ay reblid aynı hisleri bizde taşıyoruz kendi adıma evet az kalmış seninde 5 gün dedigine göre sezaryan olacan anlaşılan allah yardımcın olsun benim daha 25 günüm var beni şimdiden korku heycan belirsizlik yani ne kadar olumsuz düşünce varsa yaşıyorum
pamuuuuk ve sedeeeeeeeeefffff nerdesınızzzzz
uyusunda büyüsün kocişler benimkide gitti yattı ne yapsın adamlar yapacak bişey yok başka zaman olsa hayatda bensiz gidip yatmaz boshayallersmile
Ewt tatlım bi de şu topiktekiler bi arada olsak Allah değme keyfimize :)
Gerçi kocişler kapı önüne koyar heralde bizi ilgi yok yemek yok ne bu yav diye sırnaşık şey
pamugum senın fırın nasıl bılmıyorum ama alt ust dıye duğmeelerı var mı fırının ona gore bışey dıcem
amin canım işimiz gerçekten zor ama sağlık olsun sizin elazığ merkez mi olacak kesin
lmaz: lmaz: lmaz::jeyyar:sempatiksalakcinni
evet canım 19 veya 20 haziran offffffff tarihi bilince beklemesi daha zor oluyor
evet bizim elazıg merkez.komando taburu.sizin edirne merkezmiydi.
sanırım topiğin gerçek anlamda ilk haziran annesi ben olucam 1 haziranda bakalım kısmetse
benimki hala yatmaz bensizz o yüzden önce onu uyuturum hemen uyur zaten gelirim kaydirigubbakcemile3 zaten laptop istediğim yere taşıyorım şuanda yatağın üstünde yazıyorum zaten kaydirigubbakcemile3 ikinci sevgilim laptopum yatak odamıza ben eşim ve vazgeçilmeizim laptopum beraber giriyoruz kaydirigubbakcemile3
aynen yaa ne zamndır ner yemek varrr ne bişey adamlar isyan edicek sonunda elimize pcmizi verip koyucajklar kapının önünede içimizde bebiişleri var diye kıyamıyorlar ama bebişler doğduktan sonra sütten kesilene kadar hareketlerimize dikkat etsek ii olur sütten kesilir kesilmez tekmeyi yemeyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 töbee töbee hayal gücümüz hat safhada bu sırlar bir rüyalar görüyorum gecleri hayalcim bi gör silahlar kuşanıyorum savaşıyorum ordan oraya atlıyorum eşim diyor bütün gün ben dışarıdao oldupum halde geceleri böle rüyalar görmğyorum sendeki nasl bir hayal gücüdür nasıl görüyosun böle rüyalar diyor şaşırıyor adamcağız kaydirigubbakcemile3
var canım herşeyi denedim üst yanınca biraz ayarını kısıp altı çalıştırdım sadece olmadı çıkartttım altına üstüne çevidim neyse tam pişti dedim anaa çıkardım ortası pişmemiş ama soğumuş blundfu artık baya bi sönük bişey oldu azcık yedim üstünden filan midem bozulmaz inşallah naapim çok canım çekti ohaoldumsmile
evet bizim elazıg merkez.komando taburu.sizin edirne merkezmiydi.
hoşbulduuum nabeerh.g sedef
lmaz: lmaz: lmaz::jeyyar:sempatiksalakcinni
aaa ne güzel gercek haziran annesi olacaksın hayırlsı ile kucagına al canımmm.
bakkkk şimdi ben kekı koymadan once 3-4 dakıka fırını ısıtıyorum daha sonra kekı koyuyorum once hem alt hem ustu acıyorum 15-20 dakıka duruyor ustu kızarmaya başlıyor sonra sadece altı acıyorum bı 7-8 dak da altını pişiriyorum daha sonra ustunu acıyorum en son ustunu acıyorum kekın durumuna gore kapatıyorum ama ılk 15 dak hic fırnın kapagını acma ıstersen sana normal bı kek tarıfıde yazayım benım herzaman yaptıgımı
vaaauvvv benim kuzende orda komandoydu yeni geldi askerdenbayanssulusmilebayanssulusmile
hoşbulduuum nabeer
burdayım kız ne bağırıyon kulağımın zarını patlattınlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Pamık kocişini uyutamadan kocişi onu uyuttu heralde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?