başak mı uyumak mı nerdeeeeeeeeee daha kucağımda gıı sılam yarın kaçta doğumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canlarim artik yavas yavas cikip uyumaya calissam iyi olucak.
Benimle bir dua eden,akli ve kalbi benle bir olan herkesden Allah razi olsun.
Kisa zamanda hepiniz kalbimde ayri ayri yer actiniz inanin hastanede oldugum sure icinde aklim hep sizle olucak ve özlicem sizleri cok.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin emi rabbimden hepimiz icin hayirli dogumlar diliyorum tabi öncelikle yarin icin mehtabimla banaa :Saruboceq:
Allah emanet olun canlarim sizi cok seven silaaa :a015::a015::a015:
güzel haberlerini bekliyorum canım seni çok arıycaz yaa bekletme bizi sılaaa git yat dinlen sılam zor uyursun ama koyunları kuzuları saya saya uyu öpüldün canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCanim dogum saatim belli degil ama bizim 6 buckta hastanede olmamiz lazimm boshayallersmile
Ben dogumdan sonra iyi olur olmaz yazicam sana insallah olumunekankayizsmile
Iyi geceler canlarimmmmm dualarinizi eksik etmeyin nolurrrrr:a015:
sılaaaaam son ana yetıştım cıkıyormussun yarın allah yanında olsun canım şansında yanında olsun erenimizi alda gel kucagına artık senı sevıyoruuuuzz optum
canım benim.. dualarımız seninle ve mehtapla tabiki..Canlarim artik yavas yavas cikip uyumaya calissam iyi olucak.
Benimle bir dua eden,akli ve kalbi benle bir olan herkesden Allah razi olsun.
Kisa zamanda hepiniz kalbimde ayri ayri yer actiniz inanin hastanede oldugum sure icinde aklim hep sizle olucak ve özlicem sizleri cok.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin emi rabbimden hepimiz icin hayirli dogumlar diliyorum tabi öncelikle yarin icin mehtabimla banaa :Saruboceq:
Allah emanet olun canlarim sizi cok seven silaaa :a015::a015::a015:
Hosgeldin canim tam cikiyodum yetistinn kaydirigubbakcemile3
Yarin sabah 6 bucukta hastanede olmam lazim canim.
Sali gunu cikarim insallah canim hersey yolunda olursaa :Saruboceq:
Sagol canim benimm gercekten tam cikiyodum gordum mesajini cevap yazmadan gitmek istemedim.
Allah razi olsun senayim darisi senin basina insallah öpüyorum iyi bak kendinee opuyorumnanaktan
öperimm fıstıkk opuyorumnanaktanbende kaçıyorum kızlar. kendinize dikkat edin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar blacksıya bugun 5 temı gıtcektı kontrole gitmişmi bebiş nasılmış kılo almış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?