2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy o güzel haberleri alıp sevinçle paylaşmak yok mu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sorma canım neden oluyor bu baş dönmesi anlamadım bilmiyorumkismile bi hamileliğim ilk aylarında olmuştu bide şimdi yeniden olmaya başladı öle ağır bi işte yapmıyorum hatta hiç bi iş yapmıyorum desen yeri hep yatıorum yada oturrur pozisyondayım ..
bazen bayılcak gibi hissediyorum kendimiki hayatımda hiç bayılmadım çok garip bi duygu bayılma hissi bilmiyorumkismile neyseki öle bşşey olmadı olmazda inşallah
evet kızlarımız adaş canım :sm_cool: :sm_cool:
Topiğimizin iki tane ÖYKÜSÜ var

evet canım iki sezryan oldum ama bez almadım zaten hastahaneden veriyolar ilk gün çok geliyo 2i gün biraz azalıyo 3. gün biraz daha azalıyo sonra adet olur gibi kanama oluyo o kadar doğumda zaten temizliyolar o kısmı

canlarım benim çok sağolunişe yaramaz olurmu hemde nasıl bu bilgileri aldıkça sizden içimdeki tedirginlikde biraz olsun gidiyorrr

bugün belim ağrıyo benim iğne saplanır gibi ağrı girip çıkıyoo. ayyy gerçi nerem ağrımıyoki artık iyice huysuzmu oldum ne bendeee

benim bir kere daha olmuştu 4. ayımdaymıydı neydi sususz ve şekersiz kalmışsın demişti doktor serum takmıştı bir tane akşamına geçmişti bir dahada olmamıştı. bugün gene oldu heralde bengene susuz kaldım. çünkü bu aralar içemiyorum suyu gene

kızlarımızda isimleriyle bir ömür boyu sağlıkla yaşasınlar

merhaba arkadaşlar

sabah aldığım güzel haberi vereyim mhtp doğum yapmış 3500 gr ve 51 cm boyunda poyraz esen dünyaya gelmiş maşallah yiğenimize

mehtabında sesi çok iyi geliyordu ağrısızı sızısı yokmuş dünyalar onun olmuş gibiydi canım benim ya çoktan haketti bu mutluluğu

sabah haberlerini aldım ama internette arıza varmış yazamadım gelir gelmez hemen haber vereyim dedim

sılamda doğum yapmış gözü aydın olsun demek eren ilk golünü atmış ağlıyor :))

allah evlatlarına sağlık mutlluk versin inşallah zaman çabuk geçsede neler yapmışlar öğrensek :)

ya aslında bende pek fazla su içmiyorum ondanmı oluyor dersin bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

su su içme alışkanlığını bi türlü edinemedim yaaa :kedi:

inşallah canım inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq:

bizim sübriz olucak bebişlerin ne zaman geliceği bi güm topiğe bebişim doğdu diye girersem şaşırmyaın kaydirigubbakcemile3 haberde veremem acil bi sancı gelirse
zaten bellide olmadı nasl doğum yapacağım bu doktora kalırsa son anda öğrenicem gibime geliyor zaten bugün kontorülümüz vardı ameliyatı varmış tam gün yarına ertelediler
bende seviniyordm ne güzel bebişimi görücem diye :umursamaz:
kaç kilo oldu acaba çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
bu arada benim karnım iiice indi aşşaııya kızlar yakında düşücek yere dye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

Bu arada sılamında doğumu olmuş erenimizde iyimiş çok sevindim

darısı bizim başımıza artık :Saruboceq:

maşallahhhhhh topiğimizin damatları teker teker doğmaya başladı bizim kızlar biraz nazlı galiba 40. haftasını dolducaklar heraldee ee boşuna dememişler kız evi naz evi :roflol: damatlar bir iki gün önce doğsunda arada en azından yaş farkı olmasada gün farkından büyük deriz kaydirigubbakcemile3
kıyamam ben onlara yaaa kim bilir ne kadar güzel kokuyorladır şimdi onlar misssler gibi
opuyorumnanaktan

canımmm beniimm çok tşkler güzel haberlerin içinolumunekankayizsmile
çok şükür sılamında bebişininde ii olmalarına çooookk sevindim maşallah 41 kere
allahım analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:

evde temizlik var heryer heryerde 2dk. haber alim diye girdim gelirim sonra tekrar okopuyorumnanaktan

öyle deme kadının büyüklüğü zenginlik getirir :) sen gene 40. haftayı bekleme bir iki oğlandan önce doğsun kızın onlardan damat seçersin :)

Son düzenleme:

süpeeerrr :lepi:bi güzel haber dahaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

maşallah ikisinede allah analı babalı sağlıklı büyütsün

oleeeyy mehtaptan da güzel haber geldizemuszemuszemuszemuszemuszemus
maşallah yavrumuza
rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
çifter çifter geliyor bebişler:))
talar ve ben 14 mayısta,sılam ve mehtap da 26 mayısta :))
dün leyla doğum yaptı ya acaba diyorum haberimiz olmadan başka doğuran var mı:))

pamuğumm su iç nolur,su emzirirken de çok önemli..hem ödem olmaz su içersen..ben mecburen 3lt içiyordum en az ve çok şükür hiç ödem görmeden doğum yaptım:))
baş ağrısı da yapar susuzluk..vücudunun en önemli ihtiyacı su biliyorsun..
bak hemen şimdi içmeye başla yoksa alırım elime sopayıklava:

ne demek canım benimm,inşallah senin sağlık haberlerini de getireceğim..
ne kıymetliymiş bu haberler çok iyi anladım bugun:asigim:

sen de çok gezinme,temizlik yapılsın sen yat canım betülüm..

Tmam canımmm sen şu sopayı bi önce indir güzel güzel konuşalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tatlım ben triod hastası olduğum için kendimi bildim bileli çok su içemem ama bebeğim
için kendimi zorlıcam hemen gittimm içtim bi bardak merak etmeee aklıma geldikçe gidip
içiçem :kedi:
Canım sen nasılsın iyisindir inşallahh bebek anne karnında uyku düzeni oluşuyormuş benşm bu bebiş bütün gece kıpır kıpır gündüz ses seda yok yandım diyorum
uykusuz geceler beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 senin bebişin uyku düzeni
hamileyken olduğu gibimi canım bilmiyorumkismile

benimde bugün kontrolüm var tansiyon çıkmaya başlayınca erkene aldılar dr un hemşiresiyle konuştum belki bebeği daha erken alabilirlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…