim sizde olucak inaninki.
Insallah sizi cok merakta birakmicam guvercinlerim ici haberlerimi yazicak sizee...
Canim cok sagol seninde az kaldi darisi basina insallah.
Sezeryan dogum 38 haftadan sonra 39 haftayi belki 2 gun falan gecirirler canim ama fazla bekletmezler.
Sezeryan dogum esnasinda sanci olmamasi gerektigi icin ve 39 haftadan sonra az az da olsa sanci oldugu icin 39 haftayakadar aliyolar bebegi.
sılacım burda ameliyat öncesi lavman yapıyolar orada da ilaçla boşaltıyolar demekki....
koca göbikler boşalacak:lepi:
canım benim,hergün değişiyor,uyku ve beslenme saatlerini kafasına göre belirliyor küçük hanım,emir kuluyum ben:)))))))
yorucu ama çok keyifli..
şimdi ne desem tarif edemem,yaşayınca anlıyor insan:)
siz nasılsınız?
betülümm,hoşbuldum,sılama bakayım diye geldim ama nasıl özlemişimopuyorumnanaktan
sen nasılsın?oğluşum nasıl?
hoşbuldum canım,cadı kızım da iyi teyzesi,annesini maymuna çeviriyor sonra kucağıma alınca herşeyi unutturuyor:)
sen nasılsın?bebişimiz nasıl?
ben uyudum:smiley-cool:
Cok sagol canim darisisenin basina ama normal dogumla insallah.
Canim epidurella spinal arasinda fark yok aslinda ignenin belde kalmasi disinda o yuzden soktorda spinal tavsiye ederim deyinca tamam dedim bende.
Gece 12 den sonra yenmicek canim bisey 6 saat sonrada hastaende olucam zaten.verilen hap midenin bos olmasiyla bulanti ve kusmayi önlemek icin.
sılacım burda ameliyat öncesi lavman yapıyolar orada da ilaçla boşaltıyolar demekki....
koca göbikler boşalacak:lepi:
canım benim,hergün değişiyor,uyku ve beslenme saatlerini kafasına göre belirliyor küçük hanım,emir kuluyum ben:)))))))
yorucu ama çok keyifli..
şimdi ne desem tarif edemem,yaşayınca anlıyor insan:)
siz nasılsınız?
[/B][/COLOR]
canım her hastane farklı uygulama yapıyor,ben ne ilaç aldım ne lavman mı neyse onu yapmadılar..
sondayı bile uyurken taktılar..
ama bulantı içinse verdikleri ilaç çok iyiymiş çünkü ben serum takıldıktan sonra ameliyathaneye girdiğim dakikalarda kustum:))))))
betülümm,hoşbuldum,sılama bakayım diye geldim ama nasıl özlemişimopuyorumnanaktan
sen nasılsın?oğluşum nasıl?
Canim aslinda hapi 1 de alman gerekiyodu ama ben 4 te aldim 3 saat gec yani ona göre saatleri 3 saat ilersine ayarlicam iste bende hastaneden eve gec gelmem bozdu biraz duzeni ama olsun nasilsa gec yaticam yada hic yatamicamm bilmiyorumkismileinş. canım tşkolumunekankayizsmile
akşam 8den sonra yenmicek yazmışsında o yüzden fazla demiştim canım ok anladım şimdiyerimseniben
herşey yolunda gidicek inş. canım dualarımız seninle kolay bi doğum olucak inş.:Saruboceq:
Cok sagol canim benim darisi basina insallahh ...SILAM Allah kurtarsın canımm..sağlıkla dön inşallah aramıza.
kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi(( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya
kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi(( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya
ozamn spinal daha iyi gibi görünüyor.. anlattıgına göre ozamn üç dört günüm var..ben evin yerlesmesini cabuk halletsem iyi olucak sanırım
bilgiler için tesekkürler tatlım
canım her hastane farklı uygulama yapıyor,ben ne ilaç aldım ne lavman mı neyse onu yapmadılar..
sondayı bile uyurken taktılar..
ama bulantı içinse verdikleri ilaç çok iyiymiş çünkü ben serum takıldıktan sonra ameliyathaneye girdiğim dakikalarda kustum:))))))
aman sıla maymun ettin beni bugün. zeynomun esraya yaptığı gibi. bekledim durdumm. girdim çıktım topiğe. ama bayağı bi dökümanla gelmişsin aferim kaydirigubbakcemile3
o ilaçları ben renkli film falan çektirirken çok kullandım. onlar bağısakları boşaltır. oranın içine etmeyelim diye.laelaelaelaelae normal doğumda ise ilaç değil lavman kullanılır. çünkü lavman anında etki eder. ilac 12 saati bulur. ve ilaç kesinlikle çok daha iyi bi uygulamadır sırnaşık şey
Canim ya beklediginizi biliyorum ama anlattim sabahtir neler yaptigimi eve geldim hemen yazdim zaten size simdi evi görsen felaket kalkip temizlik yapmam lazim yarina evde yokum son hazirliklari falan bitirmem lazim ama ben hala burdayim.
Ilaci alali 1 saat olucak nerdeyse daha bisey oldugu yok ben bisi anlamadim acaba ikinci haptan sonrami etki edicekk bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?