2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende sadece orkid koydum ama kimi dio hsta bezide koy ilk günler çok bol gelio diye hastanede veriyolarmı hasta bezi canım ya alayımmı ben yinde çantaya hasta bezi

kız zaten hastaneden veriyolar düzenli bi şekilde altını değiştiriyolar bence alma boşver ben iki doğumdada hasta bezi almadım hastahaneden veriyolar ben hatta eve gelirken bi tane istedim verdiler ama kullanmadım orkid yetiyo zaten foşur foşur kan akmıyo ki :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

bencede hazırla canım bu bebişlerin işi belli olmazzz

ay çok ş
k
r darısıda bizim başımıza görüşürsen selam söyle bizden canım bebişinide oınuda öpüyorum

söylerim canım bende müsait olmaya bilir dediydim ama esra aradığına göre bi sorun yok sonra mutlaka arıycamkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sedefcim sende sezeryan olmuştun dimi.

kanama ilk gün mü çok geliyo sadeceee

sedefcim peki bişiy daha sorucam sana sen tecrübelisin

sezeryandan çıkınca ne giydiriyolar gecelik mi pijama mı??

bide kaç takım yeter acaba??

kimisinin kanaması çok oluyomuş çok değiştirmek gerekiyomuş

ay ne bileyim bide vermezlerse ben yinede alayım yanıma 4-5 tane

canlarım blackle de görüştüm şimdi,bilgisayarı bozulmuş o nedenle giremiyormuş,kontrolden dönünce haber verecek..güzel haberlerle gelsin inşallahhh..
hem sılamın müjdesini de verdim:)

sedefcim sende sezeryan olmuştun dimi.

kanama ilk gün mü çok geliyo sadeceee

evet canım iki sezryan oldum ama bez almadım zaten hastahaneden veriyolar ilk gün çok geliyo 2i gün biraz azalıyo 3. gün biraz daha azalıyo sonra adet olur gibi kanama oluyo o kadar doğumda zaten temizliyolar o kısmı

valla ben ikisinde de pijama giydim ilk gün sezeryan olduğun için hemen ayağa kalkamıyosun pijamanın üst kısmıyla durdum 2. gün ikisinide giydim dolaşmaya başladım hemde boydan gecelikde aşağıdan yukarı açıyolar pijama ile sadece o kısmı açıyolar sen yine de ikisinden birer tane götür hangisi ile rahat edersen onu kullanırsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım blackle de görüştüm şimdi,bilgisayarı bozulmuş o nedenle giremiyormuş,kontrolden dönünce haber verecek..güzel haberlerle gelsin inşallahhh..

çanım çok sağol ya. ben şu hamilelikten midir nedir. iyice mantığımı yitirdim. eskiden olsa ilk bu ihtimal gelirdi aklıma. bilg. bozulmuş işi vardır falan derdim. ama şimdi. direk kesin doğurmuştur diyorum. allahım ufacık aklım kaldı inşallah doğurmadan yitirmem :roflol:

bak postacı geliyor selam veriyor herkes ona bakıyor merak ediyor............... :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: esram ağzına diline o güleryüzüne sağlık çok teşekkürler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

saolasın sedefcim bende pijama koymayı düşünüyorum zaten ama ilk gün için her ihtimale karşılık diz üzerinde penye gecelikler oluyor ya onlardan aldım nolur nolmaz pijama üstüyle de kalmayayım diye onları da koyayım o zaman çantama

kızlar ben çıkıyorum şimdilik eşim yemeğe gelecek masayı hazırlayayım öpüyorum sizi

casper canım ben gecelikle çok rahat ettim,pijama götürmüştüm ama elimi bile sürmedim..
pijamayı tuvalette falan giyip çıkarmak daha zor olabilir,gecelik çok rahat..
pedi de hastanede koyuyorlar hatta gelip hemşireler değiştiriyor ilk gün..ilerleyen saatlerde orkid gece almıştım onun üstüne kalınca bir ped koydular..
pamuğun üzerine gazlı bez sarmışlar öyle bişiydi..
ilk iki gün onu kullandım,sonra ped sonra da günlük pede geçtim..
hala da günlük ped kullanıyorum..
aklında olsun derim,orkidin kalın bir günlük pedi var,çok rahat ettim ben..
taze tecrübeli anneden bilmişlikler oldu biraz ama,hani işine yarar belki:))

rica ederim canım elimizden geldiği kadar her zamansüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

esram herkes farklı zaten sen öyle rahat olmuşsun bende böyle rahat olmuşum ben biraz da göbek kısmını pijamanın lastiği ile korse görevi yaptım ama gerçekten pijama ile rahat ettimaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

telefonu açar açmaz doğurmadın dimi dedim zaten:)))))
o da gıcık olmuş zaten,pc bozulmuş,bi tane daha varmış o da format istiyormuş,onla da girememiş,aksilikler bulmuş kıyamam..kontrolden sonra abisine gidip yazacak haberleri..olmazsa arayıp haber verecek:)
ayy noolcak halimiz,azcık haber alamasak çatlıyoruzolumunekankayizsmile

canım benimmm,rica ederim ne demek..kaç gündür ihmal ettim sizi,telafi etmem lazım:))haber almak ne kıymetliymiş valla burda beklerken anladım:))
hele sen naapcan sedefim,hep bekleyensin,allah yardım etsin valla:))
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım adaşım mutlu haberlerine çok sevindim insallah bir ömür beraber olursunuz bbütün dünyaya gelen bebeklerin bahtları güzel olur insallah mht bu saat sende almışsındır inş bebşini kucagına allah agrı sızı vermesin inşallah darısı bizlerin başına

olsun kız sizi beklemekten zevk alıyom sonuçta güzel bi duygu yaşıyosunuz şahit oluyom kendimi sizin yerinize koyuyom gerçekten sizi çok seviyorum hepinizi allahıma emanet ediyorum rabbim sevdiklerinizin ağrısını acısını göstermesin ömür boyu mutlu mesut yaşayın canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

kıssllllaaaa tünaydın sılamın haberını almak ıcın actım ayyyyyyyyyyy cok sevındım yaaaaa gözümüz aydııııııııııııııııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…