2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben biraz kışlık kıyafetleri topladım o kadar şimdi doğum için misafirlerim geliyor sonra okuldan apt derken onları bitireyim öğle toplanayım diyorum

kısssslaaaarrrrr bebişinizin odasını susledınzmı şöyle susleme ıcın degışık fıkırlerı olan var mı annişşşllleeerrrrzemuszemus

ben taşınacağım için bir şey yapamadım sadece kapı süsü ve duvara bir kaç çizgi film karakteri falan astım inş gittiğimiz yerde yapıcam kızlar sizlerinde doğuma az kaldı benim5 gün kaldı ve ben çok garip hissediyorum mutluyum ama böyle sırf mutluluk değil endişe korku ve ciddi bir burukluk var onu daha çok tutmak istiyorum içimde benim gibi hisseden var mı

ben biraz kışlık kıyafetleri topladım o kadar şimdi doğum için misafirlerim geliyor sonra okuldan apt derken onları bitireyim öğle toplanayım diyorum

bende öyle düşünüyorum. gelen giden olayı bitsin sonra toplanmaya baslıcam.ben evlenip semdinliye gitmiştim.orda 1 sene kaldıgım için esya almamıstık.şimdi kara kara düşünüyorum nasıl tasınıcam bu kadar esya ile diye.birde lojman dagıtımı beklicez.ondan sonra burdan gidicek ooooo.bebekle nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.allah bize kolaylık versin

ay reblid aynı hisleri bizde taşıyoruz kendi adıma evet az kalmış seninde 5 gün dedigine göre sezaryan olacan anlaşılan allah yardımcın olsun benim daha 25 günüm var beni şimdiden korku heycan belirsizlik yani ne kadar olumsuz düşünce varsa yaşıyorum

amin canım işimiz gerçekten zor ama sağlık olsun sizin elazığ merkez mi olacak kesin

sezeryan mı olucaksın canım sen

aaaa gercekten mi 5 gün haaa. cok az kalmıs hayırlısı ile kucagına al canım yaa.ama dediğin gibi benim daha cok olmasına ragmen 1 kac ay daha kalsa diye düşünüyorum.sanırım korkudan olsa gerek ( tabii benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…