bi de benim çatım ağrıyo çok, yatakta uyumak ve dönmek çok güçleşti, zor uyuyorum artık. sanırım kemikler kaslar herşey esniyoooooooooo
mrb canım benimde felaket agrıyo saga sola dönerken zorlanıyorum
Al benden de o kadar, onun dışında bi sıkıntım yok Allah'a şükür.Ama yatakta dönmek zulüm gibi, herseferinde eşimden destek alıp dönebiliyorum.Tabi uykular bölük pörçük ama onada alıştım.Sadece çoooooooooook heyecanlıyım ve büyük finali bekliyorum delikafadulden
ukalalık gibi olmasın ama çok su içmenin çok faydası var.Sadece popom çatladı benim...Sabah kahvaltı bitimine kadar 1 litre suyu hüpletmiş oluyorum ve deli gibi su içiyorum zaten :mymeka:
ama doğumdan sonra göbek nasıl görüncek hiçbi fikrim yok. eyvahedigeldismile
bi de benim çatım ağrıyo çok, yatakta uyumak ve dönmek çok güçleşti, zor uyuyorum artık. sanırım kemikler kaslar herşey esniyoooooooooo
slm kızlar ay bu gece adaşımın yerinde ben olmak isterdim yarın ogluna kavuşacak allahın gücüne gitmesin 25 gün geçmiyor
Geldim canim benim dus falan aldimm temizlendim paklandim iyicee bayanssulusmileSıla ve mehtapa tekrar hayırlı doğumlar olsun
yakalayamadım yine olsun...
Canim gun gelicek sende benim yerimde olucaksin az kaldi birazcik daha sabirr kaydirigubbakcemile5slm kızlar ay bu gece adaşımın yerinde ben olmak isterdim yarın ogluna kavuşacak allahın gücüne gitmesin 25 gün geçmiyor
ne işin var gıı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sılaaaaaaaaaaaaaaammm nasılsın bacımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Canim senin en fazal 10 gunun var insallah az kaldi sende kavusucaksin kizinaa :Saruboceq::ecrin_bebek:bende isterdim yaaa. allah hayırlısı nı versin tabikide bende biran önce kızımı kucağıma almak istiyorummmm
Geldim canim benim dus falan aldimm temizlendim paklandim iyicee bayanssulusmile
Cok sagol hayalcim darisi en kisa ve hayirli zamanda basina insallah canimm olumunekankayizsmile
Canim gun gelicek sende benim yerimde olucaksin az kaldi birazcik daha sabirr kaydirigubbakcemile5
Anladin sen onu kaydirigubbakcemile3
Canim senin en fazal 10 gunun var insallah az kaldi sende kavusucaksin kizinaa :Saruboceq::ecrin_bebek:
Iyiyim sedefim az basim agriyo dunki uykusuzluktan dolayi bekliyorum iste sabah olsada gitsek diyee kaydirigubbakcemile3
Sen nasilsinnn basagim uyudumu canimm opuyorumnanaktan
kıslar selamm. bugün yerleri süpürüm sildim. koca ev. tabi içime sinmedi. ama hiç yoktan da iyidir.
tabi şimdi ağrıdan duramıyorum.
sılam kaçta çıkıyosunuz evden. bi de kaç gün kalacaksın
Canlarim artik yavas yavas cikip uyumaya calissam iyi olucak.
Benimle bir dua eden,akli ve kalbi benle bir olan herkesden Allah razi olsun.
Kisa zamanda hepiniz kalbimde ayri ayri yer actiniz inanin hastanede oldugum sure icinde aklim hep sizle olucak ve özlicem sizleri cok.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin emi rabbimden hepimiz icin hayirli dogumlar diliyorum tabi öncelikle yarin icin mehtabimla banaa :Saruboceq:
Allah emanet olun canlarim sizi cok seven silaaa :a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?