2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kafamçokkarıştıeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
ohaoldumsmile kasılmalarım var zaten mafoldumben
aklım gidio gelicek die hihoyyyt

sizi tanımasam bu kadar korkmazdım doğumdan.
şimdi patır patır gidiyo herkes doğuma..
gözlerimin önünde.
biri erken doğuracak diye ödüm kopuyo..
sıra bana geliyo diye daha da panik yapıyorum. karışık bi durum.kafamçokkarıştı
gece gece ne kasıntısı bu. kasıntı şey nolcak :umursamaz:

:dance: klava: :dance: klava:

bana bak ikinizide alır sedyeye doğurturum haaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanablaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kayıp kız black.. bu kadar çatlağım varsa onun yüzünden zaten. meraktan çatır çatır etti beni. inşallah gelir de haber verir

bende dıyorum bu kısss nerde bilmiyorumkismile neyse yarın elimızden kurtulamaz yesica senın catlakların hesabını sormak gerekkksempatiksalakcinni

ayyy kıssslaaar agzım yırtılcak esneye esneye valla ben en iyisi kacayım iyi geelerr öpüldünüsssssssssss

şişmedim şişmedim hihoyyyt diyordum kiiiiiiii yasakkelime
bu akşam bi ayağıma baktım altı şişmiş kafamçokkarıştı
son 1 haftada da şişiyomuş demek ohaoldumsmile ohaoldumsmile
umarım çatlamam aklinialirimsmile aklinialirimsmile

koca göbişle geziyordur haklısın kaydirigubbakcemile3 goren esnafff geldı koca gobeklı hatun dıyorlardır artıkzemuszemus

kıyamam ama ya bi hamişin ardından da bu kadar dedikodu yapılmaz ki :roflol:
gelince o bizi haklamasın koca göbüşüyle.

hadi esneme yırtınma git uyu güzelce opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…