konu doğumda hemşirelerin bize yakınlık dereceleri ile ilgili kaydirigubbakcemile3 bzıları bağırıyormuş bizde onları geri püskürtmek için planlar yapıyorduk naparız ne ederiz diye kaydirigubbakcemile3 ben taktik veriyorum kızlara şöle yapın böle yapın diye sanki çok doğum yaptım gördümde kaydirigubbakcemile3
püffff hiç sorma bizim ne zman olucağı belli olmıcak aniden bi bakmışım sedyede götürüyorlar doğuma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada bekleme odasınaa böle önceden bilmemekte kötü yaaa bizim doktor daha çatı muaynesi yapçaktaaaaa nasıl doğum yapıcağıma karar vericekteee bende epidural hakkında bilgi toplıcamm ohooooo benneyaptımki
Hepinizi öptüm kızlar. İyi akşamlar
kızlar ben kaçar eşim geldi kapatıyorum byeee
Tabiki her ikiside önemli. Bende önceleri medikalparkta doğum yapmayı düşündüm ama oranında namı pek iyi değil. Ve zübeyde hanımda doğum yapanlar çok memnun. Zübeyde hanım sırf doğum hastanesi olduğu için hem doğum hemde yenidoğan ünitesinin diğer hastanelere kıyasla daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum bu nedenle fikrimi değiştirdim
ayyy bende onumuzdekı gunlerden bırını seccem gitcem catı muayenesı yapcak kıssssss doktorum kadın yaaa bıraz daha rahatım yaaa erkek olsada sonucta doktor ama psikolojı iştedelikafadulden kıssss dogurayımda artık bebişimi seveyım yaaaaaaasositososito
kızlar ben kaçar eşim geldi kapatıyorum byeee
benimki erkek ama memnunum utanma olayı evet daha afzla oluyor erkek doktorda :kedi: :kedi: evet bende kuzumu koklamakl istiyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bye canımmm kendine ii bak
ayyyy pamuuuuukkkk yaaaa anne olcam yaaaaa ınanamıyoruuumm ayyy karnımızda daha gormeden sahıplenıyooooss kımbılır dogunca ne yaparız allah herkese annelık duysunu nasıp etsııııııııııııııııınn:Saruboceq:
aminnnnnnn canımmmmm aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
ALLAH annelik duygusnu içimize nasip etsin çünki herkez hamile kalıp doğum yapabiliyor ama herkez ANNE olamıyor .....
bakalım biz nasıl bir anne olucaz bilmiyorumkismile otaritermi yoksa bebişini çok şımartan annelerdenmi kaydirigubbakcemile3 ben bebişini çok şımartanlara kızıyorumm
yani başkasının evine misafirliğe gidip çocuk evi alt üst ediyorda annesi hala bişey anlatmaya çalışıyor seninde için gidiyoryaaa o tür annelerden bahsediyorummm çok kızıtyorum onlara bende ölemi olucam acaba yaaa bilmiyorumkismile
bende canım cok kızıyorum oyle tıp annelere yaa mısafırlıge gıdıyorlar cocuklar yatak odasına gıdıyor kurcalıyooor oraya buraya anne sesını cıkarmıyooo tuylerım kalkıyooooo resmen ama ben buyuk konışmayayım da kızarım boyle şeylerelmaz: cocugunu sevmek ayrı dısıplınlı bı anne olmak ayrı herşeyın yerı ayrıııı
ya aynen geçen eltim geldii çoxk resmen evi alt üst etti ben sinirimden kıpkırmızı olurken kadın gayet relaxxxlmaz: lmaz: ne bu rahatlıkya sanki kendi evii dağılan ev ben 9 aylık hamile bi kadınım nasıl toplıcam onun çocxuğu ğittikten sonra yerlere tükürmeler sehbalara tükürmeler allahımmmmmmmmmm kabus gibi bi gündüüüüüüüüüüüü g,itttiler bi hyattım uzun süre kendime gelemedimmmmm yokya olmaz böle bişey şeytan diyor kalk anasnada çocuğunada yapıştır iki tane şepetelli postala gitsin bu kdar rhatlık olmazki
bi ortaya kakasını yaptırmadığı kaldı çocuğun onuda kendi evinde yapıyormuış çocuk zaten anamm benim evde bezini çıkarmasa çoxuğun bari yoksa sinir krizlerine girerim heralde akannehir akannehir
iyi dayanmışsın valla canım madem cocugunu yetıştırmeyı bılmıyosan mısafırlıgede alkisalkisalkisgetırme cok gezmek ıstıyorsanda tek giiittt ınssan utanır yaaaaaa biz kucukkken annemın dızının dıbınden ayrılamazdık annem gozlerıyle bızı yonlendırırdı yemek bıle yıyemezdık annem yıyın demedıgı surece şimdi bazı anneler bı farklı salaş salaş hani derler yaaa cocuk azizse onun terbiyesi daha azizdir diye bu laf cok dogruuu
ya aynen canımm ben kendi küçüklüğümü hatırlıyorumda yani seninde dediğin gibi bi bakışı yeterdi annemin bize okdar yani günlere heryere götürrüdü beni bi köşeye oturtturrdu verirdi elime cindi bebeğimi ölece oynar dururdum kendi başıma abimde öle sözünden çıkmazdık yani
yani evlermimiz yakın değil bereket b,ide evlermizi yakın olsaydı bu kadın gezmeyide sever elekçi karılar gibi her hafta gelirlerdi artık ayyy kabus gibi akannehir
bazen biraz uzak olmak gerçekten ii oluyor ...fazla muhabbet tez ayrlık getirir diye boşuna demiyorlar ...Ben zaten sevmem pek öle gidim oturmalara saatlerce oturayım milletle dedikodu yapayım hiç bana göre değil böle kafam sakin evimde ne kimseden laf alırım ne kimseye taşıırm ohhhh en yisii sonra o ne dedi bu ne dedi bir sürü laff ne gerek var
ayyyy eevet bana komşular dıyooo altın gunune gır yoooookkk dıyorum saolun bıde bana dıyenler de dedıkoducu coluklu cocuklu allahım bana geldıklerınde o gun bıtmez heralde coluk cocuk bıde sahıp cıkmazlarsa ben delırırım bıde benım kotu huyum var dırekt yuzune soylerım hoşuma gıtmeyen bışeyi soyleyemezsem ıcıme dert olurr ee şimdi ınsan kırmaya da gerek yok hatalarının farkına varmayan kırılan ınsan cooookk şimdi oğlumda dogacak az kaldı bebeğimle en guezelı zaman gecırmekopuyorumnanaktan
senaycım seninle huylarımız birbirine çok benziyor ama tek fark ben söleyemiyorum yüzüne karşı kendi içime atar atar sinir olurrum merak ettim burcunu ben terazi sen ne burcusun
kovayım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?