2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada black nerde. dün gelmişti. hala haber yok.
ayy burası da kayıp aranıyora döndü.
ebem de burda çıkacak o olacak:))

yesicamm,canım sabahtır buralardayım..
arıyorum ama hala kapalı sılamın telefonu..
gerçi kapalı mı onu da bilmiyorum almanca konuşuyor telesekreter.. 9a bassam ingilizce olmaz mı ki:))
belki hsatanede yasaktır telefon,eşi de o yüzden açamıyordur..
ayy bi haber alsaydım rahat edicez hepimiz..

ay bir haber yokmu sıladan öğlene kadar uyuyan ben uyuyamadım bi bakayım dedim ama daha ses yok anlaşılan Allah yardımcısı olsun sılamın :Saruboceq:

iyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım ((((((((((((((

canım sen yat dinlen bol bol ağır bir iş falan yapma kaç gün kalsa kardır ciğer geliştirici iğnenizi olmuşsunuz maşallah bebişinin kilosuda iyi korkma stres yapma duracağı varsada durmaz. ama bebişinin kilosu iyi panik yapmana gerek yok bence

bu baş dönmesi niye oluyoki bu sabah kalktım bendede var üstüne bide çıkarttım hepten allak bullak oldum bugün

bu arada kızlarımız adaş olacakmış çok hoş yaaa

harbiden gün aldım 2 hafta kaldı 1 hafta kaldı saatler kaldı derken geldi çattı bak. inşallah kolayca atlatıverirsin canım. neyse 4 saatte olsa uyumuşsun. allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz

bu arada black nerde. dün gelmişti. hala haber yok.
ayy burası da kayıp aranıyora döndü.
ebem de burda çıkacak o olacak:))

:roflol::roflol::roflol:

esracım ne haber nasılsın zeynomuz nasıl. sılam telefonu gizli götürecekti yasak olduğu için fırsatı olduğu an açarım demişti heyecanla bekliyoruz valla

ayyyyyyyy güzel haber bekliyom ama yok acaba geç mi girdi doğuma mesaj atarım dedi bekliyom şimdiye doğurmuştur ama offf bilmiyom yaa kötü bişey olmasında artık bekleyelim napalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sılam telefon götürmeyecekti bildiğim kadarıyla banada eşinin telefonuyla mesaj atacak bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

topiğimizin 3 bebişi oldu bugünde 2 bebişimiz daha geliyo 5 bebişimiz oluyo maşallah darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhh

yok ya iyidir inş. sedefcim biz sabırsızlanıyoruz bence ancak güzelim ya ameliyattı dikişti çıkıp yatcak bi kendine gelene kadar bekleyeceğiz artık CADIARZU

10 a bas arapça çıkıyo :roflol: اغنية تركية حزينة -ابرو غوندش
mehtap doğurmu acaba belki oda şimdi kucağına almıştır oğluşunu. o nasıl haber vercekti peki

ben de onu merak ettim güzelim. o nasıl haber verecekk

kızlaaaar sıla attı mesajı almış kucağına ereni ikimizde çok iyiyiz dedi eğer detay verirse hemen yazarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:asigim::asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt oooo maşallah ya çok şükür saol sedefcim bizdende söyle sılama darısı başımıza :Saruboceq:

sağol bitanem ya.. az kalsın ben de kucağıma alıyodum burda çocuğumu :roflol:

çok şükür allahıma.. hoşgeldin eren bebek. seni burda seven o kadar teyzen var ki. hoş geldin aramıza
bu arada kahvaltı yapamadım ayaktayım 7 den beri üstelik. gidip bişeyler atıştırayım.

mesaj attım ama şimdi değilde sonra arıycam belki müsait olmayabilir hepinizin selamını söyliycem ayyyy kıpır kıpır oldum beyaaa oleyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız dikkat et sen her doğuranla bir defa niyetleniyon doğurmaya ya delikafadulden:roflol:

yok ya iyidir inş. sedefcim biz sabırsızlanıyoruz bence ancak güzelim ya ameliyattı dikişti çıkıp yatcak bi kendine gelene kadar bekleyeceğiz artık CADIARZU

kız dur sana daha var rahat dur emi stres yapıp sılayla arkidiş olma sana daha var 7 den beri ayaktasın bu saat oldu bişeyler yemedin mi aboooo o bebek ne haldedir kim bilir anne acıktım anne yütfen mama yeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…