2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ozman sende strest yapmamaya çalış nasıl olsa iğnenide olmuşssun bundan sonra akışına bırakmaktan başka bişey gelmez elimziden birde bol bol dua etmek tabi senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun

kızlar hepinize iyigeceler yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler sedef opuyorumnanaktan

allah razı olsun canım saolasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızıma bi isim bulamadım daha mafoldumben
ceren olucaktı vazgeçtik
şimdi kuranda geçen bir isim arıyoruz bulamadık akannehir
daha zaman var bi yaşına gelsin öyle bulursunuz. canım bi sürü güzel kız ismi yazmışlardı kızlar buraya. en azından aklında bulunsun. ama yoook illa ben kaynanamınki olsun diyosanız onunki olsun. şaka maka cerenden neden vazgeçtiniz. şu ism bulma işi bana işkence geliyo ya.
iyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım ((((((((((((((
ciğer gelişimi nasılmış. iğne falan verdi mi? sürekli dinlenmeye bak. 2 hafta daha gelmese iyidir. bi de kilosu da iyiyse daha da iyi olur

saol canım darısı senin başına büyüdükce çok sevimli oluyorlar benimki sesler cıkarmaya başladı beni mest etmiş durumda
amin amin allahım isteyen herkese versin. sağol canım
aynen ya öyle fiyaskoları ben hep yaşıyorum. bi de benimkiler hem hızlı hem de çok acılı çıkıyo. sivilce oluyo ne acı anlatamam.
bu doktora yaptığım süsü püsü kocama yapmıyorum. ama adam inatla yapmıyo muayeneyisempatiksalakcinni
benim perşembe nts m var muayenehanesinde ama o zaman bakmaz
sonraki haftada kontrolüm var. ama 39 olmuyo. ben git gel yollarda doğuracam sanki.
çatı muayenesi olamadan :roflol:
valla benim doktorda sezeryan olursa 15 ile 19 arası alırız dedi.5 haziranda randevum var.herhalde o zaman bir tarih verir. gerci ne durursa o kadar iyi dedi.ne yapıcak hiç fikrim yok.ama sezeryan yapıcak gibi geliyor

canım sen sezeryan istiyo musun ya da doktor nası bi gerekçe sunuyo sezeryan için?

aa sorulara cevap yazmışsın zaten. o zaman rahat ol. stres yapma. duracağı varsa da durmaz bebek içerde stres olmasın çıkmak istemesin yeter. bi iki hafta daha idare ediverin. maşallah güzelmiş durumu
kızlar hepinize iyigeceler yatıyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler mırmırımm opuyorumnanaktan

Sorma bu sıralar adamlar için bilee yapmıyoruz o hazırlığı dediğin doğru kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama yapıyoruz boşuna bunlarr bakıcaktaaa sölicek nasıl doğum yapıcağımızı :umursamaz: burda herkez doğurrur biz hala çatı muaynesi olucaz diye bekleriz yesica kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim yine başı dönmeye başladıı durduk yere yaa yatayım barii zaten bugünlere yatmaktan başka yaptığım bişey yok mirmirmirmir mirmirmirmir herkeze iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkatt edin ...

valla canım aslına bakarsan ben ne istediğimi bilmiyorum.ne yaparsa yapsın modundayım.ama bizim apartmanda bir arkadasta dogum yaptı aynı doktorda ikizdi sezeryan oldu hatun cok rahattı.ve hiç acı falan yok dedi.biraz da ondan dolayı ne yaprsa yapsın moduna girdim herhalde ben.

bu aralar sizde carpıntı ile birlikte eliniz ayagınız titriyor mu?? bugun cok kötü oldum.birseyler yedim anca kendime geldim.

canım çok yatmaktan da döner başın. uzun süreli yatma pozisyonunda kalma. farkı göreceksin

ama burada senin durumun önemli. yani doktorun seni geçerli gerekçelerle bi şekle yönlendirmesi gerekiyo. senin o modda olman gayet normal. ama doktorunla ayrıntılı olarak konuş. ciddi bi konu bu.

bu aralar sizde carpıntı ile birlikte eliniz ayagınız titriyor mu?? bugun cok kötü oldum.birseyler yedim anca kendime geldim.

çarpıntı çook. ritim bozukluğuda var. nabız 90-100 arası.. ama hepsi normal rahat ol. tansiyonun yükselmesin yeter. :roflol:

tansiyonum hep düşüktü hala da düşük canım. 8-5 tir normalde hamilelikten sonra 9-6 falan

hayırlısı yaaa sag salim bir dogum yapsaktaa.bu arada bu gece burası ne kadar sessiz.black nerde ki ??

amin canımm. evet ya hem de çok sessiz. black nerde ben de merak ettim. inşallah yorulmuş da uyumuştur.
yoksa gelmemezlik yapmazdı.. bu saate kadar gelmedi daha da gelmez. canım yaa nerdesinnn???

ben de uyuyum canım. öpüyorum senii opuyorumnanaktan

Canlarim 12 bucukta yatakta dönerken anca uyuyabildim 4 bucukta geri kalktim.
Sersem sersem bakiniyom etrafima sanirim stresten ve heycandan karnim agriyor 12 den beri suda icmiyorum agzim dilim kurudu ne vardi sanki erkenden kalkicak diceniz ama yok o 4 saatlik uyku bana 12 saat gibi geldi cin gibiyim simdi.

Gitmeden son bi kez yazim dedim size 1 saat sonra hastanede olmamiz lazim.

Öpüyorum hepinizi tek tek guzel yanaklarinizdan ve göbislerinizdenn canlarim benimm hep aklimda olucaksiniz dualarinizin benimle oldugunu bilmek huzur vericek bana ...

Haydi sila vakit tamam sabah diyordun iste oldu sabahhh kaydirigubbakcemile3

kislar sila kacar ereni kucaklar gelir insallah yine aranizaaa :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

6dan beri dolanıyorum,saatler geçmiyor..
sılamı hazırlıyorlardır şimdi..
allahım güç versin..
çok az kaldı bi çakma haziran kuzusu daha geliyor aramıza:)
yakışıklı damadım,çook güzel bir hikayeyle gel ailene..

çook sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömrün olsun erenim..
hayat hep gülsün sana..
şansın da bahtın da açık olsun yavrum..
hayırlı bir evlat ol inşallah..

selam kızlar bende elimde telefon bekliyorum acaba napıyodur şimdi yaaa sılam rabbime emanet ol canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım günaydın..
benim telefon y.dışı aramalara kapalıymış,onu hallettim aradım ama sılamın tlf kapalı
telesekreter çıktı almanca konuşuyor ne dedi anlamadım da zati:))))))))

biran evvel açsa da eşi,alsak sılamın güzel haberini..

günaydın kızlar.. gece 3 te zo uyudum. 6 da da uyandım. sılamın haberi geç gelecekti biliyordum.
bakmadım topiğe. debelendiğime değmiş. bak hala haber yok. haberi gelse de bi rahat etsem.

mehtabın haberlerini nasıl alıcaz. telefonunu alan var mı?

offff buralarda doğuracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…