2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dünyaya gözlerini açan bebeklerimiz inş sağlıklı bir şekilde annelerinin koynunda büyür ve hep mutlu olurlar anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar insan okuyunca heyecanlanıyor benimde çok az bir zaman kaldı ve çok garip duygular içindeyim 1 haziranda doğuracak kimse var mı yada öncesinde merak ettim

bugun dogum yapan sılam ve mehtap ı kutluyorum.allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlatlar olsun.darısı hepimizin basına kızlar.

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

xxxxxxxxxxxxxxx

hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....

Son düzenleyen: Moderatör:
slm berrak kızların hepsi dökülüyor agrılardan kimse kalmadı haziran anneleri topigi kapanışa gidiyor galiba sonra bi topik acarız haziran bebekleri diye bu seferde yok gazı çıkmıyor yok kusuyor yok çok altına apıyor yok sütüm yetmiyor konu bitmez yani ama hamilelik konuşarı bitiyor galiba

ay gidip kızıma bi nevresim takımı daha aldım çok şirin bu bebek şeyleri 3 takımı oldu yeter heralde artık

Bende son bi tur alışverişe gideyim diyorum ama ağrılardan bugün sağlık ocağına zor gittim.
Sen nasılsın sıla? Adaşın bebeğini kokluyordur şimdi doya doya.

selam canım bende uyuyup kalmısım.daha yeni gördümm

yat yat gün geçmiyor bu gün biraz iş yapdım şimdi agrılardan duramıyorum yapmasanda olmuyor insanın yakınında kimsenin olmaması ne kötü bi eltim var onunda kendine hayrı yok 2 haftada bi arar veya ugrar nasılsın sanki marifet gibi çay koyarım ben bardakları falan hazırlar çok yardım ettin saol derim içimden gerçi haksızlıkmı yapıyom bilmem hasta oda ama sanki biraz hastalıgın arkasına saklanıyor gibi galmaya başladı artık bana gezmek olunca hastalık yorgunluk yok ama evde bi iş yapmaz allah kaynımdan razı olsun aman o yorulmasın keyfi yerinde olsun diye yemegi bile o hazırlar yok anam benim babaannem derdiki şeyine vurup para etmedi diye yakınırdı aynen şimdi ben diyom kadın ne hakklı para etmedi benimki kıçını kaldırmaz eşim bakalım bebek degiştirecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…