:roflol: :roflol: şansız bedevi seni ordada bulur seni şansızlık :roflol: :roflol: sende yanında bi oklava neyşm götürde onlar vurdukça uzaktan arkalarını dönünce sende onları dürtersin :roflol: kim yaptı derlerse amannnn ne bilim ben burda canımla uğraşıyorum dersn :roflol: :roflol: yani bu senin dediğin yaparken iidi lafı bizim burdaki hemşirelerde
sölüyormuşş yani bunların genel sloğanı heralde bizimde onlara karşı cevap olarak mantıklı bişey bulmamz lazım :jeyyar: :jeyyar: sen hiç yapmadığın için bilemiyosun heralde kızzz kurusu seniiiiiiiiiiiii diyormuşuz nasıll delikafadulden delikafadulden
yada evet iyidi yapmasaydın ozman dersede sen sorasın diye yaptım delikafadulden delikafadulden ayyy hacce azdırdın beni gene akşam akşam iğrenç espirler arfı ardına geliyorrrr delikafadulden
kız yok ya bakma böyle konuştuğuma agzım laf yapar ama icraata bişey yok valla hayatta kimseyle kavga ettiğmi hatırlamam hep susarım öyle durumlarda
düğünümden önce dedim gidip ağdamı yaptırayım temiz olsun diye kuaföre gittim bi kız beni yolmaya geldi tın tın neyse dedim anam kız yapıştırıyo çekiyo yarısı hala duruyo kılların dedim herhalde benim kıllar inatçı ama nasıl acıyo canım :a015:senağlama sesim çıkmıyo bi dur iki dur anaaaaaaaaa bi baktım benim heryerim morarmaya başlıyo tam o anda başka bi kız geldi o devam etti meğer ilk gelenkız acemiymiş pami yani yine bedeviiiyim delikafadulden neyse biiti agda ertesi gün oldu sabah uyandım benim bacaklar yok yerine iki tane siyah sopa takmışlar akannehirakannehirgaribim eşimde tepkisi güzel olmuştu görünce sadece o ne dedi akannehir
kızlaaaaarrrrrr ben geldım nabersınız
ohh be sonunda konuşan biri geldi
hoşgeldin senayy biz iyiz lak lak yapıyoruz sen nasılsın[/QUOTE
ayyyy iyim bende pamukcuuum dışardaydım yenı geldım valla burası cooook sıcak sengözlerimebaksanaballahtan hamılelık bıtıyoooo sıcaklarda bastırmaya başladıııı ee konu neee bakem
ohh be sonunda konuşan biri geldi
hoşgeldin senayy biz iyiz lak lak yapıyoruz sen nasılsın[/QUOTE
ayyyy iyim bende pamukcuuum dışardaydım yenı geldım valla burası cooook sıcak sengözlerimebaksanaballahtan hamılelık bıtıyoooo sıcaklarda bastırmaya başladıııı ee konu neee bakem
sorma son ayları geçirdğimiz halde böleyiz bide bütün hamilelği geçirdiğimizi düşünsene akannehir akannehir hele ,izmir yanıordur şimdi
konu doğumda hemşirelerin bize yakınlık dereceleri ile ilgili kaydirigubbakcemile3 bzıları bağırıyormuş bizde onları geri püskürtmek için planlar yapıyorduk naparız ne ederiz diye kaydirigubbakcemile3 ben taktik veriyorum kızlara şöle yapın böle yapın diye sanki çok doğum yaptım gördümde kaydirigubbakcemile3
gokkuluk sılada bebğide iyi bildiğim kadarıyla mhpt ta öleee ama en son haberleri bilmiyorumm
sorma son ayları geçirdğimiz halde böleyiz bide bütün hamilelği geçirdiğimizi düşünsene akannehir akannehir hele ,izmir yanıordur şimdi
konu doğumda hemşirelerin bize yakınlık dereceleri ile ilgili kaydirigubbakcemile3 bzıları bağırıyormuş bizde onları geri püskürtmek için planlar yapıyorduk naparız ne ederiz diye kaydirigubbakcemile3 ben taktik veriyorum kızlara şöle yapın böle yapın diye sanki çok doğum yaptım gördümde kaydirigubbakcemile3
ayyyy o bagırışları bende duydum ozellıkle devlet hastanesınde canım yaaaaa valla uyusslarda var iyilerde tabiiiiiiiiiibilmiyorumkismile
zübeydede kolay kolay sezeryana yönlendirmiyorlar zaten bildiğim kadarıyla bi arkadaşımın ablası doğum yaptı geçen 4.500 çocuğu 2 gün sancı ile normal doğurtmuşlar bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
pamuk nerdesıııın kızzzzzzzzz
burdayım canım annemer kadar gttik tarif sıormaya da anca geldim
Aslında biz kendi kendimizi orkutuyoruz. Önceleri sezeryanmı vardı:))) benim halamda 4.900 gr doğum yaptı. Yani yapılabiliyor. ımkansız olsa zaten yaptırmazlar. Zübeyde hanıma gittiğim zaman ordaki doğum panolarına bakıyorum baya bi sezeryanla doğum yapan var. Ama normal doğumla ikiz doğuranlarda var. Normal doğumla ikiz doğurulabiliyorsa biz bi taneyi mi çıkaramıcaz:lepi:
merhaba arkadaşlar
sabah aldığım güzel haberi vereyim mhtp doğum yapmış 3500 gr ve 51 cm boyunda poyraz esen dünyaya gelmiş maşallah yiğenimize
mehtabında sesi çok iyi geliyordu ağrısızı sızısı yokmuş dünyalar onun olmuş gibiydi canım benim ya çoktan haketti bu mutluluğu
sabah haberlerini aldım ama internette arıza varmış yazamadım gelir gelmez hemen haber vereyim dedim
hıııımmmm ıyı bakalım dedım bu kız kactımııııı caktırmadan delikafadulden ayyyyy pamuk yaaa bıs nesaman dogurcaz mılletı dogurttuk bız kaldıkkafamçokkarıştı
sen kendine güveniyosan ne mutlu sana canımm ama şahsen ben bebeği rske atmak istemem neden dersen ya o anda panik olur ıkınamazsam çocuk nefessiz kalırsa kii o hastanede öle kadını doğurtmaya çalışıp kafasını sıkışan çocuk olmadımı haberlerde çıkmadımı neden zorluyorlar kolay yani varlken bilmiyorum bana ters geliyor ...
Ona Bakarsan Çooook eskilerden ebeler bebeğin sağlığından çok anneyi düşünüyolarmış doğum sırasında olmazsa olmaz diye ama şimdi her iki tarata önemli doğpmamışta olsa bebekte riske atılmamalı annede ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?