2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uyusunda büyüsün kocişler benimkide gitti yattı ne yapsın adamlar yapacak bişey yok başka zaman olsa hayatda bensiz gidip yatmaz boshayallersmile

ALLAH gıurbetteki herkezeee sabırlar versin hayalcimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ne kdar komşu şu bu da edinsen aile gibi olmuyor dimi canım bilmiyorumkismile

Ewt tatlım bi de şu topiktekiler bi arada olsak Allah değme keyfimize :)
Gerçi kocişler kapı önüne koyar heralde bizi ilgi yok yemek yok ne bu yav diye sırnaşık şey

Yakında topikte haziran annesi kalmayacak millet pıt pıt doğuruverio ayol.
Biz böle kaldık demirbaş fisfisfis
Bak yesica da ağrım var diodu kayıp,
Korkuyom he kaybolanlardan
pat die doğuruverirler he ne olur ne olmaz :)

mehtabında haeri gelmiş kızlar. maşallah poyrazımıza allah analı babalı büyütsün

kızlar kurtuldu çok şükür böylede sorunsuz giderler inşallah darısı bizlere artık sırada kim var acabaaaaaaaaaa sürprizmi olacak bilmiyorumkismile

amaninnnnnnnnnnnn yesica nın ağrısımı vardı bu kız çantayı hazırlamışmıydı acabaaaa

valla artık kimse kalmadı.eskiden herkes bir muhabbetti gidiyordu burda.şimdi . bizim üzerimize bir agırlık cöktü. sıramızı bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

pamugum senın fırın nasıl bılmıyorum ama alt ust dıye duğmeelerı var mı fırının ona gore bışey dıcem

Yesica iş yapmışta ondan, hazırladı çantayı merak etme:)
Nie kız burdakilerin muhabbeti sarmıomu.
Gerçi son zamanlara hep ağrı sızı muhabbeti kaldı emme napcan :)

aslında doğru elbet özet geçersiniz değil mi ama alışkanlık oldu galiba herkesin keyfi yerindedir umarım

Yesica iş yapmışta ondan, hazırladı çantayı merak etme:)
Nie kız burdakilerin muhabbeti sarmıomu.
Gerçi son zamanlara hep ağrı sızı muhabbeti kaldı emme napcan :)

hayatım muhabbet sarmıyor değil herkes geliyor sadece okuyor gidiyor.bende dahil kimse konusmuyor.ondan dedim.yoksa hepinizin muhabbeti hos şekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…