2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne oklavası kızım o çataldaki asılı bacaklar ne işe yarayacak ay çataldan düştü diyip diyip karının kafasına indiririm :roflol:delikafadulden elim çok ağırdır valla vurduğum yerde ot biter yeminle söyliyim :jeyyar::jeyyar:[/QUOTE]

inanmıyorumyaaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir hem düğün üstü olucak işmii kız parasını vermeyeydin bari yaa senin en özel gününde sana getire getire en acami ağdacıyımı getirmişler Çok üzgünüm çoook yani sendekide büyük sakinlik yani
ben olsam tamam bırak yapma derim yaa bırak benim gelin ağda maceramde pek
ii geçtiğini söleyemem kadının eli çok ağırdı :umursamaz: ama bereket benim ten kdar
hasas olmadığı için morarma filan olmadı zaten beyenmedimde hiç benim istediğğim gibi alamadı ayrıntıya girmiyorki üstten üstten alıyorrr bide okdar para veriyoruz
bende bidaha gitmedim o gün bu gün zaten bak 9 ay oldu 9 aydır ağdamı kendi
çabalarımla yakınlarımın yardımıyla yapmaya çalışıyorum ona gdip o parayı vereceğime
kendim 2 saate yaparım daha iyi hem ne kdar temizler orasıda tartışılırr
nezih bi semtte bi yere gitttim ama yinede gözle görülmüyor bu mikroplar
nerde ne geçiçek bilinmez helede hamile iken ama herkezin kendi düşüncesi tani
yakınları bana şaşırıyor nasıl 9 ay boyunca yaptın ağda diyee hiç jilet vurmadım
vurmamda zaten jilet olayını oldıum olası beceremem :umursamaz:

esraaaaaaaaaaaaa hoşğeldinn tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan

hatice kız sende nezmandır ölece bakıyosn alttan katılsana sohbete yaaa kaydirigubbakcemile

zaten son günlerimiz sonra istesekte girip konuşamıcaz eskisi gibi sempatiksalakcinni

konu doğumda hemşirelerin bize yakınlık dereceleri ile ilgili kaydirigubbakcemile3 bzıları bağırıyormuş bizde onları geri püskürtmek için planlar yapıyorduk naparız ne ederiz diye kaydirigubbakcemile3 ben taktik veriyorum kızlara şöle yapın böle yapın diye sanki çok doğum yaptım gördümde kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

vay kankime bak taktik veriyo ya sengözlerimebaksanabdelikafadulden

Aslında biz kendi kendimizi orkutuyoruz. Önceleri sezeryanmı vardı:))) benim halamda 4.900 gr doğum yaptı. Yani yapılabiliyor. İmkansız olsa zaten yaptırmazlar. Zübeyde hanıma gittiğim zaman ordaki doğum panolarına bakıyorum baya bi sezeryanla doğum yapan var. Ama normal doğumla ikiz doğuranlarda var. Normal doğumla ikiz doğurulabiliyorsa biz bi taneyi mi çıkaramıcaz:lepi:

sen kendine güveniyosan ne mutlu sana canımm ama şahsen ben bebeği rske atmak istemem neden dersen ya o anda panik olur ıkınamazsam çocuk nefessiz kalırsa kii o hastanede öle kadını doğurtmaya çalışıp kafasını sıkışan çocuk olmadımı haberlerde çıkmadımı neden zorluyorlar kolay yani varlken bilmiyorum bana ters geliyor ...
Ona Bakarsan Çooook eskilerden ebeler bebeğin sağlığından çok anneyi düşünüyolarmış doğum sırasında olmazsa olmaz diye ama şimdi her iki tarata önemli doğpmamışta olsa bebekte riske atılmamalı annede ...

mehtap canım gozunaydııııın bebegını saglıcakla buyut coooooook sevındımdelikafadulden

hıııımmmm ıyı bakalım dedım bu kız kactımııııı caktırmadan delikafadulden ayyyyy pamuk yaaa bıs nesaman dogurcaz mılletı dogurttuk bız kaldıkkafamçokkarıştı

püffff hiç sorma bizim ne zman olucağı belli olmıcak aniden bi bakmışım sedyede götürüyorlar doğuma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada bekleme odasınaa böle önceden bilmemekte kötü yaaa bizim doktor daha çatı muaynesi yapçaktaaaaa nasıl doğum yapıcağıma karar vericekteee bende epidural hakkında bilgi toplıcamm ohooooo benneyaptımki

Tabiki her ikiside önemli. Bende önceleri medikalparkta doğum yapmayı düşündüm ama oranında namı pek iyi değil. Ve zübeyde hanımda doğum yapanlar çok memnun. Zübeyde hanım sırf doğum hastanesi olduğu için hem doğum hemde yenidoğan ünitesinin diğer hastanelere kıyasla daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum bu nedenle fikrimi değiştirdim

pamukum haklısın kıssss ben sezerayn olmak ıstemem ama en ufak da olsa rıske gırmek ıstemem bebegımın rıske gırmesinıde ıstemem sezeryanda sonucta tıpın bi mucızesi oda yerı geldıgınde cok iyi şeylerre vesile oluyoooorrr yanı gerek varsa sezeryanada dırenmemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…