hosgeldinnnnn
hoşbulduk nasılsın
kızlar benim kız bu gün o kadar az oynadıki böyle yapınca çok endişeleniyorum
ben biraz kışlık kıyafetleri topladım o kadar şimdi doğum için misafirlerim geliyor sonra okuldan apt derken onları bitireyim öğle toplanayım diyorum
ayyyy kıyamam canım olsun valla bende kıracıyım ev genış oldugundan yapıyorum yoksa tabıkı bende yapamazdımbebişimin bi odası yokki süsleyyim sadece kapıya tülden süs yapacam mafoldumben
Kızlar oturmaktan ağrıdı yanlarım.
Hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun opuyorumnanaktan
Kızlar oturmaktan ağrıdı yanlarım.
Hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun opuyorumnanaktan
bende öyle düşünüyorum. gelen giden olayı bitsin sonra toplanmaya baslıcam.ben evlenip semdinliye gitmiştim.orda 1 sene kaldıgım için esya almamıstık.şimdi kara kara düşünüyorum nasıl tasınıcam bu kadar esya ile diye.birde lojman dagıtımı beklicez.ondan sonra burdan gidicek ooooo.bebekle nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.allah bize kolaylık versin
ay reblid aynı hisleri bizde taşıyoruz kendi adıma evet az kalmış seninde 5 gün dedigine göre sezaryan olacan anlaşılan allah yardımcın olsun benim daha 25 günüm var beni şimdiden korku heycan belirsizlik yani ne kadar olumsuz düşünce varsa yaşıyorum
ben taşınacağım için bir şey yapamadım sadece kapı süsü ve duvara bir kaç çizgi film karakteri falan astım inş gittiğimiz yerde yapıcam kızlar sizlerinde doğuma az kaldı benim5 gün kaldı ve ben çok garip hissediyorum mutluyum ama böyle sırf mutluluk değil endişe korku ve ciddi bir burukluk var onu daha çok tutmak istiyorum içimde benim gibi hisseden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?