kız dikkat et sen her doğuranla bir defa niyetleniyon doğurmaya ya delikafadulden:roflol:
zaten sabırsız kişiliğim. bu doğumlar iyice beni benden etti. bakayım bu topikte ne zaman sıra gelecek eyvahedigeldismilekız dikkat et sen her doğuranla bir defa niyetleniyon doğurmaya ya delikafadulden:roflol:
çocuğun anne diyecek hali bile kalmadı canım ya sempatiksalakcinnikız dur sana daha var rahat dur emi stres yapıp sılayla arkidiş olma sana daha var 7 den beri ayaktasın bu saat oldu bişeyler yemedin mi aboooo o bebek ne haldedir kim bilir anne acıktım anne yütfen mama yeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
zaten sabırsız kişiliğim. bu doğumlar iyice beni benden etti. bakayım bu topikte ne zaman sıra gelecek eyvahedigeldismile
çocuğun anne diyecek hali bile kalmadı canım ya sempatiksalakcinni
yok kız bana kalsa doğurmuycam korkudan :roflol:zaten istenildiği vakit doğurun denilseydi yesicanın oğlu yaşına bile girmiştiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız mhtp ve sıladan haber varmı
bana bak bu çocuk dışarı çıkınca acısını almasın sendensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok kız bana kalsa doğurmuycam korkudan :roflol:
ayy zavallı yavrum sabahtan beri dolanıyo. belki yiyecek bi iki parça bişey bulurumö diye. ben kaçtııım
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
sıladan güzel haberler var erenimiz gelmiş sağlıkla çok şükür
ama mehtaptan haber yok maalesef :çok üzgünüm:
ayy demek gelmiş sılamın bebişi allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah peki sılam nasılmış konuşabildinizmi kızlar ağrısı sızısı varmıymış acaba hatırladığım kadarıyla ilk sezeryanıyla ilgili kötü anıları vardı umarım bu seferki daha rahat olmuştur
mehtap da kavuşmuştur sanırım bebişine inşallah onunda güzel haberlerini alırız bugünn
şimdilik ağrısı sızı yokmuş şuan iyiymiş canım biraz üzerimde uyuşukluk var dedi herhalde o da yorgunluktan olsa gerekhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?