valla bugün baktı kilosuna 2980 dedi doktorum moralim alt üst genel olarak hiçbir sorun yok dedi çünkü 2 hafta önce hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne de oldum o yüzden dogsada sorun yok dedi ama korkuyorum
kızlar hepinize iyigeceler yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ozman sende strest yapmamaya çalış nasıl olsa iğnenide olmuşssun bundan sonra akışına bırakmaktan başka bişey gelmez elimziden birde bol bol dua etmek tabi senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun
iyi geceler sedef opuyorumnanaktan
daha zaman var bi yaşına gelsin öyle bulursunuz. canım bi sürü güzel kız ismi yazmışlardı kızlar buraya. en azından aklında bulunsun. ama yoook illa ben kaynanamınki olsun diyosanız onunki olsun. şaka maka cerenden neden vazgeçtiniz. şu ism bulma işi bana işkence geliyo ya.kızıma bi isim bulamadım daha mafoldumben
ceren olucaktı vazgeçtik
şimdi kuranda geçen bir isim arıyoruz bulamadık akannehir
ciğer gelişimi nasılmış. iğne falan verdi mi? sürekli dinlenmeye bak. 2 hafta daha gelmese iyidir. bi de kilosu da iyiyse daha da iyi oluriyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım((((((((((((((
amin amin allahım isteyen herkese versin. sağol canımsaol canım darısı senin başına büyüdükce çok sevimli oluyorlar benimki sesler cıkarmaya başladı beni mest etmiş durumda
aynen ya öyle fiyaskoları ben hep yaşıyorum. bi de benimkiler hem hızlı hem de çok acılı çıkıyo. sivilce oluyo ne acı anlatamam.bizim doktorlar ne uyuşukmul yesica ya benimkide 38 de yapıcakmış güya ama ozmanada yapmaz bu adam :umursamaz: yarın randevüm vardı belki bi ihtimal belli olur nasl doğum yapacağım derken tğm gün ameliyatı varmış doktorun iptal etti ler randevümü perşembe gel dedi :umursamaz: bilseydim hafta sonundan yapmazdım temizliğimi yaa kaç gün olduu baksana her seferindede böle hazırlıklı giidyorum yapmıyorya bi gün hazırlıksız giderim adamın muayne etceği tutarr bende geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye derim artık kaydirigubbakcemile3
valla benim doktorda sezeryan olursa 15 ile 19 arası alırız dedi.5 haziranda randevum var.herhalde o zaman bir tarih verir. gerci ne durursa o kadar iyi dedi.ne yapıcak hiç fikrim yok.ama sezeryan yapıcak gibi geliyor
aa sorulara cevap yazmışsın zaten. o zaman rahat ol. stres yapma. duracağı varsa da durmaz bebek içerde stres olmasın çıkmak istemesin yeter. bi iki hafta daha idare ediverin. maşallah güzelmiş durumuvalla bugün baktı kilosuna 2980 dedi doktorum moralim alt üst genel olarak hiçbir sorun yok dedi çünkü 2 hafta önce hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne de oldum o yüzden dogsada sorun yok dedi ama korkuyorum
kızlar hepinize iyigeceler yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daha zaman var bi yaşına gelsin öyle bulursunuz. canım bi sürü güzel kız ismi yazmışlardı kızlar buraya. en azından aklında bulunsun. ama yoook illa ben kaynanamınki olsun diyosanız onunki olsun. şaka maka cerenden neden vazgeçtiniz. şu ism bulma işi bana işkence geliyo ya.
ciğer gelişimi nasılmış. iğne falan verdi mi? sürekli dinlenmeye bak. 2 hafta daha gelmese iyidir. bi de kilosu da iyiyse daha da iyi olur
amin amin allahım isteyen herkese versin. sağol canım
aynen ya öyle fiyaskoları ben hep yaşıyorum. bi de benimkiler hem hızlı hem de çok acılı çıkıyo. sivilce oluyo ne acı anlatamam.
bu doktora yaptığım süsü püsü kocama yapmıyorum. ama adam inatla yapmıyo muayeneyisempatiksalakcinni
benim perşembe nts m var muayenehanesinde ama o zaman bakmaz
sonraki haftada kontrolüm var. ama 39 olmuyo. ben git gel yollarda doğuracam sanki.
çatı muayenesi olamadan :roflol:
canım sen sezeryan istiyo musun ya da doktor nası bi gerekçe sunuyo sezeryan için?
daha zaman var bi yaşına gelsin öyle bulursunuz. canım bi sürü güzel kız ismi yazmışlardı kızlar buraya. en azından aklında bulunsun. ama yoook illa ben kaynanamınki olsun diyosanız onunki olsun. şaka maka cerenden neden vazgeçtiniz. şu ism bulma işi bana işkence geliyo ya.
ciğer gelişimi nasılmış. iğne falan verdi mi? sürekli dinlenmeye bak. 2 hafta daha gelmese iyidir. bi de kilosu da iyiyse daha da iyi olur
amin amin allahım isteyen herkese versin. sağol canım
aynen ya öyle fiyaskoları ben hep yaşıyorum. bi de benimkiler hem hızlı hem de çok acılı çıkıyo. sivilce oluyo ne acı anlatamam.
bu doktora yaptığım süsü püsü kocama yapmıyorum. ama adam inatla yapmıyo muayeneyisempatiksalakcinni
benim perşembe nts m var muayenehanesinde ama o zaman bakmaz
sonraki haftada kontrolüm var. ama 39 olmuyo. ben git gel yollarda doğuracam sanki.
çatı muayenesi olamadan :roflol:
canım sen sezeryan istiyo musun ya da doktor nası bi gerekçe sunuyo sezeryan için?
canım çok yatmaktan da döner başın. uzun süreli yatma pozisyonunda kalma. farkı göreceksinBenim yine başı dönmeye başladıı durduk yere yaa yatayım barii zaten bugünlere yatmaktan başka yaptığım bişey yok mirmirmirmir mirmirmirmir herkeze iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkatt edin ...
valla canım aslına bakarsan ben ne istediğimi bilmiyorum.ne yaparsa yapsın modundayım.ama bizim apartmanda bir arkadasta dogum yaptı aynı doktorda ikizdi sezeryan oldu hatun cok rahattı.ve hiç acı falan yok dedi.biraz da ondan dolayı ne yaprsa yapsın moduna girdim herhalde ben.
bu aralar sizde carpıntı ile birlikte eliniz ayagınız titriyor mu?? bugun cok kötü oldum.birseyler yedim anca kendime geldim.
canım çok yatmaktan da döner başın. uzun süreli yatma pozisyonunda kalma. farkı göreceksin
ama burada senin durumun önemli. yani doktorun seni geçerli gerekçelerle bi şekle yönlendirmesi gerekiyo. senin o modda olman gayet normal. ama doktorunla ayrıntılı olarak konuş. ciddi bi konu bu.
çarpıntı çook. ritim bozukluğuda var. nabız 90-100 arası.. ama hepsi normal rahat ol. tansiyonun yükselmesin yeter. :roflol:
tansiyonum hep düşüktü hala da düşük canım. 8-5 tir normalde hamilelikten sonra 9-6 falan
aynen canım düşük tansiyon. ama yüksek nabız var bende de. az kaldı bakalımm
hayırlısı yaaa sag salim bir dogum yapsaktaa.bu arada bu gece burası ne kadar sessiz.black nerde ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?