teşekkürler berrak
canım ben bucada oturuyorum bende oda almadım yerim hiç yok evim çok küçük park yataklardan aldım bayagı idare edecek gibi görünüyor 5 yaşına kadar yatıyormuş ilede ne olur bilemem geniş bi eve çıkınca alırız belki bu sene burada kaldık ama seneye tayin istesin artık kimsecikler yok yakınımızda komşu desen oda yok sıkıldım izmirden evet yaşanacak bi şehir ama etrafda ailenden kimse olmayınca güzelligin bi önemi yok
Bende sıkıldım izmirden bizde kaçacaz heralde:)Tayin durumlarına bakıcaz, benimde kimsem yok.
pamuuuuukkkk dızımı ıslıyosun kısssssssss
ben gorurum dadlum osledım kıs dızımı ıslıodundaha şimdi girdim dadlum ne çabuk gördün kaydirigubbakcemile3
izmirin nersine gelecen
yok yaa kızlaaar konuşmuyoooooo
aaaa izmir den sıkılınırmı hiç yaaa. biz ankara dayız suan.6 sene oldu yapacak hiç birsey yok bu sehirde alısveriş merkezi dısında.şimdi tayinimiz elazıg a cıktı bakalım orada ne yapıcaz
canım insanın kimsesi olmayınca ne kadar güzelde olsa gurbet gibi oluyor burda alışveriş merkezi çok yok varda yakında deyiller ya bornovaform a yada nersiydi üniversite hastanesini oralarda var ismini unuttum uzak yani bi şirinyer yada kemeraltına gidiyorsun ondada sıkılıyon aslında sıkılmaz tabiki kafa dengi birileri olsa mesala kızkardeşim burda olsa burda otursalar hiç sıkılmam biz birbirimize yetiyorduk istanbuldada nereye gitsek beraber giderdik bi 3. arkadaşa ihtiyac duymazdık çok özledim onunla gezmeyi
ben gorurum dadlum osledım kıs dızımı ıslıodun
hayal belki sormuşdurum ama anla hamilelikden unutkanlık başladı sen nerde ögretmendin semt olarak yoksa yapmıyrmuydun
Tatlım çalışınca sıkılıyosun, bi de eş dost olmayınca zor oluyor burası gurbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?