2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

başak mı uyumak mı nerdeeeeeeeeee daha kucağımda gıı sılam yarın kaçta doğumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canim dogum saatim belli degil ama bizim 6 buckta hastanede olmamiz lazimm boshayallersmile
Ben dogumdan sonra iyi olur olmaz yazicam sana insallah olumunekankayizsmile

git canım git ne kadar uyusan kardır canım. allah yarımcınız olsun sizde allaha emanet olun canımmm

sılaaaaam son ana yetıştım cıkıyormussun yarın allah yanında olsun canım şansında yanında olsun erenimizi alda gel kucagına artık senı sevıyoruuuuzz optum

Iyi geceler canlarimmmmm dualarinizi eksik etmeyin nolurrrrr:a015:

Canim dogum saatim belli degil ama bizim 6 buckta hastanede olmamiz lazimm boshayallersmile
Ben dogumdan sonra iyi olur olmaz yazicam sana insallah olumunekankayizsmile
güzel haberlerini bekliyorum canım seni çok arıycaz yaa bekletme bizi sılaaa git yat dinlen sılam zor uyursun ama koyunları kuzuları saya saya uyu öpüldün canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Iyi geceler canlarimmmmm dualarinizi eksik etmeyin nolurrrrr:a015:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sılaaaaam son ana yetıştım cıkıyormussun yarın allah yanında olsun canım şansında yanında olsun erenimizi alda gel kucagına artık senı sevıyoruuuuzz optum

Sagol canim benimm gercekten tam cikiyodum gordum mesajini cevap yazmadan gitmek istemedim.
Allah razi olsun senayim darisi senin basina insallah öpüyorum iyi bak kendinee opuyorumnanaktan

canım benim.. dualarımız seninle ve mehtapla tabiki..
yerin çok belli olacak emin ol. güzel haberlerle cennet kokusuyla döneceksin aramıza..
o yüzden daha çok özliycez.. allahıma emanet ediyorum sizi. bi kişi gidip 2 kişi döneceksiniz. mertim de var tabi. yaramaz ama akıllı oğlum. onu da öp olur mu?
aklın onda kalmasın. eminim babaannesi en güzel şekilde bakacaktır.
bu arada elinden geldiğince çabuk dön. meraktan doğurtma bizi..
kalbim aklım dualarım hep seninle..
sen bitanesin canım benim olumunekankayizsmile
Hosgeldin canim tam cikiyodum yetistinn kaydirigubbakcemile3
Yarin sabah 6 bucukta hastanede olmam lazim canim.
Sali gunu cikarim insallah canim hersey yolunda olursaa :Saruboceq:

hemen gel olur mu senağlama senağlama :Saruboceq:

Sagol canim benimm gercekten tam cikiyodum gordum mesajini cevap yazmadan gitmek istemedim.
Allah razi olsun senayim darisi senin basina insallah öpüyorum iyi bak kendinee opuyorumnanaktan

ayyy sılam oglen geldım yoktun annemlerdeydım bende aklım sende kaldı şansa bak eve yenı geldım son anda senı yakaladım hadi canım cık uyu bıraonce opuldun kendıne ıy

sılam mesajımı aldın demiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar blacksıya bugun 5 temı gıtcektı kontrole gitmişmi bebiş nasılmış kılo almış mı

caspercim allah rahatlık versin iyigeceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…