:dance:
seninde mi son 8 günün var kızzklava: klava:
ayyy canım maaşallah kılosu ıyıymış bebeişinin canım bugune kadar gelmışsın bebegınle buyuk başarı allah yardımcın olsun sıkma canını daha once tansıyon varmıydı hamılelıkte mı oldu fisfisfis
ayy yanlış yazmışım bak ufacık kelime eksikliği nerelere götürüyor lafı senin son sekiz gün yazmışın ona şaşırdım canım ne zman belli oldu senin doğum zamnın benmi hatırlamıyorummm bilmiyorumkismile ondan şaşırdı birden bilmiyorumkismile
Maşallahh bebeğineeeekilosu gayet iyi
tansiyon evet önemli bi durum aman sende fazla sıcakta filan durma tansiyonunu yükselticek şeylerden kaçın strestten filan
Bebiş biraz daha idare etse bari içerde bilmiyorumkismile bence yat mümkün olduğunca hiç kalkma erkenden gelmesin bebiş gerçi kilosu filan iyimiş ama doktor biraz daha dursa ii olur dediğinie göre vardır bi bildiği
İkinci bebeği istemiyorsanız ameliyatta hallet bence canım bide kazayla filan kalırsan yaşıyacaklarını sende biliyosun zor günler geçirdin çok hem bak rabbim bi tane nasip etti allah ona uzun ömürler verir ondan güldürür seni inşallah
herkese merhaba kızlar ben iyiyimmm bu laptop çok eski evde buldum bitane kilitlenip duruyor
kendi bilg. bozuldu yarın tamire gidiyor düşürdüm dün tam size yazarken hepinizi çççççççççççoookkkkk özledim gece gene girmeye calısırım bilg. çalısırsa :)))) şimdi sansıma çalıstı
merka etmeyin beni doğurmadım kontrolum bugundü şimdi geldik eve kordonunun bir turunu açmış bir turu duruyor doğum seklinde zilli 2.360 gram 45 cm maşalllahhhhhhhh :Ç))))
Varya pamuk nasıl tarif etmişsin dizlerimin bağı çözülüyor aynen.
Yani korkudan değil biliom erken daha.
Halsizlikten tutmuyo sanki elim ayağım.
İşte herşey rabbimin mucizesi demek ki o an güç veriyor bize ve bebişlere...
Bu arada eşimde nasılsa gelecek gelse ha bugün ha yarın diyor.
Adam sıkıldı mı ne ağrı sızı dinlemekten :)
Benle o da telef oluyo yazık kız :sinifsinif:
sağol canım daha öncesinde ne şeker ne tansiyon sorunum vardı hatta en alt sınırlarda seyrederdi ama ne zaman hamile kaldım şeker fırladı çarpıntım başladı rahmim 5 aylıkken açılmaya başladı tam hepsi bitti derken şimdide bu çıktı
dr doğumdan sonra hepsi geçer diyor tabi çok dikkat etmeliymişim çünkü bir kaç yıl sonra kronik hasta olabilirmişim
işte orası karşık canım bende bebeğimin bir kardeşi olsun ilerde tutanacak bir dalı olsun istiyorum
geçen hafta belli oldu :hulya:
ben bir hafta eksik hesaplamışım 37 nin içinde 38 haftanın sonunda alıcam dedi akannehir
Varya pamuk nasıl tarif etmişsin dizlerimin bağı çözülüyor aynen.
Yani korkudan değil biliom erken daha.
Halsizlikten tutmuyo sanki elim ayağım.
İşte herşey rabbimin mucizesi demek ki o an güç veriyor bize ve bebişlere...
Bu arada eşimde nasılsa gelecek gelse ha bugün ha yarın diyor.
Adam sıkıldı mı ne ağrı sızı dinlemekten :)
Benle o da telef oluyo yazık kız :sinifsinif:
kızlaaaar ben kacttıım opuldunuuuuuzzz pamukcum goruşuruz
kızlar ben bugünlerde doğurmazsam daha doğurmam dün gece sabaha kadar istifra ishal öldüm sabah hastaneye yatış verdiler 3 şişe serum bağladılar kendime zor geldim neyse ter kan içinde evdse huzursuz yatıyorum eşim asker olduğu için öğleden sonra göreve gitti tekrar askerlik ya çoluk çocuk eş kimin umrunda şimdi eve geldim eşim ne oldu geç geldin dedim neymiş geçici görevle başka bi karakola 150km uzakta sabah 5 te gideceksin diye yazı gelmiş delirdim delirdim gurbette tek başına allahım delirrecem ağlamaktan helak oldumofff inşallah eşim yokken doğurmam
neyse kızlar herkez bir sus pus oldu konuşmyor bende çıkayım eşimde geç gelicekmiş zaten moralim bozuldu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?