benim babamda kova severim yani kovaları aklinialirimsmile aklinialirimsmile ya neden bizden başka kimse konuşmuyor gelen giden ölece izliyor yzazılanları heraldee
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş
tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş
üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi
Slm kızlar
Sıla ve mehtabın haberlerine çokkkkk sevindim.
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Ben de dün geceden beri nasıl ağrı, sancı içindeydim.
Sabah kalktım bi şeyler yedim yine yattım.
Sonra sağlık ocağına falan gittim. Normal dedi ağrılar için.
Ama nasıl halsiz düşürdü beni.
Uyuyup uyanıyorum ağrıyla gözümü açıyorum.
Doğurcammı ne dedim. Aklımda burda kaldı bi yandan...
merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş
tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş
üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi
Şükür kavuşturanaaaa hayalcimmmm anca yazdınn oku oku kaydirigubbakcemile3
ama sancın varmış geçmiş olsunn bazen bendede oluyorr ve benide çok halsiz bırakıyor
bu haftalarda artık normall hayal doğsada bu haftalarda kokulacak bişey yok ama sen yinede yat devamlı dinlen riske girmeye gerek yok birazcık daha kilo alsınlar bari bebişler
Sancılarınm nasıl kasıklarındamı
ayyy evet demi kımse konuşmuyoooooo bilmiyorumkismile bu arada benım kardeşımde terazı coook dogal olurlar terazıler içi dışı bırdır kardesımden bılıyorum bende bende severım kısssss sizin burcunuzua.s
Evet bakiim dedim merak ettim sıla ile mehtabı geçmişi okudum.
Bu seferki çok fenaydı. Karnımın tamamı kasıklar,ordan alt taraf komple yani.
Bi de nasıl halsiz bıraktı beni.
Gecede bi posta çıkardım.
Sersem etti beni.
Ama drda eklem ağrıları falan artık çok normal doğuma hazırlık yapıo vücut dio.
önceki gün sen sonra ben.
Mızmızlanmrıdı ayıda sevmem ama napiim mahvetti beni pamukçumm opuyorumnanaktan
Evet bakiim dedim merak ettim sıla ile mehtabı geçmişi okudum.
Bu seferki çok fenaydı. Karnımın tamamı kasıklar,ordan alt taraf komple yani.
Bi de nasıl halsiz bıraktı beni.
Gecede bi posta çıkardım.
Sersem etti beni.
Ama drda eklem ağrıları falan artık çok normal doğuma hazırlık yapıo vücut dio.
önceki gün sen sonra ben.
Mızmızlanmayıda sevmem ama napiim mahvetti beni pamukçumm opuyorumnanaktan
aynen canım yapmacık devranışları sevmem içimden nasıl geliyosa öle davranırım
moralim bozulursada rolde yapamam hemen düşer yüzüm kaydirigubbakcemile3
ama biraz içime kapanığım işte bide çok alınganım
hele bu hamilelik dahada alıngan yaptı benii
ayy canımyaaa anlıyorum seni bende yaşadım biliyosunn ama seninki baya geniş çapta
olmuş kasıklar alt taraf her yer birden diyosunn benim tek kasığıma sancı girdiği halde ne hallere geliyordumm bide her ikisi birden olsa düşünemiyorum akannehir
inşallah düzelirsin devamlı uzan mümkün olduğu kadar kalkma canım ben öle geçirdim
tek yolu dinlenmek bunun başka türlü geçmiyor doktorunda yapacağı bişey yok anca ağırlaşısın en fazla doğuma alır bilmiyorumkismile bi sorun olmaz ama erken olduğu için sen huzursuz olursıun yemekmiş ev işiymiş hiiç birine aldırmaa bırak bi yapan olur bebeğinin zmanında gelmesinden önemli deil hiç birisi sonra yine sen üzülürsün
merhaba yurdumun güzel annişleri :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nasılsınız bakalım yaramazlık var mı? yasakkelime yasakkelime
ben şimdilik iyiyim ara ara sancım oluyor ama olsun hihoyyyt
zaman geçmio artık son 8 gün.... hihoyyyt hihoyyyt
herkese merhaba kızlar ben iyiyimmm bu laptop çok eski evde buldum bitane kilitlenip duruyor
kendi bilg. bozuldu yarın tamire gidiyor düşürdüm dün tam size yazarken hepinizi çççççççççççoookkkkk özledim gece gene girmeye calısırım bilg. çalısırsa :)))) şimdi sansıma çalıstı
merka etmeyin beni doğurmadım kontrolum bugundü şimdi geldik eve kordonunun bir turunu açmış bir turu duruyor doğum seklinde zilli 2.360 gram 45 cm maşalllahhhhhhhh :Ç))))
herkese merhaba kızlar ben iyiyimmm bu laptop çok eski evde buldum bitane kilitlenip duruyor
kendi bilg. bozuldu yarın tamire gidiyor düşürdüm dün tam size yazarken hepinizi çççççççççççoookkkkk özledim gece gene girmeye calısırım bilg. çalısırsa :)))) şimdi sansıma çalıst
merka etmeyin beni doğurmadım kontrolum bugundü şimdi geldik eve kordonunun bir turunu açmış bir turu duruyor doğum seklinde zilli 2.360 gram 45 cm maşalllahhhhhhhh :Ç))))
son 8 gün bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Sağol senaycım,
Evet pamukçum ya bi de ne düşündüm doğuma giderken o sancıyla nasıl başedicez bilemiyom varya insanın eli ayağı dökülüyor halsizlikten. Vücut bitkin düşüo yani.
Rabbim yardımcımız olsun.
kendi bilg. bozuldu yarın tamire gidiyor düşürdüm dün tam size yazarken hepinizi çççççççççççoookkkkk özledim gece gene girmeye calısırım bilg. çalısırsa :)))) şimdi sansıma çalıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?