yok özelde yapmayı düşünüyorum dediğin doğru devletin hemşireleri tuhaf oluyo bazen ya ben başörtülüym devletin odalarına da giren çıkan belli değil herkes haklı tabi eşini yakınını görmeye geliyo o halde orda yatamam herzaman derli toplu olamam özel hastane de özel odada annem eşim tek olur saçım başım açık rahat ederim ya
ben özel dr a gidiyorum 31 de nst yapılacak dedi hastaneyemi gideyim dedim yok buraya gel hemşire yapsın ücretsiz dedi dr un odasından çıkınca eşimle konuşduk allah razı olsun nst yi ücretsiiz yapacakmış allahım ya o kadar para alıyor sanki bana kıyak geçdi ondanda ücret alma her gittigimde 150 tl alıyor yapdıgıda 5 veya 7 dak ultrason yapıyor para cukka neyse kızıma helal olsun ama sırf para yiyorlar bencede yaptıkları bişey yok bi ele sıgan dogurtacak saolsun
allahdan doguma para vermeyecem devletde yapacam ondan yırttık
minem senin ne kadar kaldı
Merhaba benim doktorum hem Pembemavi'nin hemde Zübeyde hanım hastanesinin doktoru. Doğumumu Zübeyde hanımda yapmayı düşünüyorum. Ben bide sınava hazırlanıyorum bu halimle S.M.M.M staj sınavınasende düşünüyormusun
ya canım ben hamile kadım test yaptım ilk doktora gittiğimde 3 aylıktı tansiyon problemm vardı diye ayda 1 gittim 2 defa yani toplamda 3 defa olmuş .memlekete gitmiştim ocakta şubatın sonuna kadar oprdaydım grip olmuştum 1 defada orda gittim amcam doktor orda o ilgilendi geldiğimden beridirde gitmedim kaç defa niyetlendiysem olmadı hastada değilim dediğin gibi her gittiğimde bir sürü para zaten sıkışığız şu aralar bende ondan hiçbişey alamadım kuzuma ya :a015: niye öyle her seferinde para alıyolar özelde hafta arası iki defa gidince tek ücret alıyolar diye biliyorum abooooooo banada mı öle olcak acaba yarın sorayım sat a göre 29 haziran ama şimdi gelişimi nasıl erken mi olur geçmi onu uzzzzzzzzzuuuuuuuuun zamandır gitmediğim için bilmiyorum
canım 10 temmuzda kpss sınavım varya 29 hazirandan az daha önce olsa daha iyi toparlanırım onun için dedi,m tabi önce sağlık :dance: dermişim gidip sınavda doğururmuşum bide :roflol::roflol::roflol:
o an saçını başını düşüncek halin olmıcak emin ol delikafadulden
doktorun kadınmı canım memnunmusun
Yarın 38. haftam doluyor. Bu cuma günüde çatı muayenesi olucam. İnşallah normal der doktorum. Normal olmasını çok istiyorum. Tabi hayırlısı neyse o olsun
zübeydede kolay kolay sezeryana yönlendirmiyorlar zaten bildiğim kadarıyla bi arkadaşımın ablası doğum yaptı geçen 4.500 çocuğu 2 gün sancı ile normal doğurtmuşlar bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: şansız bedevi seni ordada bulur seni şansızlık :roflol: :roflol: sende yanında bi oklava neyşm götürde onlar vurdukça uzaktan arkalarını dönünce sende onları dürtersin :roflol: kim yaptı derlerse amannnn ne bilim ben burda canımla uğraşıyorum dersn :roflol: :roflol: yani bu senin dediğin yaparken iidi lafı bizim burdaki hemşirelerde
sölüyormuşş yani bunların genel sloğanı heralde bizimde onlara karşı cevap olarak mantıklı bişey bulmamz lazım :jeyyar: :jeyyar: sen hiç yapmadığın için bilemiyosun heralde kızzz kurusu seniiiiiiiiiiiii diyormuşuz nasıll delikafadulden delikafadulden
yada evet iyidi yapmasaydın ozman dersede sen sorasın diye yaptım delikafadulden delikafadulden ayyy hacce azdırdın beni gene akşam akşam iğrenç espirler arfı ardına geliyorrrr delikafadulden
neeeeeeeeee akannehirakannehirakannehir ayy o kadıncağızı düşünemiyorum paramparça olmuştur garibim nasıl topladılar acaba kadını ya 3 gün dikmişlerdir herhalde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
O hemşirenin yerinde olmak istemezdin canım kaydirigubbakcemile3
yanlışlamaya sana aksi bişey sölemese bari kaydirigubbakcemile3
zira söliyeceği son söz olabilir kaydirigubbakcemile3
sende o acıyla ne yaptığımı bilemedim dere yırtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?