2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlara biraz daha geç etki ediyo :roflol:içinde hiç kötülük kalmıycak:roflol:

çok teşk tatlım ama ilerki haftaları görürsem tabi :) 1 cm açılma varmış şimdiden ama hayırlısı tabi haklısın hepinize tekrar teşk canm

tamam cnm bekliyorum öpüldün

çok teşk tatlım ama ilerki haftaları görürsem tabi :) 1 cm açılma varmış şimdiden ama hayırlısı tabi haklısın hepinize tekrar teşk canm

canım o zaman hiç kalkmıyosun. zorunlu haller dışında. bebişimiz 37 kadar dursa bile yeter. buda hiç olmaz denilen mucizeler yaşandı. dediğim gibi moralini yüksek tutopuyorumnanaktan

ok canım akşam görüşürüz inş. görüşemezsek dediğim gibi dualarım seninle allahım sağlıklı kolay doğum nasip etsin:Saruboceq: ii haberlerini bekliorum canımopuyorumnanaktan

ay boşver canım temizliği gider ayak yorma kendini yarın enerjiye ihtiyacın olucak..son kontrollerinide yap bişey unutmayasın..yesica ilaç için 12 saatte etki edio dedibilmiyorumkismile

Haptanmidir nedir bilmiyorum ama basim donmeye basladi kizlar benim fena oldum ya cikiyorum uzanim azcik yildizlar dolasiyo etrafimdaa kafamçokkarıştı

zaman o kadar hızlı geçiyor ki,bi bakmışsın yavrun kollarında..

kızlar bugün dr a gittim bebeğim yine cok zayıf 35.haftada 2367 gr geldi dr erken doğum riskimin olduğunu haftaya bile doğurabileceğimi söyledi (( bu minicik bebeği nasıl bakarım ben doparsa ya
canım 2500ü geçince bakımı sorun değil canım,önemli olan kilosu değil gelişimi..
doktorum söylemişti 5kg olsa bile ciğer gelişimi iyi değilse sorun olur demişti..
o yüzden 35i devirelim diye çırpındık..
bak zeynom da 36+5te doğdu teyzesi..
hiç takılma bunlara..
sen ciğer geliştirici iğne olmuş muydun?
erken doğum riskin var dediyse vermiştir büyük ihtimal ama..

evet bana bişi vermediler bak ondan oldu sanırım:))
9 ay bulanmadı son dk kustum:))

oleyy p.tesi büyük gün olacak desenezemuszemus
hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah..

canım o zaman hiç kalkmıyosun. zorunlu haller dışında. bebişimiz 37 kadar dursa bile yeter. buda hiç olmaz denilen mucizeler yaşandı. dediğim gibi moralini yüksek tutopuyorumnanaktan

inşallah bitanem.37 olsa yeter bi 500 gr daha alsa.yatayım ben bol bol en iyisi .şimdi çıkıyorum canım öptümmm

inşallah bitanem.37 olsa yeter bi 500 gr daha alsa.yatayım ben bol bol en iyisi .şimdi çıkıyorum canım öptümmm

hadi bakayım bak sat lerimiz de aynı. senm doğurursan kıskanırım ben de doğururum. hatta black de :roflol: sıkı tut. öperizz biz de oğlumla opuyorumnanaktan

slm kızlar bende doktordan geldim 27 haziran da doguruyorum aksilik olmazsa eger 33 haftalıgım bebegim 2250 gr olmus

Haptanmidir nedir bilmiyorum ama basim donmeye basladi kizlar benim fena oldum ya cikiyorum uzanim azcik yildizlar dolasiyo etrafimdaa kafamçokkarıştı

amaaaaaaaaaaaaaaannn yine kaçırdım sılam seni olurda görüşemezsek Allah yardımcın olsun canım sağsalim al bebişini kucağına öp bizim için opuyorumnanaktan

Oyy leylamin haberide gelmis erkenden cok sevindim rabbim nazarlardan korusun nilayimizi ne tatlidir ya simdi yarin benimde kollarimda olucak insallah oglusummm en cok bebek kokusunu özledim zatenn onu doya doya öpüp koklucam insallahh olumunekankayizsmile

Leylacim rabbim anali babali saglikla buyutmek nasip etsin kizini insallahh :Saruboceq:

amaaaaaaaaaaaaaaannn yine kaçırdım sılam seni olurda görüşemezsek Allah yardımcın olsun canım sağsalim al bebişini kucağına öp bizim için opuyorumnanaktan

Geldim canim basim catliyo evin icinde dolandim dolandim geri geldim siteye felaket bas agrim var sanirim uykusuzluktan olsa gerek gece 3 saat uyudum sadecebilmiyorumkismile

Cok sagol canim benim guzel dileklerin icin rabbim sanada nasip edicek insallah az kaldi canimmm olumunekankayizsmile

sılam geçmiş olsun...

Cok sagool canim 3 saatlik uykunun acisi cikiyo iste aman gece uyumaya calisalim canim yoksa yarin dogumda perisan oluruz sempatiksalakcinni
Canim senin yarin kacta dogumun bilmiyorumkismile
Sen nasi yaptiriyosun sezeryani spinalmi epudural mi :uhm:

benim sabah 7-8 gibi olacak inşallah..epidurel olacak...
bakalım nasıl uyuyacaksak..hiç sanmıyorum uyuyacağımı...

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
"FeraH"

selam sılam sende bendensin ilkim genel anestezi 2. spinal inşaallah benim çektiklerimi çekmezsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…