ya bende sadece orkid koydum ama kimi dio hsta bezide koy ilk günler çok bol gelio diye hastanede veriyolarmı hasta bezi canım ya alayımmı ben yinde çantaya hasta bezi
anladım canım bende bi bakınıym alıym bişiyler artık ne olursa olsun bide orkid gece alıym artık vakit daralıyo
benimde henüz belli değil günüm canım dr 4 üne randevu verdi benimde ayın 4 ünde belli olur sanırım artık o zaman 38 haftalık oluyorum
esram ya ne güzel haberler getirmişsin bize her ikisinin de iyi olmalarına sevindim canım allahım sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin
ay çok ş
k
r darısıda bizim başımıza görüşürsen selam söyle bizden canım bebişinide oınuda öpüyorum
kız zaten hastaneden veriyolar düzenli bi şekilde altını değiştiriyolar bence alma boşver ben iki doğumdada hasta bezi almadım hastahaneden veriyolar ben hatta eve gelirken bi tane istedim verdiler ama kullanmadım orkid yetiyo zaten foşur foşur kan akmıyo ki :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kız zaten hastaneden veriyolar düzenli bi şekilde altını değiştiriyolar bence alma boşver ben iki doğumdada hasta bezi almadım hastahaneden veriyolar ben hatta eve gelirken bi tane istedim verdiler ama kullanmadım orkid yetiyo zaten foşur foşur kan akmıyo ki :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
sedefcim sende sezeryan olmuştun dimi.
kanama ilk gün mü çok geliyo sadeceee
sedefcim peki bişiy daha sorucam sana sen tecrübelisin
sezeryandan çıkınca ne giydiriyolar gecelik mi pijama mı??
bide kaç takım yeter acaba??
kimisinin kanaması çok oluyomuş çok değiştirmek gerekiyomuş
canlarım blackle de görüştüm şimdi,bilgisayarı bozulmuş o nedenle giremiyormuş,kontrolden dönünce haber verecek..güzel haberlerle gelsin inşallahhh..
hem sılamın müjdesini de verdim:)
canlarım blackle de görüştüm şimdi,bilgisayarı bozulmuş o nedenle giremiyormuş,kontrolden dönünce haber verecek..güzel haberlerle gelsin inşallahhh..
hem sılamın müjdesini de verdim:)
saolasın sedefcim bende pijama koymayı düşünüyorum zaten ama ilk gün için her ihtimale karşılık diz üzerinde penye gecelikler oluyor ya onlardan aldım nolur nolmaz pijama üstüyle de kalmayayım diye onları da koyayım o zaman çantama
kızlar ben çıkıyorum şimdilik eşim yemeğe gelecek masayı hazırlayayım öpüyorum sizi
casper canım ben gecelikle çok rahat ettim,pijama götürmüştüm ama elimi bile sürmedim..
pijamayı tuvalette falan giyip çıkarmak daha zor olabilir,gecelik çok rahat..
pedi de hastanede koyuyorlar hatta gelip hemşireler değiştiriyor ilk gün..ilerleyen saatlerde orkid gece almıştım onun üstüne kalınca bir ped koydular..
pamuğun üzerine gazlı bez sarmışlar öyle bişiydi..
ilk iki gün onu kullandım,sonra ped sonra da günlük pede geçtim..
hala da günlük ped kullanıyorum..
aklında olsun derim,orkidin kalın bir günlük pedi var,çok rahat ettim ben..
taze tecrübeli anneden bilmişlikler oldu biraz ama,hani işine yarar belki:))
çanım çok sağol ya. ben şu hamilelikten midir nedir. iyice mantığımı yitirdim. eskiden olsa ilk bu ihtimal gelirdi aklıma. bilg. bozulmuş işi vardır falan derdim. ama şimdi. direk kesin doğurmuştur diyorum. allahım ufacık aklım kaldı inşallah doğurmadan yitirmem :roflol:
bak postacı geliyor selam veriyor herkes ona bakıyor merak ediyor............... :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: esram ağzına diline o güleryüzüne sağlık çok teşekkürler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
telefonu açar açmaz doğurmadın dimi dedim zaten:)))))
o da gıcık olmuş zaten,pc bozulmuş,bi tane daha varmış o da format istiyormuş,onla da girememiş,aksilikler bulmuş kıyamam..kontrolden sonra abisine gidip yazacak haberleri..olmazsa arayıp haber verecek:)
ayy noolcak halimiz,azcık haber alamasak çatlıyoruzolumunekankayizsmile
canım benimmm,rica ederim ne demek..kaç gündür ihmal ettim sizi,telafi etmem lazım:))haber almak ne kıymetliymiş valla burda beklerken anladım:))
hele sen naapcan sedefim,hep bekleyensin,allah yardım etsin valla:))
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?