2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:dance:

seninde mi son 8 günün var kızz klava: klava:

ayy yanlış yazmışım bak ufacık kelime eksikliği nerelere götürüyor lafı senin son sekiz gün yazmışın ona şaşırdım canım ne zman belli oldu senin doğum zamnın benmi hatırlamıyorummm bilmiyorumkismile ondan şaşırdı birden bilmiyorumkismile

sağol canım daha öncesinde ne şeker ne tansiyon sorunum vardı hatta en alt sınırlarda seyrederdi ama ne zaman hamile kaldım şeker fırladı çarpıntım başladı rahmim 5 aylıkken açılmaya başladı tam hepsi bitti derken şimdide bu çıktı

dr doğumdan sonra hepsi geçer diyor tabi çok dikkat etmeliymişim çünkü bir kaç yıl sonra kronik hasta olabilirmişim

Varya pamuk nasıl tarif etmişsin dizlerimin bağı çözülüyor aynen.
Yani korkudan değil biliom erken daha.
Halsizlikten tutmuyo sanki elim ayağım.
ışte herşey rabbimin mucizesi demek ki o an güç veriyor bize ve bebişlere...
Bu arada eşimde nasılsa gelecek gelse ha bugün ha yarın diyor.
Adam sıkıldı mı ne ağrı sızı dinlemekten :)
Benle o da telef oluyo yazık kız :sinifsinif:

geçen hafta belli oldu :hulya:
ben bir hafta eksik hesaplamışım 37 nin içinde 38 haftanın sonunda alıcam dedi akannehir

işte orası karşık canım bende bebeğimin bir kardeşi olsun ilerde tutanacak bir dalı olsun istiyorum

maşallah kızınaa kilosuda bıyuda gayet iii şu kordobu bi tur daha açsa daha çok sevincez kaydirigubbakcemile3

bu ağrılar bu dönemde normal sanırım benimde karnıma kasıklarıma sancı giriyor bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor

halsizlik bendede var bazen konuşmaya bile gücüm kalmıyor öyle bir köşeye çekilip sessiz sakin oturmak istiyorum

anladım canım alah kolaylık versın sıkma canınıopuyorumnanaktan

işte orası karşık canım bende bebeğimin bir kardeşi olsun ilerde tutanacak bir dalı olsun istiyorum

ama sen kendi sağlığıunu tehlikeye atıcaksın canım bilmiyorumkismile sonuçta ona kardeşten çok annesi lazım uzunnn bir süreee

belki kardeşi olmasa hayatta öle büyük bir eksiklik duymaz ama allah korusun annesi olmasa ömrü boyuncaa hep bi yanı eksik kalır canım sen iyi olki oda iyi olsunn

geçen hafta belli oldu :hulya:
ben bir hafta eksik hesaplamışım 37 nin içinde 38 haftanın sonunda alıcam dedi akannehir

ayy canımmmm çok sevindimmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt inşallah sorunsuz atlatırsında doya doya koklarsın bebeğini yaaa kıskanıyorumm ama biz kaldık böle doğuran doğurana bilmiyorumkismile

evet canım bizimkide gelsin artık diyip duruyorr onlarda strest oluyor ha oldu ha olucak bide nazlarımız ve alınganlıklarımız tuz biber oluyor tabi üstünee bilmiyorumkismile
onalrın işide zor nasıl davranıcaklarıını şaşırıyorlarr aklinialirimsmile
benimde bir anım bir anımı turmuyorrr sinirlerim çok laçka oldu bugünlerde
sinilerim çook bozukk heelde sancılı olduğum günlerde bütün gün yatmaktanda
sıkılıyorummm :umursamaz:
hele geceleri bazen sağımdan soluma dönemiyorumm okadarr ağırlaşıyorumm bilmiyorumkismile

kızlar ben bugünlerde doğurmazsam daha doğurmam dün gece sabaha kadar istifra ishal öldüm sabah hastaneye yatış verdiler 3 şişe serum bağladılar kendime zor geldim neyse ter kan içinde evdse huzursuz yatıyorum eşim asker olduğu için öğleden sonra göreve gitti tekrar askerlik ya çoluk çocuk eş kimin umrunda şimdi eve geldim eşim ne oldu geç geldin dedim neymiş geçici görevle başka bi karakola 150km uzakta sabah 5 te gideceksin diye yazı gelmiş delirdim delirdim gurbette tek başına allahım delirrecem ağlamaktan helak oldumofff inşallah eşim yokken doğurmam

Tatlım geçmiş olsun.
Bu ara topikte ağrısız sızısız vatandaş yok bende dün fenaydım.
Anneneler falan gelemezmi. Gurbet zor bende gurbetteyim.
Tayin düşünüoz ailelere yakın bi yerlere....

neyse kızlar herkez bir sus pus oldu konuşmyor bende çıkayım eşimde geç gelicekmiş zaten moralim bozuldu :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…