Oyy canim benim ya saatler kaldi gercekten ve saatler yaklastikca bendeki heycanda artiyo:kedi:sılamla - mht saatler kaldı ya bebişlerinizi kucaklarınıza almaya rabbim kolaylıklr versin ve yaardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canim sevindim bebeginin iyi olduguna insallah sonuna kadar hep böyle olurslm kızlar herkes nasıllllllll
bizim bugün kontrolümüz vardı gittik doktorumuza herşey normal güzel nst mizde iyi çıktı suyumuzda iyi.
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. bugün 37 olduk tam haftaya gittiğimizde tam 38 olucaz. aslında bugün tarih verir diyoduk ama vermedi.ne kadar kalsa kar dedi. haziranın 5-15 arası bakıcaz duruma dedi.
şimdi benim anlamadığım 15 haziran zaten sata göre normal doğum tarihim benim. 5-15 arası nasıl beklenirki normal doğum başlayınca sezeryanamı alacak anlamadım ne kadar kalsa kar tamam bende erkenden alınsın demiyorum ama 38-39 hafta arası alınmazmı sezeryanlar kafam karıştı benim ya
selam sılam sende bendensin ilkim genel anestezi 2. spinal inşaallah benim çektiklerimi çekmezsin
Dusa gircektim girmeden bi bakim dedim sizlere ..
Benim azcik isim var canlarim bitsin eksiklerim yatmadan gelirim yine insallahh opuyorumnanaktan
ordamısınız aceba
bende öperim, bende balıkesirliyim aslında ama burda yaşıyoruz şimdilikk bayanssulusmile
Oyy canim benim ya saatler kaldi gercekten ve saatler yaklastikca bendeki heycanda artiyo:kedi:
Cok sagol canim benim darisi senin basina insallahhh :Saruboceq:
Canim sevindim bebeginin iyi olduguna insallah sonuna kadar hep böyle olur
Benim bildigim de 38-39 hafta arasi aliyo doktorun vardir bibildigi belki canim peki sormadinmi bu soruyu doktorunaa bilmiyorumkismile
Insallah sedefim ya insallah acayip heycanliyimmm eyvahedigeldismile
ben dizi seyretmiyorum, Casper ordamısın, seninle SAT tarihimiz aynı. Seni takip ediyorum bende, napıyosun die
Dusa gircektim girmeden bi bakim dedim sizlere ..
Benim azcik isim var canlarim bitsin eksiklerim yatmadan gelirim yine insallahh opuyorumnanaktan
dorucan casper hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Casper, bende perşembe doktora gitçem, 28inde gel demişti, nasıl gidiyo şikayetlerin varmı, herşey yolundamı?
Sedefçim tayin değilde şimdilik burda çalışıyo eşim o yüzden burdayız
bu arada kızlar ben çat çat çatladım bikini bölgem çatlamıştı sadece bu hafta ise göbeğime kadar çıktı boş yer kalmadı çatlamayan. kaşım kaşım kaşınıyo bide kaşıdıkçada daha beter çatlıyo valla o kadarda yağlanmıştım ama yetetince su içemiyorum ben buda etken sanırım yada yapımdan öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?