2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o an saçını başını düşüncek halin olmıcak emin ol delikafadulden
doktorun kadınmı canım memnunmusun[/QUOTE]

evet kadın e biraz soru sormazsan pek cevap vermiyo ama memnunum yinede eşimde ayrı odan olsun rahat et diyo
gerçi ücreti konuşmadan bişey diyemem çok isterlerse yapamam yani devletteki hemşireler vura vura doğurtur beni artık delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

Aynen katılıyorum sana, o kadar para alıyorlar 5 dk ultrasondan sonra soru sormadan biranönce çıksalar die gözlerimizi içine bakıyorlar. 2li 3lü testlerden sonra boşuna gidip geldim. Ama gitmeden de içine sinmiyor insanın. Bi kere işe yaradı doktorun özeline gitmem ama baya bi işe yaradı.

valaha canım her ayın 15 ini ayarlıyoruz kontrol için memur olunca maaş gününü bekliyoruz oda yetmiyor zaten ayı zor dolduruyoruz kredi kartına yatır sonra onu kullan sırf kart kapanıpda başımıza iş açmasın diye öncelik ona ayın ortasında oda bitiyor kalıyoruz dımdızlak bidaki 15 ine kadar sık kemerleri allahdan ailem kızmın bazı ihtiyaclarına yardımcı oldular yoksa üstesinden çok zor gelirdik tek maaşla

inş lah gönlüne göre olur minem ben bi aksilik olmassa kızım erken gelmek istemese 20 sinde sezaryan olacam24 gün kaldı allahım sanki teskere alacam o kadar geçmiyor zaman

Evet aynı şekilde canım. 15 günüm kaldı benimde ama bunca ayı nasıl geçirmişim şaşıyorum kendime. Hiç bitmicek gibi geliyo

Yok canım ben düşünmüyorıum sınava girmeyi eşim çalışmamı istemiyor zaten :umursamaz: bende pek hevesli olduğum sölenemez kaydirigubbakcemile3 çok yorucu bi meslek bende sinirli bi yapım var kaldıramıyorumm artık o yüzden uzunnn bi zman bebiş büyüyene kdar iş miş düşünmicem
bende medicalparkta yapmayı düşünüyorum doğumumu

en iyisni yapmışssın canım biz saf gibi her ay hem muayne parası hem tahlilere bayıldık hep şimdiki aklım olsa yaptırmam o tahlilkeri 2li test yapıoyor yok bunda fazla analaşılmazmış aslında 3 lü yapıcaz öbür ayy madem öle direk 3lü test yap dimi ne uyanıklar yaaa ama şimdi akıllandım hem bi sorun olsa bile ben bu çocxuğu doğurmaya karar verdiysem bilsemde allah korusun bi sorun olduğunu doğurucam o yüzden bilmemek en iyisiii önemli tetsler dışında ikincide her testi yaptırmayı düşünmüuorum aman eskiler
sanki bu kadar testmi varmış dimi ama bilmiyorumkismile
evet 2 hafatda bir gel neden diyor muayne parası alabilmek için 1 haftada bir gitsem alamıcak ama son günlerde bir hafatda bir çağıracakmış güya bakalım alıcakmı

benimki çagırmadı zaten para almayacagı için ta 15 ine verdi enson mayıs 15 di yani ayda bir çagırıyor eşim diyorki sonkez para alacakya ondan 15 inde çagırdı her hafta olsa boş yere bakacak 15 günü geçmeden para alamaz ondan ne gerek var diyor adam para almayacam ne ugraşacam

o an saçını başını düşüncek halin olmıcak emin ol delikafadulden
doktorun kadınmı canım memnunmusun

evet kadın e biraz soru sormazsan pek cevap vermiyo ama memnunum yinede eşimde ayrı odan olsun rahat et diyo
gerçi ücreti konuşmadan bişey diyemem çok isterlerse yapamam yani devletteki hemşireler vura vura doğurtur beni artık delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:[/QUOTE]

:roflol: :roflol: şansız bedevi seni ordada bulur seni şansızlık :roflol: :roflol: sende yanında bi oklava neyşm götürde onlar vurdukça uzaktan arkalarını dönünce sende onları dürtersin :roflol: kim yaptı derlerse amannnn ne bilim ben burda canımla uğraşıyorum dersn :roflol: :roflol: yani bu senin dediğin yaparken iidi lafı bizim burdaki hemşirelerde
sölüyormuşş yani bunların genel sloğanı heralde bizimde onlara karşı cevap olarak mantıklı bişey bulmamz lazım :jeyyar: :jeyyar: sen hiç yapmadığın için bilemiyosun heralde kızzz kurusu seniiiiiiiiiiiii diyormuşuz nasıll delikafadulden delikafadulden
yada evet iyidi yapmasaydın ozman dersede sen sorasın diye yaptım delikafadulden delikafadulden ayyy hacce azdırdın beni gene akşam akşam iğrenç espirler arfı ardına geliyorrrr delikafadulden

Yarın 38. haftam doluyor. Bu cuma günüde çatı muayenesi olucam. İnşallah normal der doktorum. Normal olmasını çok istiyorum. Tabi hayırlısı neyse o olsun

zübeydede kolay kolay sezeryana yönlendirmiyorlar zaten bildiğim kadarıyla bi arkadaşımın ablası doğum yaptı geçen 4.500 çocuğu 2 gün sancı ile normal doğurtmuşlar bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

en iyisni yapmışssın canım biz saf gibi her ay hem muayne parası hem tahlilere bayıldık hep şimdiki aklım olsa yaptırmam o tahlilkeri 2li test yapıoyor yok bunda fazla analaşılmazmış aslında 3 lü yapıcaz öbür ayy madem öle direk 3lü test yap dimi ne uyanıklar yaaa ama şimdi akıllandım hem bi sorun olsa bile ben bu çocxuğu doğurmaya karar verdiysem bilsemde allah korusun bi sorun olduğunu doğurucam o yüzden bilmemek en iyisiii önemli tetsler dışında ikincide her testi yaptırmayı düşünmüuorum aman eskiler
sanki bu kadar testmi varmış dimi ama bilmiyorumkismile
evet 2 hafatda bir gel neden diyor muayne parası alabilmek için 1 haftada bir gitsem alamıcak ama son günlerde bir hafatda bir çağıracakmış güya bakalım alıcakmı
[/QUOTE]

kadın beni hiç zorlamadı bu ay şu tahlil var istersen yapalım dedi sen bilirsin dedi ben ona göre yaptım hep.beni ailem bırakmıyodu zaten öle sık sık gitme bizim zamanımızda doktormu vardı diyolardı ya bende iyiydim diye gitmedim allah korusun hasta olsak tabi gitcez yani benim anneannem ebe gerçi böyle eskiden evlere gidip doğum yaptıran kadınlar varya onlardan canım benim şimdi felçli ama annem bakıyo telefonda diyorum bazen şişkom ne yatıyon az kalk gelde doğurt beni bide çok güzel doğum yaptırırmış asla öyle hastanedekiler gibi kadınları çıplak etmezmiş hep örtermiş üstlerini dediğin gibi pamik eskiden doktormu varmış bende allaha emanet ettim valla canımızı dur hele nolcak

:roflol: :roflol: şansız bedevi seni ordada bulur seni şansızlık :roflol: :roflol: sende yanında bi oklava neyşm götürde onlar vurdukça uzaktan arkalarını dönünce sende onları dürtersin :roflol: kim yaptı derlerse amannnn ne bilim ben burda canımla uğraşıyorum dersn :roflol: :roflol: yani bu senin dediğin yaparken iidi lafı bizim burdaki hemşirelerde
sölüyormuşş yani bunların genel sloğanı heralde bizimde onlara karşı cevap olarak mantıklı bişey bulmamz lazım :jeyyar: :jeyyar: sen hiç yapmadığın için bilemiyosun heralde kızzz kurusu seniiiiiiiiiiiii diyormuşuz nasıll delikafadulden delikafadulden
yada evet iyidi yapmasaydın ozman dersede sen sorasın diye yaptım delikafadulden delikafadulden ayyy hacce azdırdın beni gene akşam akşam iğrenç espirler arfı ardına geliyorrrr delikafadulden[/QUOTE]

ne oklavası kızım o çataldaki asılı bacaklar ne işe yarayacak ay çataldan düştü diyip diyip karının kafasına indiririm :roflol:delikafadulden elim çok ağırdır valla vurduğum yerde ot biter yeminle söyliyim :jeyyar::jeyyar:

neeeeeeeeee akannehirakannehirakannehir ayy o kadıncağızı düşünemiyorum paramparça olmuştur garibim nasıl topladılar acaba kadını ya 3 gün dikmişlerdir herhalde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne oklavası kızım o çataldaki asılı bacaklar ne işe yarayacak ay çataldan düştü diyip diyip karının kafasına indiririm :roflol:delikafadulden elim çok ağırdır valla vurduğum yerde ot biter yeminle söyliyim :jeyyar::jeyyar:[/QUOTE]

neeeeeeeeee akannehirakannehirakannehir ayy o kadıncağızı düşünemiyorum paramparça olmuştur garibim nasıl topladılar acaba kadını ya 3 gün dikmişlerdir herhalde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: akşam akşam ne güldürdün beni yine yaaa bak onu düşünmemiştinn hımmm bacak darbeleriyle indirecaksin rakibini heee aman diyim bilerek yaptığını anlamadın yoksa doğpurtmaz< heee kaydirigubbakcemile3 elime ayağıma hakim olamıyorum acıdan ne yaptığımımı biliyorum ben dersin kaydirigubbakcemile3
yada bacakları bazen kemer ile bağlıyorlar girmden bi şırınga yada toplu ,iğne al arkasını döndükçe dürttersin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa sormaaa canımm sen 4.buçuk kilolu çocuğu normal doğurt olvak işmi akannehir birde normal sancı ilede değil suni sancı kadın iki gün suni sancı çekmiş bilmiyorumkismile

O hemşirenin yerinde olmak istemezdin canım kaydirigubbakcemile3

yanlışlamaya sana aksi bişey sölemese bari kaydirigubbakcemile3

zira söliyeceği son söz olabilir kaydirigubbakcemile3

sende o acıyla ne yaptığımı bilemedim dere yırtarsın

kız yok ya bakma böyle konuştuğuma agzım laf yapar ama icraata bişey yok valla hayatta kimseyle kavga ettiğmi hatırlamam hep susarım öyle durumlarda
düğünümden önce dedim gidip ağdamı yaptırayım temiz olsun diye kuaföre gittim bi kız beni yolmaya geldi tın tın neyse dedim anam kız yapıştırıyo çekiyo yarısı hala duruyo kılların dedim herhalde benim kıllar inatçı ama nasıl acıyo canım :a015:senağlama sesim çıkmıyo bi dur iki dur anaaaaaaaaa bi baktım benim heryerim morarmaya başlıyo tam o anda başka bi kız geldi o devam etti meğer ilk gelenkız acemiymiş pami yani yine bedeviiiyim delikafadulden neyse biiti agda ertesi gün oldu sabah uyandım benim bacaklar yok yerine iki tane siyah sopa takmışlar akannehirakannehirgaribim eşimde tepkisi güzel olmuştu görünce sadece o ne dedi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…