2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm hadi hayırlısı..güzel haberlerini bekliyoruz...

ozamn spinal daha iyi gibi görünüyor.. anlattıgına göre ozamn üç dört günüm var..ben evin yerlesmesini cabuk halletsem iyi olucak sanırım

bilgiler için tesekkürler tatlım

sılacım burda ameliyat öncesi lavman yapıyolar orada da ilaçla boşaltıyolar demekki....
koca göbikler boşalacak:lepi:

canım her hastane farklı uygulama yapıyor,ben ne ilaç aldım ne lavman mı neyse onu yapmadılar..
sondayı bile uyurken taktılar..
ama bulantı içinse verdikleri ilaç çok iyiymiş çünkü ben serum takıldıktan sonra ameliyathaneye girdiğim dakikalarda kustum:))))))

sağol cnm bende iyiyim bebişimde iyi çok şükür bende hafta sonu çatı muayenesine gidecem bakalım ne diyecek inş herşey normaldir

inş. canım tşkolumunekankayizsmile
akşam 8den sonra yenmicek yazmışsında o yüzden fazla demiştim canım ok anladım şimdiyerimseniben
herşey yolunda gidicek inş. canım dualarımız seninle kolay bi doğum olucak inş.:Saruboceq:

sılacım burda ameliyat öncesi lavman yapıyolar orada da ilaçla boşaltıyolar demekki....
koca göbikler boşalacak:lepi:

ayy ben bu gobişli halime alısmıstım..gecenlerde kocama diyordum bu cümleyi..oda bana diyorki hamilelige öyle alıstınki sanıyorsun hayatın boyunca böyle gezecaksin..cocugu 5 yıl sonra dogurmaya ne dersin..hem büyümüş olarak cıkar:)))

anladım cnm..vallahi bnmki yan durdugu için kemiklerimi sıkıstırıp duruyor ne olsun..bir an önce evi yerlestirip dogurmak istiyorum bende((

SILAM Allah kurtarsın canımm..sağlıkla dön inşallah aramıza.

kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi (( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya

Canim sende önceden bi mudahale olmadigi icin oldu o zaman kusma falan.
Mide bos oldugu icin kusma olayini onluyomus hap almak bilmiyorum artik yarin gorucez ne kadar dogru boshayallersmile
Lavmandan daha iyi bi gun öncesinde hap almak anlatmislardi burdaki arkadaslar berbat biseyy :umursamaz:

betülümm,hoşbuldum,sılama bakayım diye geldim ama nasıl özlemişimopuyorumnanaktan
sen nasılsın?oğluşum nasıl?

ii yaptın canım bende özledim burda olmanıolumunekankayizsmile
iiz biz canım benim heyecanla beklemekteyiz p.tesi kontrolüm var doğumun nasıl olduğu belli olucakeyvahedigeldismile
zeynomda iice toparlanmıştır şimdi yerim onu ben öp benim yerimeopuyorumnanaktan

Canim aslinda hapi 1 de alman gerekiyodu ama ben 4 te aldim 3 saat gec yani ona göre saatleri 3 saat ilersine ayarlicam iste bende hastaneden eve gec gelmem bozdu biraz duzeni ama olsun nasilsa gec yaticam yada hic yatamicamm bilmiyorumkismile
SILAM Allah kurtarsın canımm..sağlıkla dön inşallah aramıza.
Cok sagol canim benim darisi basina insallahh ...
kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi (( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya

Canim bebegin sagligi icin hangi zaman uygunsa o zaman olsun dert etme hic 2 kg dan az dogan bebisler bile var rabbim yardimci olur sen merak etme.
Hem daha bisey belli degilki durabildigi kadar dururu icerde dogum yapasiyo 3 kg olsa yeter

sen canını sıkma güzel seyler düşün..bol vitaminli yiyecekler yee ama mutlu olarak ye...bol bol gülll morelini yüksek tut..sadece iyi beslenmek yetmiyor morelde cok önmli..ve mutlu olarak beslenmek..düzelir hiç merak etme hem dogsada sennin sütünle güzelce beslenip kendini toparlar hemen

canım üzülme ya daha küçük doğanlar var hem bi hafta sonra 3kg ya yaklaşır o da normal canım üzülüp stres yapma hiç:teselli:

aman sıla maymun ettin beni bugün. zeynomun esraya yaptığı gibi. bekledim durdumm. girdim çıktım topiğe. ama bayağı bi dökümanla gelmişsin aferim kaydirigubbakcemile3

o ilaçları ben renkli film falan çektirirken çok kullandım. onlar bağısakları boşaltır. oranın içine etmeyelim diye.laelaelaelaelae normal doğumda ise ilaç değil lavman kullanılır. çünkü lavman anında etki eder. ilac 12 saati bulur. ve ilaç kesinlikle çok daha iyi bi uygulamadır sırnaşık şey

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşk ler..umarım dediğiniz gibi olur.Rabbim hepimizin yavrularını korusun .

ozamn spinal daha iyi gibi görünüyor.. anlattıgına göre ozamn üç dört günüm var..ben evin yerlesmesini cabuk halletsem iyi olucak sanırım

bilgiler için tesekkürler tatlım

Canim doktorun en uygun zamani verir zaten senin icin ama doktoruna gitmeyide geciktirme sakin.
Eger gen dönene kadar dogum yapmamis olursan daha iyi bilgilendiririm insallah canim seni o zaman tecrubeli olucam spinal sezerynala ilgili sorularinizi daha net cevaplarim insallahh.

bayağı etkiliymiş.. :jeyyar:
tickerını sevsinler

Canim ya beklediginizi biliyorum ama anlattim sabahtir neler yaptigimi eve geldim hemen yazdim zaten size simdi evi görsen felaket kalkip temizlik yapmam lazim yarina evde yokum son hazirliklari falan bitirmem lazim ama ben hala burdayim.

Ilaci alali 1 saat olucak nerdeyse daha bisey oldugu yok ben bisi anlamadim acaba ikinci haptan sonrami etki edicekk bilmiyorumkismile

melis canım benimki de sana yakın seyrediyor. ama ben üzülmüyorum. bak leylanın bebişi de 2600 g doğdu. ama maşallah gayet sağlıklıymış daha ufak doğanlar da var kızların da dediği gibi. ve bak bu son haftalarda kesin atak yapar. için rahat olsun. huzurunu kaçırma.

Asklarim benim cikmam lazim evim felaket durumda sabah 7 de kalktim yataktan öylece duruyo hala hersey.
Azcik evimi toplayip cantama son bi kez bakmam lazim.
Sonrasinda kayinvalideye gidicez mertim orda kalicak bugunden itibaren onu uyutup gelirim ancak geri eve.
Gece gelirim insallah mutlaka firsati olan herkes gelsin lutfen herkesle son bi kez konusup vedalasmak isterimmm :a015:
Öpüyorum herkesi simdiden herkes hakkini helal etsin kizlar rabbime emanetsiniz opuyorumnanaktan

ay boşver canım temizliği gider ayak yorma kendini yarın enerjiye ihtiyacın olucak..son kontrollerinide yap bişey unutmayasın..yesica ilaç için 12 saatte etki edio dedibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…