ya asker eşi olmak çok zor allah kolaylık versin alışmışsındır gerçi ama gurbete alışılırmı ya
ALLAH gıurbetteki herkezeee sabırlar versin hayalcimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ne kdar komşu şu bu da edinsen aile gibi olmuyor dimi canım bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar
sabah aldığım güzel haberi vereyim mhtp doğum yapmış 3500 gr ve 51 cm boyunda poyraz esen dünyaya gelmiş maşallah yiğenimize
mehtabında sesi çok iyi geliyordu ağrısızı sızısı yokmuş dünyalar onun olmuş gibiydi canım benim ya çoktan haketti bu mutluluğu
sabah haberlerini aldım ama internette arıza varmış yazamadım gelir gelmez hemen haber vereyim dedim
Yakında topikte haziran annesi kalmayacak millet pıt pıt doğuruverio ayol.
Biz böle kaldık demirbaş fisfisfis
Bak yesica da ağrım var diodu kayıp,
Korkuyom he kaybolanlardan
pat die doğuruverirler he ne olur ne olmaz :)
Yakında topikte haziran annesi kalmayacak millet pıt pıt doğuruverio ayol.
Biz böle kaldık demirbaş fisfisfis
Bak yesica da ağrım var diodu kayıp,
Korkuyom he kaybolanlardan
pat die doğuruverirler he ne olur ne olmaz :)
aaa AŞK OLSUN giriim sen varsında konuşmammı öle bi bakıp çıkayım diye girdim seni, gördüm yazmadan çıkmayım dedimm moralim bozukyaa özene bezene kek yaptım canım istedii çıkardımm üstü çok kızardı diyee aa baktım içi pişmemiş nasıl moralim bozuldu malzememe yanarım başka bişeye değil ohaoldumsmile offyaaa neden beceremedim anlamadım fırrının ayarınımı tutturamadım nedirr bilmiyorumkismile önceden ısıtılmış fırın diyord fazlamı ısıttım acaba fırını birden üstü yandı ben pişti sandım geçende browni yapmıştım oda böle olmuştu nedir bu sıralar bu keklermin başına gelenler yaaa :sinifsinif:
slmmmmm
slmmmmm
hoşbulduk geçmişe takılıyorum her geldiğimde anca bitiyor
Yesica iş yapmışta ondan, hazırladı çantayı merak etme:)
Nie kız burdakilerin muhabbeti sarmıomu.
Gerçi son zamanlara hep ağrı sızı muhabbeti kaldı emme napcan :)
hoşbulduk geçmişe takılıyorum her geldiğimde anca bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?