2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay teyzemle konuştum telefonda gülüyo sakın doğururken çok bağırma rezil etme kendini dedi bende ağrırsa hastaneyi toplarım başıma valla hem canım agrısın hem de edebsizlik olmasın diye susayım hiç de yapmam dedim :umursamaz: anlattı o doğuma gittiğinde beraber doğum yaptığı bi kadın çok bağırmış hemşire ne dese sizce bağırma onu kocanla işi pişirince düşünseydün demiş

bi yönden iyi bi yonden kötü çünkü sürekli bildigimiz için kendimizi dinliyoruz her harekete her olan şeye bi yorum yapıyoruz acaba böylemi şöylemi zmaanı gelince herşey olacak ve görecez bakalım ne olacak ama songünler çok zor gerçekden haftaları erken olan hamileler bizleri okuyunca korkuyorlardır

şok oldum ya bana böyle hemşire denk gelirse varya ver allahım ver ver allahım ver yüzündeki organların yeri değişir kafamçokkarıştı

hele bi hemşire bana öyle desin dogurdukdan sonra onu yakalayım yolarım allahıma şırfıntı ona ne işini yapsın sancı bu baracaksın tabi elimiz kesilse canımız nasıl acıyor candan can çıkacak allahıma büyük söylemeyeyim yırtarım onu orda ismini cizmini alırım sorarım ben ona eşinle iş pişirmeyi cadı sıla :))))

:kedi: dedim ya adam sıcak yemeğe hasret kızım annen gelse sadece sana ayıracam kadını yedirsin içirsin seni dedim böyle dudaklarını büküp gözüme bakıyo canım ya amaan iki kişiyiz zaten 6 tane çıktı düşün ondan ne olcak kız

mht a da çok sevindim bebişini almış oda ay iyice heycan sardı beni şimdi sıra bizlere geliyor bi anda boşalacak topik heralde çünkü haftalarımız birbirine yakın sırayla gidecez offffffffff

yok canım bende öle bi akınrı yok naz için dedim ben bilmiyorumkismile

eeefffffeeerim sana sıkı tut kendini güçlü ol inş. bağıracaz çağıracaz ama bi bakıcaz kucağımızdalar merak ediyorum pamik acaba yarın bana ne diyecek doktor çoğunun doğum şekli belli acaba bana bişey diyecekmi gerçi fırçalayacağı kesin deklava: uzattım arayı gitmedim inş. nasıl ocağı belli olurda kendimizi hazırlarız bide ne zaman olur acaba tabi önce sağlık ama inş. haziranın 29 una kalmaz ya :Saruboceq:

ooo toprağım gelmiş merhaaha bende bursadan sen hangi hastaneye gidiyosun
hem hemşoyuz hemde aynı meslektaşız bende muhabesebeciyim aklinialirimsmile

devlet hastanesinde yapmıcaksan böle bi sorun olucağını sanmıyorum canım ama devlet hastanesinde yapıcaksan doğumunu olabilir öle bişeyy bende çok duydum çünki bilmiyorumkismile[/QUOTE]

yok özelde yapmayı düşünüyorum dediğin doğru devletin hemşireleri tuhaf oluyo bazen ya ben başörtülüym devletin odalarına da giren çıkan belli değil herkes haklı tabi eşini yakınını görmeye geliyo o halde orda yatamam herzaman derli toplu olamam özel hastane de özel odada annem eşim tek olur saçım başım açık rahat ederim ya

neden haziranuın 29unda ne varki bilmiyorumkismile

senin belli oldumu olmadımı anlamadım orda bişey yazmışssın ama kafayı zor toparlıyorum bu aralar yaaa bilmiyorumkismile yarınmı belli olucak senindde benimkisi
gibi sanırırım ben öle anladım aman bi sorun oolmadıktan sonra geç gitsende bi soru olmaz boşver iyikide geç gidiyosun ben 2 haftada bir gidiyorumm da ne olyyor bişey sölemiyor uyuz adam ama son ay olduğu içinde kokuyırum merak ediyorum mecbur gidiyorum ama ikinci hamillepğimde kesinlikle böle sık gitmem hele ilk aylar hiç gitmem bu ne ya hastaneye yedirdiğimiz paralarla neler aldırdık zaten pahalı tahliller filan
hastaneye para yedirmekten kızımın odasına doğru düsürt bişey alamadım
özel hastaneye işte yolmaya bakıyor bu arafa benden nst için ayrıdan para alıyorlar
bende dedim son ay herğün girsem herğünmü alıcaksınız dedim evet herğün giren
hastalarımız var hergün alıyıoruz diyor utanmadan kasadaki kadın :umursamaz:
ne güzel son ay tahlik masrafı biti derken bu swferde nst çıktı

devlet hastanesinde yapmıcaksan böle bi sorun olucağını sanmıyorum canım ama devlet hastanesinde yapıcaksan doğumunu olabilir öle bişeyy bende çok duydum çünki bilmiyorumkismile

yok özelde yapmayı düşünüyorum dediğin doğru devletin hemşireleri tuhaf oluyo bazen ya ben başörtülüym devletin odalarına da giren çıkan belli değil herkes haklı tabi eşini yakınını görmeye geliyo o halde orda yatamam herzaman derli toplu olamam özel hastane de özel odada annem eşim tek olur saçım başım açık rahat ederim ya[/QUOTE]

o an saçını başını düşüncek halin olmıcak emin ol delikafadulden
doktorun kadınmı canım memnunmusun

hemşirenin tepkisi falan önemli değil kızlar.. bi daha görmicez etmicez...
bağırmak zararlı... mümkün olduğunca nefes almaya çalışmak lazım.

ben özel dr a gidiyorum 31 de nst yapılacak dedi hastaneyemi gideyim dedim yok buraya gel hemşire yapsın ücretsiz dedi dr un odasından çıkınca eşimle konuşduk allah razı olsun nst yi ücretsiiz yapacakmış allahım ya o kadar para alıyor sanki bana kıyak geçdi ondanda ücret alma her gittigimde 150 tl alıyor yapdıgıda 5 veya 7 dak ultrason yapıyor para cukka neyse kızıma helal olsun ama sırf para yiyorlar bencede yaptıkları bişey yok bi ele sıgan dogurtacak saolsun

hemşirenin tepkisi falan önemli değil kızlar.. bi daha görmicez etmicez...
bağırmak zararlı... mümkün olduğunca nefes almaya çalışmak lazım.

ya tabiki bebişlermiz için feda olsun ama dediğin gibi zaten bir sürü muayne parası veriyoruz bide utanmadan bir sürü masraf çıkartıyorlar her ay ne buyaa hadi 9aya kadar verdik verdik gerisi kolay desek asıl doğumda asıl parayı alıcaklar.... bari son ayda biraz rahat bırakın dimi

ooo toprağım gelmiş merhaaha bende bursadan sen hangi hastaneye gidiyosun
hem hemşoyuz hemde aynı meslektaşız bende muhabesebeciyim aklinialirimsmile

Merhaba benim doktorum hem Pembemavi'nin hemde Zübeyde hanım hastanesinin doktoru. Doğumumu Zübeyde hanımda yapmayı düşünüyorum. Ben bide sınava hazırlanıyorum bu halimle S.M.M.M staj sınavına sende düşünüyormusun

ya canım ben hamile kadım test yaptım ilk doktora gittiğimde 3 aylıktı tansiyon problemm vardı diye ayda 1 gittim 2 defa yani toplamda 3 defa olmuş .memlekete gitmiştim ocakta şubatın sonuna kadar oprdaydım grip olmuştum 1 defada orda gittim amcam doktor orda o ilgilendi geldiğimden beridirde gitmedim kaç defa niyetlendiysem olmadı hastada değilim dediğin gibi her gittiğimde bir sürü para zaten sıkışığız şu aralar bende ondan hiçbişey alamadım kuzuma ya :a015: niye öyle her seferinde para alıyolar özelde hafta arası iki defa gidince tek ücret alıyolar diye biliyorum abooooooo banada mı öle olcak acaba yarın sorayım sat a göre 29 haziran ama şimdi gelişimi nasıl erken mi olur geçmi onu uzzzzzzzzzuuuuuuuuun zamandır gitmediğim için bilmiyorum
canım 10 temmuzda kpss sınavım varya 29 hazirandan az daha önce olsa daha iyi toparlanırım onun için dedi,m tabi önce sağlık :dance: dermişim gidip sınavda doğururmuşum bide :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…