Canim ya beklediginizi biliyorum ama anlattim sabahtir neler yaptigimi eve geldim hemen yazdim zaten size simdi evi görsen felaket kalkip temizlik yapmam lazim yarina evde yokum son hazirliklari falan bitirmem lazim ama ben hala burdayim.
Ilaci alali 1 saat olucak nerdeyse daha bisey oldugu yok ben bisi anlamadim acaba ikinci haptan sonrami etki edicekk bilmiyorumkismile
melis canım benimki de sana yakın seyrediyor. ama ben üzülmüyorum. bak leylanın bebişi de 2600 g doğdu. ama maşallah gayet sağlıklıymış daha ufak doğanlar da var kızların da dediği gibi. ve bak bu son haftalarda kesin atak yapar. için rahat olsun. huzurunu kaçırma.
Canim doktorun en uygun zamani verir zaten senin icin ama doktoruna gitmeyide geciktirme sakin.
Eger gen dönene kadar dogum yapmamis olursan daha iyi bilgilendiririm insallah canim seni o zaman tecrubeli olucam spinal sezerynala ilgili sorularinizi daha net cevaplarim insallahh.
çok teşk tatlım ama ilerki haftaları görürsem tabi :) 1 cm açılma varmış şimdiden ama hayırlısı tabi haklısın hepinize tekrar teşk canm
Asklarim benim cikmam lazim evim felaket durumda sabah 7 de kalktim yataktan öylece duruyo hala hersey.
Azcik evimi toplayip cantama son bi kez bakmam lazim.
Sonrasinda kayinvalideye gidicez mertim orda kalicak bugunden itibaren onu uyutup gelirim ancak geri eve.
Gece gelirim insallah mutlaka firsati olan herkes gelsin lutfen herkesle son bi kez konusup vedalasmak isterimmm :a015:
Öpüyorum herkesi simdiden herkes hakkini helal etsin kizlar rabbime emanetsiniz opuyorumnanaktan
ay boşver canım temizliği gider ayak yorma kendini yarın enerjiye ihtiyacın olucak..son kontrollerinide yap bişey unutmayasın..yesica ilaç için 12 saatte etki edio dedibilmiyorumkismile
ayy ben bu gobişli halime alısmıstım..gecenlerde kocama diyordum bu cümleyi..oda bana diyorki hamilelige öyle alıstınki sanıyorsun hayatın boyunca böyle gezecaksin..cocugu 5 yıl sonra dogurmaya ne dersin..hem büyümüş olarak cıkar:)))
anladım cnm..vallahi bnmki yan durdugu için kemiklerimi sıkıstırıp duruyor ne olsun..bir an önce evi yerlestirip dogurmak istiyorum bende((
canım 2500ü geçince bakımı sorun değil canım,önemli olan kilosu değil gelişimi..kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi(( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya
Canim sende önceden bi mudahale olmadigi icin oldu o zaman kusma falan.
Mide bos oldugu icin kusma olayini onluyomus hap almak bilmiyorum artik yarin gorucez ne kadar dogru boshayallersmile
Lavmandan daha iyi bi gun öncesinde hap almak anlatmislardi burdaki arkadaslar berbat biseyy :umursamaz:
ii yaptın canım bende özledim burda olmanıolumunekankayizsmile
iiz biz canım benim heyecanla beklemekteyiz p.tesi kontrolüm var doğumun nasıl olduğu belli olucakeyvahedigeldismile
zeynomda iice toparlanmıştır şimdiyerim onu ben öp benim yerime opuyorumnanaktan
canım o zaman hiç kalkmıyosun. zorunlu haller dışında. bebişimiz 37 kadar dursa bile yeter. buda hiç olmaz denilen mucizeler yaşandı. dediğim gibi moralini yüksek tutopuyorumnanaktan
inşallah bitanem.37 olsa yeter bi 500 gr daha alsa.yatayım ben bol bol en iyisi .şimdi çıkıyorum canım öptümmm
Haptanmidir nedir bilmiyorum ama basim donmeye basladi kizlar benim fena oldum ya cikiyorum uzanim azcik yildizlar dolasiyo etrafimdaa kafamçokkarıştı
slm kızlar bende doktordan geldim 27 haziran da doguruyorum aksilik olmazsa eger 33 haftalıgım bebegim 2250 gr olmus
Leyla arkadaşımızın bebişi dünyaya sağlıkla gelmiş şükürrrrr Nilay'ımız 2.600 gr ufacıkmış ama maşallahhhh nazarlardan saklasın rabbim sağlık durumları iyiymiş annemizinde kızımızında..
Ameliyatı da güzel geçmiş görseniz öyle güzel bir mesaj atmış ki anlatamam ama benim konturum bitmiş cevap veremiyorummm öğlen kontur alıncaya kadar çatlarım artık .D: hepinizi öpüyorummmmmmmm
amaaaaaaaaaaaaaaannn yine kaçırdım sılam seni olurda görüşemezsek Allah yardımcın olsun canım sağsalim al bebişini kucağına öp bizim için opuyorumnanaktan
sılam geçmiş olsun...
Cok sagool canim 3 saatlik uykunun acisi cikiyo iste aman gece uyumaya calisalim canim yoksa yarin dogumda perisan oluruz sempatiksalakcinni
Canim senin yarin kacta dogumun bilmiyorumkismile
Sen nasi yaptiriyosun sezeryani spinalmi epudural mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?