bizim belli değil il emrine gidiyoruz şimdilik 15 gün sonra falan belli olur inş merkezde kalırız burda çok sıkıntı çektik biraz rahat edelim istiyorum artık
ay canım inşlah bu bebişini kucagına almak ve bir ömür saglıklı huzurlu geçirmek nasip etsin allahım
hmmm anladım canım edirne güzel bir yer ama.insallah güzel bir yer olur. yanlıs anlama da eşinin rütbesi ne belki devredirler benim esimle
hadi yaaaa. biraz daha dursaydı yardımcı olurduk :)))
bakkkk şimdi ben kekı koymadan once 3-4 dakıka fırını ısıtıyorum daha sonra kekı koyuyorum once hem alt hem ustu acıyorum 15-20 dakıka duruyor ustu kızarmaya başlıyor sonra sadece altı acıyorum bı 7-8 dak da altını pişiriyorum daha sonra ustunu acıyorum en son ustunu acıyorum kekın durumuna gore kapatıyorum ama ılk 15 dak hic fırnın kapagını acma ıstersen sana normal bı kek tarıfıde yazayım benım herzaman yaptıgımı
yok canım niçin yanlış anlayım eşim uzman çavuş senin
aaaaaaaa niye yapıyon kız fırının eyi değilmibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay o kumayı söyleme pamik bazen kıskanıyorum leptop u beni o kadar almıyon kucagına diyorum zaten uyanık olsa elini sürene aşk olsun yapışıyor pc ye oyun oyun oyun bu gün zorumla artık sınav sonuçlarını girdik geç girince herşey karışıyor çok tembel çok şimdi yapıyor önceden arkadaşlarına yaptırıyordu allahdan seviyorlarda yapıyorlardı söylene söylene kendine yaptırıyorum artık
ayyyyyyy bizim sülale de çavuş bolluğu eşimde çavuşdu annemtarafın lakabı var çavuşgil derler
bagırırım tabıııııııııııılmaz:sen gel topıge sesını cıkarmadanbişeyler karıştır yoooooooooook oyleeeeee:jeyyar:bidaha olmasıııııııııııııınnnnnn laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
banamı dıyon pamugamı kıssssssssssssssss ben bışey yapmadımaklinialirimsmile
ya canım uzun bi zman açmadım zaten kabarmaz kek diyee ben daha iç harcını hazırlarken açtım fırını fırın baya bi ısındı ondan hemen böle yaktı üstünü heralde bilmiyorumkismile canım bana özelden yollasana o tarifi kaybetmeyimm nasıl güzel oluyormuu barii bilmiyorumkismile
sidelyam azmı bana hiç az gibi gelmiyor sanki 25 hafta daha varmış gibi geliyor dün gece agladım gece kalkdım yatakda allahın gücüne gitmesin bıkdım yorgunsun yatma dinlenmek istiyorsun yatamıyorsun biraz uzanıyorum çişden patlayacak gibi oluyorum 30 dakikada bir wc ye biraz dalsam agrıyla uyanıyorum kızlar sol tarafa yatın rahat edersiniz bebege daha iyi oksijen gider diyorlar ya ama ben sag tarafımda çok rahat ediyrum heralde alışkanlık çünkü hep yüzüstü ve sag tarafıma yatıp bacagımın biri hep gögsüme çekip yatardım offffffffff
yok canım niçin yanlış anlayım eşim uzman çavuş senin[
yüzbası canım.il emri deyince sasırdım ondan sordum.
canım ikimizinde dogum tarihleri aynı sayılır 19 20 haziran dedin senin 33 günün kalmış benim 25 görünüyor nasıl oluyo anlamadım
sana diyom duymuyon mu kız arkana bakıp ben mi diye soruyon halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım niçin yanlış anlayım eşim uzman çavuş senin[
yüzbası canım.il emri deyince sasırdım ondan sordum.
allah hepimizin yardımcısı olsun hepsnin işi zor tabi bizlerinde
canım kekım normal bı kek ıcıne sana kalmış uzum atabılırsın cevız atabılırsın ama hoş oluyoooo boyle benım dedıgım gıbıde pişirirsen guzeeeel oluyorrr herkes cok begenıyoooo ozellıkle annem her geldıgınde yaptırır bana ama benım bı kek kalıbım var ona gore yazıcam sana malzemelerı eger sen tepsıde yapıyorsan bu malzemeler az gelebılır ona gore ayarlarsınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?