iyi akşamlar kıslar bugün kontrole gittim vede doktorum kanal kısalmış ve her an dogum olabilir dedi yaaa daha 35 haftadayım((((((((((((((
valla bugün baktı kilosuna 2980 dedi doktorum moralim alt üst genel olarak hiçbir sorun yok dedi çünkü 2 hafta önce hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne de oldum o yüzden dogsada sorun yok dedi ama korkuyorum
Benim yine başı dönmeye başladıı durduk yere yaa yatayım barii zaten bugünlere yatmaktan başka yaptığım bişey yok mirmirmirmir mirmirmirmir herkeze iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkatt edin ...
Canlarim 12 bucukta yatakta dönerken anca uyuyabildim 4 bucukta geri kalktim.
Sersem sersem bakiniyom etrafima sanirim stresten ve heycandan karnim agriyor 12 den beri suda icmiyorum agzim dilim kurudu ne vardi sanki erkenden kalkicak diceniz ama yok o 4 saatlik uyku bana 12 saat gibi geldi cin gibiyim simdi.
Gitmeden son bi kez yazim dedim size 1 saat sonra hastanede olmamiz lazim.
Öpüyorum hepinizi tek tek guzel yanaklarinizdan ve göbislerinizdenn canlarim benimm hep aklimda olucaksiniz dualarinizin benimle oldugunu bilmek huzur vericek bana ...
Haydi sila vakit tamam sabah diyordun iste oldu sabahhh kaydirigubbakcemile3
kislar sila kacar ereni kucaklar gelir insallah yine aranizaaa :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada black nerde. dün gelmişti. hala haber yok.
ayy burası da kayıp aranıyora döndü.
ebem de burda çıkacak o olacak:))
yesicamm,canım sabahtır buralardayım..
arıyorum ama hala kapalı sılamın telefonu..
gerçi kapalı mı onu da bilmiyorum almanca konuşuyor telesekreter.. 9a bassam ingilizce olmaz mı ki:))
belki hsatanede yasaktır telefon,eşi de o yüzden açamıyordur..
ayy bi haber alsaydım rahat edicez hepimiz..
yesicamm,canım sabahtır buralardayım..
gerçi kapalı mı onu da bilmiyorum almanca konuşuyor telesekreter.. 9a bassam ingilizce olmaz mı ki:))
canım sen yat dinlen bol bol ağır bir iş falan yapma kaç gün kalsa kardır ciğer geliştirici iğnenizi olmuşsunuz maşallah bebişinin kilosuda iyi korkma stres yapma duracağı varsada durmaz. ama bebişinin kilosu iyi panik yapmana gerek yok bence
bu baş dönmesi niye oluyoki bu sabah kalktım bendede var üstüne bide çıkarttım hepten allak bullak oldum bugün
bu arada kızlarımız adaş olacakmış çok hoş yaaa
harbiden gün aldım 2 hafta kaldı 1 hafta kaldı saatler kaldı derken geldi çattı bak. inşallah kolayca atlatıverirsin canım. neyse 4 saatte olsa uyumuşsun. allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz
:roflol::roflol::roflol:
esracım ne haber nasılsın zeynomuz nasıl. sılam telefonu gizli götürecekti yasak olduğu için fırsatı olduğu an açarım demişti heyecanla bekliyoruz valla
ayyyyyyyy güzel haber bekliyom ama yok acaba geç mi girdi doğuma mesaj atarım dedi bekliyom şimdiye doğurmuştur ama offf bilmiyom yaa kötü bişey olmasında artık bekleyelim napalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
10 a bas arapça çıkıyo :roflol: اغنية تركية حزينة -ابرو غوندشyesicamm,canım sabahtır buralardayım..
mehtap doğurmu acaba belki oda şimdi kucağına almıştır oğluşunu. o nasıl haber vercekti peki
kızlaaaar sıla attı mesajı almış kucağına ereni ikimizde çok iyiyiz dedi eğer detay verirse hemen yazarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:asigim::asigim:
kızlaaaar sıla attı mesajı almış kucağına ereni ikimizde çok iyiyiz dedi eğer detay verirse hemen yazarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:asigim::asigim:
sağol bitanem ya.. az kalsın ben de kucağıma alıyodum burda çocuğumu :roflol:
çok şükür allahıma.. hoşgeldin eren bebek. seni burda seven o kadar teyzen var ki. hoş geldin aramıza
bu arada kahvaltı yapamadım ayaktayım 7 den beri üstelik. gidip bişeyler atıştırayım.
yok ya iyidir inş. sedefcim biz sabırsızlanıyoruz bence ancak güzelim ya ameliyattı dikişti çıkıp yatcak bi kendine gelene kadar bekleyeceğiz artık CADIARZU
10 a bas arapça çıkıyo :roflol: اغنية تركية حزينة -ابرو غوندش
ben de onu merak ettim güzelim. o nasıl haber verecekk
kız dur sana daha var rahat dur emi stres yapıp sılayla arkidiş olma sana daha var 7 den beri ayaktasın bu saat oldu bişeyler yemedin mi aboooo o bebek ne haldedir kim bilir anne acıktım anne yütfen mama yeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilesağol bitanem ya.. az kalsın ben de kucağıma alıyodum burda çocuğumu :roflol:
çok şükür allahıma.. hoşgeldin eren bebek. seni burda seven o kadar teyzen var ki. hoş geldin aramıza
bu arada kahvaltı yapamadım ayaktayım 7 den beri üstelik. gidip bişeyler atıştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?