2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim bebeğim 3200 gr olmuş

tansiyon problemini konuştuk dr eğer bir birim daha artarsa hemen sezeryana alacağını söyledi şu an ilçalarla biraz daha idare edebilrimişim bebek biraz daha içerde kalmalıymış tansiyon hiç istemedikleri bişeymiş

üstü kapalı bana bir daha hamile kalma dedi bünyem gebeliği istemiyormuş çok sorun çıkarıyormuş eğer zorlarsam daha kötü sorunlar çıkar altından kalkamayız bu bebeği bir kurtaralım ikincisini iyice düşün dedi

benim babamda kova severim yani kovaları aklinialirimsmile aklinialirimsmile ya neden bizden başka kimse konuşmuyor gelen giden ölece izliyor yzazılanları heraldee

ayyy evet demi kımse konuşmuyoooooo bilmiyorumkismile bu arada benım kardeşımde terazı coook dogal olurlar terazıler içi dışı bırdır kardesımden bılıyorum bende bende severım kısssss sizin burcunuzua.s

ayyy canım maaşallah kılosu ıyıymış bebeişinin canım bugune kadar gelmışsın bebegınle buyuk başarı allah yardımcın olsun sıkma canını daha once tansıyon varmıydı hamılelıkte mı oldu fisfisfis

Şükür kavuşturanaaaa hayalcimmmm anca yazdınn oku oku kaydirigubbakcemile3

ama sancın varmış geçmiş olsunn bazen bendede oluyorr ve benide çok halsiz bırakıyor
bu haftalarda artık normall hayal doğsada bu haftalarda kokulacak bişey yok ama sen yinede yat devamlı dinlen riske girmeye gerek yok birazcık daha kilo alsınlar bari bebişler
Sancılarınm nasıl kasıklarındamı

Maşallahh bebeğineeee kilosu gayet iyi

tansiyon evet önemli bi durum aman sende fazla sıcakta filan durma tansiyonunu yükselticek şeylerden kaçın strestten filan
Bebiş biraz daha idare etse bari içerde bilmiyorumkismile bence yat mümkün olduğunca hiç kalkma erkenden gelmesin bebiş gerçi kilosu filan iyimiş ama doktor biraz daha dursa ii olur dediğinie göre vardır bi bildiği

İkinci bebeği istemiyorsanız ameliyatta hallet bence canım bide kazayla filan kalırsan yaşıyacaklarını sende biliyosun zor günler geçirdin çok hem bak rabbim bi tane nasip etti allah ona uzun ömürler verir ondan güldürür seni inşallah

Evet bakiim dedim merak ettim sıla ile mehtabı geçmişi okudum.
Bu seferki çok fenaydı. Karnımın tamamı kasıklar,ordan alt taraf komple yani.
Bi de nasıl halsiz bıraktı beni.
Gecede bi posta çıkardım.
Sersem etti beni.
Ama drda eklem ağrıları falan artık çok normal doğuma hazırlık yapıo vücut dio.
önceki gün sen sonra ben.
Mızmızlanmayıda sevmem ama napiim mahvetti beni pamukçumm opuyorumnanaktan

aynen canım yapmacık devranışları sevmem içimden nasıl geliyosa öle davranırım
moralim bozulursada rolde yapamam hemen düşer yüzüm kaydirigubbakcemile3
ama biraz içime kapanığım işte bide çok alınganım

hele bu hamilelik dahada alıngan yaptı benii

canım gecmıs olsun az kaldı dayanıcaz artık bu arada benım karınım bıraz duştu aşagıya dün bırazcık kasıklarım agrıdı ama benım genelde sancılarım sırtımda belımde gobegımde sempatiksalakcinni

ayy canımyaaa anlıyorum seni bende yaşadım biliyosunn ama seninki baya geniş çapta
olmuş kasıklar alt taraf her yer birden diyosunn benim tek kasığıma sancı girdiği halde ne hallere geliyordumm bide her ikisi birden olsa düşünemiyorum akannehir
inşallah düzelirsin devamlı uzan mümkün olduğu kadar kalkma canım ben öle geçirdim
tek yolu dinlenmek bunun başka türlü geçmiyor doktorunda yapacağı bişey yok anca ağırlaşısın en fazla doğuma alır bilmiyorumkismile bi sorun olmaz ama erken olduğu için sen huzursuz olursıun yemekmiş ev işiymiş hiiç birine aldırmaa bırak bi yapan olur bebeğinin zmanında gelmesinden önemli deil hiç birisi sonra yine sen üzülürsün

yaaa ıcıne kapanık degılımde cooookk alınganım hamılelıkte daha coook arttı okadarda olcak canım artıııık bunyeız vucudumuz aktıvıteler herşey değişiyoooo:bbo:

herkese merhaba kızlar ben iyiyimmm bu laptop çok eski evde buldum bitane kilitlenip duruyor

kendi bilg. bozuldu yarın tamire gidiyor düşürdüm dün tam size yazarken hepinizi çççççççççççoookkkkk özledim gece gene girmeye calısırım bilg. çalısırsa :)))) şimdi sansıma çalıstı

merka etmeyin beni doğurmadım kontrolum bugundü şimdi geldik eve kordonunun bir turunu açmış bir turu duruyor doğum seklinde zilli 2.360 gram 45 cm maşalllahhhhhhhh :Ç))))

merhaba yurdumun güzel annişleri :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nasılsınız bakalım yaramazlık var mı? yasakkelime yasakkelime
ben şimdilik iyiyim ara ara sancım oluyor ama olsun hihoyyyt
zaman geçmio artık son 8 gün.... hihoyyyt hihoyyyt

geçmişi okuyamıyorum bilg. kilitleniyor şimdi çıkıcam gece girmeye calısırım canlarımmmm walla 2 gün konusamadık nasıl merak ettim sizi sıla nasıl sılanın teli sedef sende varsa özelden atarmısın ayy sılanın bebişi nasılmıs çok merak ettim

Sağol senaycım,

Evet pamukçum ya bi de ne düşündüm doğuma giderken o sancıyla nasıl başedicez bilemiyom varya insanın eli ayağı dökülüyor halsizlikten. Vücut bitkin düşüo yani.
Rabbim yardımcımız olsun.

son 8 gün bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ohaoldumsmile oyyy maşallah kuzuna a

canım herşeyın yolunda olmasına coook sevindiiiimmm bebegınede maaaaaşaaallaaaahhhsenın cadı kac kılo almış yaniiiiiiiiopuyorumnanaktan

evet hayalcim hiç sorma benimde elim ayağıma dolaşıyor o anda sanki dizlerimin bağı çözülüyor bi halsizlik bi tuhaf hissediyorum kendimi nerde sancı geldikçe yürücem sakinleşmeye çalılıcam ben yerimden kalkabilrisem iyidir akannehir akannehir

Maşallah black kızımıza Allah nazardan saklasın.
Hep güzel haberlerle gelir, yazarız buraya inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…