2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah ben edit yapmadım kiii heyecandan basmış olabilirmiyim bu ne gııııakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kız dikkat et sen her doğuranla bir defa niyetleniyon doğurmaya ya delikafadulden:roflol:

zaten istenildiği vakit doğurun denilseydi yesicanın oğlu yaşına bile girmiştiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız dikkat et sen her doğuranla bir defa niyetleniyon doğurmaya ya delikafadulden:roflol:
zaten sabırsız kişiliğim. bu doğumlar iyice beni benden etti. bakayım bu topikte ne zaman sıra gelecek eyvahedigeldismile
çocuğun anne diyecek hali bile kalmadı canım ya sempatiksalakcinni

zaten sabırsız kişiliğim. bu doğumlar iyice beni benden etti. bakayım bu topikte ne zaman sıra gelecek eyvahedigeldismile

çocuğun anne diyecek hali bile kalmadı canım ya sempatiksalakcinni

bana bak bu çocuk dışarı çıkınca acısını almasın sendensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

zaten istenildiği vakit doğurun denilseydi yesicanın oğlu yaşına bile girmiştiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kız bana kalsa doğurmuycam korkudan :roflol:

kızlar sıla şuanda biraz uyuşuğum erenimide kontrole götürdüler biraz kendime gelince detayları yazarım kilosunu falan dedikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy demek gelmiş sılamın bebişi allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah peki sılam nasılmış konuşabildinizmi kızlar ağrısı sızısı varmıymış acaba hatırladığım kadarıyla ilk sezeryanıyla ilgili kötü anıları vardı umarım bu seferki daha rahat olmuştur

mehtap da kavuşmuştur sanırım bebişine inşallah onunda güzel haberlerini alırız bugünn

şimdilik ağrısı sızı yokmuş şuan iyiymiş canım biraz üzerimde uyuşukluk var dedi herhalde o da yorgunluktan olsa gerekhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

mehtabın numarası yok mu kızlar kimsedebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bunlar pc nin başında erman kuzu gibi dondular galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sedef çok sağol canım sılam dan güzel haberler vermişsin iyilermiş ikiside çok sevindim

eren bebek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdilik ağrısı sızı yokmuş şuan iyiymiş canım biraz üzerimde uyuşukluk var dedi herhalde o da yorgunluktan olsa gerekhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy iyi bari ya sevindim inşallah bu sefer daha rahat olur onun içinnn

mehtabın da haberi gelir inşallah da ona da seviniriz ama artık almıştır oğluşunu kollarına herhalde

sıra bize geliyo kızlar hadi bakalımmm hayırlısıyla bizler kucaklarız yavrularımızı inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…