2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

slm kızlar herkes nasıllllllll

bizim bugün kontrolümüz vardı gittik doktorumuza herşey normal güzel nst mizde iyi çıktı suyumuzda iyi.
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. bugün 37 olduk tam haftaya gittiğimizde tam 38 olucaz. aslında bugün tarih verir diyoduk ama vermedi.ne kadar kalsa kar dedi. haziranın 5-15 arası bakıcaz duruma dedi.

şimdi benim anlamadığım 15 haziran zaten sata göre normal doğum tarihim benim. 5-15 arası nasıl beklenirki normal doğum başlayınca sezeryanamı alacak anlamadım ne kadar kalsa kar tamam bende erkenden alınsın demiyorum ama 38-39 hafta arası alınmazmı sezeryanlar kafam karıştı benim ya

sılamla - mht saatler kaldı ya bebişlerinizi kucaklarınıza almaya rabbim kolaylıklr versin ve yaardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben dizi seyretmiyorum, Casper ordamısın, seninle SAT tarihimiz aynı. Seni takip ediyorum bende, napıyosun die

sılamla - mht saatler kaldı ya bebişlerinizi kucaklarınıza almaya rabbim kolaylıklr versin ve yaardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Oyy canim benim ya saatler kaldi gercekten ve saatler yaklastikca bendeki heycanda artiyo:kedi:
Cok sagol canim benim darisi senin basina insallahhh :Saruboceq:

Canim sevindim bebeginin iyi olduguna insallah sonuna kadar hep böyle olur
Benim bildigim de 38-39 hafta arasi aliyo doktorun vardir bibildigi belki canim peki sormadinmi bu soruyu doktorunaa bilmiyorumkismile

selam sılam sende bendensin ilkim genel anestezi 2. spinal inşaallah benim çektiklerimi çekmezsin

Insallah sedefim ya insallah acayip heycanliyimmm eyvahedigeldismile

Dusa gircektim girmeden bi bakim dedim sizlere ..
Benim azcik isim var canlarim bitsin eksiklerim yatmadan gelirim yine insallahh opuyorumnanaktan

canım haftaya salı gel dedi tamam dedim. doktordan çıktıktan sonra dank etti haziranın 15 inin normal doğum haftam olduğu ne bilim ben kzıımı görünce her şeyi unutuyorum ya aaaa

kızlarrr
Allah yardımcınız olsun.
bi avazda kurtulun inşallah. Allah bu yolda hiç birinizi eğlendirmesin.
bizim kız 9 şubatta epidural sezerynla doğdu. ben çok memnun kaldım o doğum şeklinden.
korkan varsa sakın korkmasın, o mutluluğu doya doya seyretsin.
ahh ahhh bol bol uyuyun, sonra sıpalar parmaklarında oynatçak sizleri. demedi demeyin. :))

Casper, bende perşembe doktora gitçem, 28inde gel demişti, nasıl gidiyo şikayetlerin varmı, herşey yolundamı?

Sedefçim tayin değilde şimdilik burda çalışıyo eşim o yüzden burdayız

ben dizi seyretmiyorum, Casper ordamısın, seninle SAT tarihimiz aynı. Seni takip ediyorum bende, napıyosun die

geldim canım. demek sattaşız. sen ne durumdasın canım doğum şeklin falan bellimi

Dusa gircektim girmeden bi bakim dedim sizlere ..
Benim azcik isim var canlarim bitsin eksiklerim yatmadan gelirim yine insallahh opuyorumnanaktan

tamam canım sen hallet geliver

dorucan casper hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım nasılsın

Son düzenleme:
Casper, bende perşembe doktora gitçem, 28inde gel demişti, nasıl gidiyo şikayetlerin varmı, herşey yolundamı?

Sedefçim tayin değilde şimdilik burda çalışıyo eşim o yüzden burdayız

şikayetlerim olmazmı canım ağırlaştım iyice kramlar kasılmalar vs. bugünlerde iştahımda yok suyu bile zor içiyorum ben bebişimde zayıf boynunda kordon var ite kaka geldik bu haftayahayırlısı bakalım bende tekrar salıya gidecem

sende durumlar nasıl canım

Son düzenleme:
bu arada kızlar ben çat çat çatladım bikini bölgem çatlamıştı sadece bu hafta ise göbeğime kadar çıktı boş yer kalmadı çatlamayan. kaşım kaşım kaşınıyo bide kaşıdıkçada daha beter çatlıyo valla o kadarda yağlanmıştım ama yetetince su içemiyorum ben buda etken sanırım yada yapımdan öyle oldu

benim normal gözüküyo şimdilik, ama yol ve yolcu durumuna bakıcaz dedi dr. bakalım perşembe günü ne dicek? bende sorucaklarımı unutyorum muayenede ultrasona girince.:)bende ağırlaştım ama yinede dr bu kadar hareketli olmama şaşırıyo, yinede çok kilo aldım. Epiduralli normali denicem ama sormam lazım önce sanırım.

ukalalık gibi olmasın ama çok su içmenin çok faydası var.Sadece popom çatladı benim...Sabah kahvaltı bitimine kadar 1 litre suyu hüpletmiş oluyorum ve deli gibi su içiyorum zaten :mymeka:

ama doğumdan sonra göbek nasıl görüncek hiçbi fikrim yok. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…