sedef çok sağol canım sılam dan güzel haberler vermişsin iyilermiş ikiside çok sevindim
eren bebek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yesika sen daha bişi yemedinmi ben sabah atıştırdım çıkardım bile kızzzz
ya ben ne yiyeceğimi şaşırdım kızlar benim bulantılar arttı sanki iyice canım bişi istemez oldu su bile içemiyorum ben hamileyim güya ya insanın canı bişiler çekmez mi ya ben nasıl hamileyim anlamadımmmm
kızlarf hastane çantanıza ped koymuşsunuzdur mutlaka ben henüz hazırlamadım çantamı ped de almadım da bu ara hazırlıycam hangi pedden almak gerek acaba???
kızlarf hastane çantanıza ped koymuşsunuzdur mutlaka ben henüz hazırlamadım çantamı ped de almadım da bu ara hazırlıycam hangi pedden almak gerek acaba???
kızlaaarrrrrr sılamla konuştumm,hemen haberleri vereyim;
sesi çok iyi geliyordu:)
allahıma çok şükür sesini duyunca rahatladım..
erenimiz de sesini duyurdu hemen
doğum çok güzel geçmiş,erenimiz de sılamız da çok iyiler
beklemek çok yormuş,odaya geleli yarım saat falan olmuş,onun dışında bir sıkıntısı ağrısı sızısı yokmuş çoook şükür..
kuzumuz da 3500 civarıymışama kesin kilosunu söylememişler henüz,öğrenince yazarım yine..
sedef casper saolun kızlar
casper bende sezeryan olucam canım peki hasta bezini hangisinden aldın piyasa da bi sürü çeşidi var bilemedim hangisinden alacağımı
günün belli olmadı dimi seninde caspercımm
kız normal kotex ya da orkidin gece pedlerinden al zaten hastahanede kocaaa bez koyuyolar kanın çoğu akıyo zaten sonra ped koyuyon:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
benim halamın kızı su içse atıyodu taaa doğuracağı güne kadar kız önce kustu sonra doğuma girdiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
kızlaaarrrrrr sılamla konuştumm,hemen haberleri vereyim;
sesi çok iyi geliyordu:)
allahıma çok şükür sesini duyunca rahatladım..
erenimiz de sesini duyurdu hemen
doğum çok güzel geçmiş,erenimiz de sılamız da çok iyiler
beklemek çok yormuş,odaya geleli yarım saat falan olmuş,onun dışında bir sıkıntısı ağrısı sızısı yokmuş çoook şükür..
kuzumuz da 3500 civarıymışama kesin kilosunu söylememişler henüz,öğrenince yazarım yine..
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ya bende sadece orkid koydum ama kimi dio hsta bezide koy ilk günler çok bol gelio diye hastanede veriyolarmı hasta bezi canım ya alayımmı ben yinde çantaya hasta bezi
canım adını unuttum ya şu annemdeyim evde olsaydım bakardım. bişi fresh di ama. orta boy almıştım. özellikle bir marka almadım bebek mağazasında alışveriş yaparken orda olandan aldım bir paket
günüm belli olmadı canım. 1 haziran kontrolüm var belki o gün belli olur her sefer belli olur diyeye gidiyorum bu gidişle normal doğururmuşum
senin bellimi canım
ya bende sadece orkid koydum ama kimi dio hsta bezide koy ilk günler çok bol gelio diye hastanede veriyolarmı hasta bezi canım ya alayımmı ben yinde çantaya hasta bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?