2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam ama ya bi hamişin ardından da bu kadar dedikodu yapılmaz ki :roflol:
gelince o bizi haklamasın koca göbüşüyle.
hadi esneme yırtınma git uyu güzelce opuyorumnanaktan

valla demiii gorcek baaaak dıcek dedıkoduculara dıcek bı bakcak bız yokuz ıcındekıleri dokup bıze soylenemıcek bu sefer o catlıcak kısssszemuszemus haolumunekankayizsmiledı yattım ben iyi geceleropuyorumnanaktan

ben çatladım ooo. artık patlamamk için dua ediyorum :roflol:
sağol canım hosbulduk.
yok okey oynamıyorum.bilgisayar kucagımda oturdugum yerde uyuyup kalmısım.daha yeni kendime geldim kaydirigubbakcemile3

çoook arasın okey masalaını. senin yerin doğum masası artık kaydirigubbakcemile3

ben çatladım ooo. artık patlamamk için dua ediyorum :roflol:

çoook arasın okey masalaını. senin yerin doğum masası artık kaydirigubbakcemile3

ayyy deme yaaa.biraz daha akıllı akıllı dursun canım.hafta sonu düğün var burdur a gidicem.daha evi temizlemedim. ev temizlencek oooo cok işim var.seninle satdasız sana belli bir zaman verdi mi doktorum canım

saol iyi teyzesi inanmazsın ama horlaya horlaya uyuyor yatagında

hadi yaa. aslanım benim. koca adam olmuş da horluyomuş
sıkmak lazım o burnu. altı kuru kanı da tokk ohh maşallah. aman uyusun da büyüsün sağlıkla geçirsin inşallah tüm günlerini :Saruboceq:

ben sana dedim delikafadulden bende şişmedim diye gerile gerile gezityordm birgün ayağımın altına bi baktım balon resmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende neden bu ayakalarımın üstüne basamıyrum diyordum meyersem altı şişmiş kaydirigubbakcemile3

çatlak yok gobişimde diye sevinirkende göbeğimin altında çıkan çıkan çatlaklarlar tanışmaya başladım yani olmaz olmaz dememk lazım illa oluyorr kaçımız yk akannehir

ayyy deme yaaa.biraz daha akıllı akıllı dursun canım.hafta sonu düğün var burdur a gidicem.daha evi temizlemedim. ev temizlencek oooo cok işim var.seninle satdasız sana belli bir zaman verdi mi doktorum canım

aman çok zıplama düğünde akannehiryok güzelim vermedi. çatı muayenesini 39 da yapacakmış :roflol: o zamana doğururm zaten. adamın zahmet edip gün vermesine de gerek kalmaz:roflol:
ben kendi çabalarımla günlerimi geçirmeye çalışıyorum işte.
sen de durum ne? doğum şekli için belli bi durum var mı?

iyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım ((((((((((((((

kızıma bi isim bulamadım daha mafoldumben
ceren olucaktı vazgeçtik
şimdi kuranda geçen bir isim arıyoruz bulamadık akannehir

hadi yaa. aslanım benim. koca adam olmuş da horluyomuş
sıkmak lazım o burnu. altı kuru kanı da tokk ohh maşallah. aman uyusun da büyüsün sağlıkla geçirsin inşallah tüm günlerini :Saruboceq:

saol canım darısı senin başına büyüdükce çok sevimli oluyorlar benimki sesler cıkarmaya başladı beni mest etmiş durumda

bizim doktorlar ne uyuşukmul yesica ya benimkide 38 de yapıcakmış güya ama ozmanada yapmaz bu adam :umursamaz: yarın randevüm vardı belki bi ihtimal belli olur nasl doğum yapacağım derken tğm gün ameliyatı varmış doktorun iptal etti ler randevümü perşembe gel dedi :umursamaz: bilseydim hafta sonundan yapmazdım temizliğimi yaa kaç gün olduu baksana her seferindede böle hazırlıklı giidyorum yapmıyorya bi gün hazırlıksız giderim adamın muayne etceği tutarr bende geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye derim artık kaydirigubbakcemile3

valla benim doktorda sezeryan olursa 15 ile 19 arası alırız dedi.5 haziranda randevum var.herhalde o zaman bir tarih verir. gerci ne durursa o kadar iyi dedi.ne yapıcak hiç fikrim yok.ama sezeryan yapıcak gibi geliyor

iyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım ((((((((((((((

yaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile inşallah erkenden olmaz sinemis yaa devamlı yat hiç bi iş yapma en azından 2 hafta dursun bebişşş eyvahedigeldismile kilosu kaç peki doğsa kaç kilo doğucak bilmiyorumkismile

kızıma bi isim bulamadım daha mafoldumben
ceren olucaktı vazgeçtik
şimdi kuranda geçen bir isim arıyoruz bulamadık akannehir

9 ayda karar veremediysen bu son 3 ,,4 haftada hiç karar vermezsin akannehir akannehir bence ilk ne geldiyse aklınıza ne ile hitap ettiyseniz bu zamana kdar o olsun

valla bugün baktı kilosuna 2980 dedi doktorum moralim alt üst genel olarak hiçbir sorun yok dedi çünkü 2 hafta önce hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne de oldum o yüzden dogsada sorun yok dedi ama korkuyorum

kızlar hepinize iyigeceler yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…