2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bucada oturuyorum bende oda almadım yerim hiç yok evim çok küçük park yataklardan aldım bayagı idare edecek gibi görünüyor 5 yaşına kadar yatıyormuş ilede ne olur bilemem geniş bi eve çıkınca alırız belki bu sene burada kaldık ama seneye tayin istesin artık kimsecikler yok yakınımızda komşu desen oda yok sıkıldım izmirden evet yaşanacak bi şehir ama etrafda ailenden kimse olmayınca güzelligin bi önemi yok

güle güle kullan canım.bende sepet aldım su fırfırlı dantellilerden.idareten onu kullanıcam.sonra izmir e götürcem orda da kullanıcam. tayin yerimize gidince insallah odasını kurucam

Bende sıkıldım izmirden bizde kaçacaz heralde:)Tayin durumlarına bakıcaz, benimde kimsem yok.

aaaa izmir den sıkılınırmı hiç yaaa. biz ankara dayız suan.6 sene oldu yapacak hiç birsey yok bu sehirde alısveriş merkezi dısında.şimdi tayinimiz elazıg a cıktı bakalım orada ne yapıcaz

canım insanın kimsesi olmayınca ne kadar güzelde olsa gurbet gibi oluyor burda alışveriş merkezi çok yok varda yakında deyiller ya bornovaform a yada nersiydi üniversite hastanesini oralarda var ismini unuttum uzak yani bi şirinyer yada kemeraltına gidiyorsun ondada sıkılıyon aslında sıkılmaz tabiki kafa dengi birileri olsa mesala kızkardeşim burda olsa burda otursalar hiç sıkılmam biz birbirimize yetiyorduk istanbuldada nereye gitsek beraber giderdik bi 3. arkadaşa ihtiyac duymazdık çok özledim onunla gezmeyi

yok yaa kızlaaar konuşmuyoooooo

aaa AŞK OLSUN giriim sen varsında konuşmammı öle bi bakıp çıkayım diye girdim seni, gördüm yazmadan çıkmayım dedimm moralim bozukyaa özene bezene kek yaptım canım istedii çıkardımm üstü çok kızardı diyee aa baktım içi pişmemiş nasıl moralim bozuldu malzememe yanarım başka bişeye değil ohaoldumsmile offyaaa neden beceremedim anlamadım fırrının ayarınımı tutturamadım nedirr bilmiyorumkismile önceden ısıtılmış fırın diyord fazlamı ısıttım acaba fırını birden üstü yandı ben pişti sandım geçende browni yapmıştım oda böle olmuştu nedir bu sıralar bu keklermin başına gelenler yaaa :sinifsinif:

aaaa izmir den sıkılınırmı hiç yaaa. biz ankara dayız suan.6 sene oldu yapacak hiç birsey yok bu sehirde alısveriş merkezi dısında.şimdi tayinimiz elazıg a cıktı bakalım orada ne yapıcaz

Tatlım çalışınca sıkılıyosun, bi de eş dost olmayınca zor oluyor burası gurbet

haklısın ailenden biri olsa senin için güzel olurdu. ben alıstım artık.evlenip semdinli ye gittim çünkü.ordan ankara şimdide elazıg a giidicez.göcebelikten baska birsey değil

hayal belki sormuşdurum ama anla hamilelikden unutkanlık başladı sen nerde ögretmendin semt olarak yoksa yapmıyrmuydun

ben gorurum dadlum osledım kıs dızımı ıslıodun

insanın muhabbeti tatlı olunca öslüyıor gerçektenn bende seni özledim kaydirigubbakcemile3 geç keşfettik birbirimizi aklinialirimsmile yok be canım öle bakmak için bakıyorum televizyona sevmem zaten yaprak dökümü filan ama bişey olmayınca öle bakıyorum işte bir yarım saat önce öle girdim baktım kimse yoktu kapattım şimdi yeniden girdim baktım sen varsın kalayım biraz dedim eşim pcyi kapadı uyucak galiba ben şunu uyutayım kaçarım yine burdaysan canım pc açık dursun uyuyatım geleyim koçiçişi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…