2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim belli değil il emrine gidiyoruz şimdilik 15 gün sonra falan belli olur inş merkezde kalırız burda çok sıkıntı çektik biraz rahat edelim istiyorum artık

hmmm anladım canım edirne güzel bir yer ama.insallah güzel bir yer olur. yanlıs anlama da eşinin rütbesi ne belki devredirler benim esimle

ya canım uzun bi zman açmadım zaten kabarmaz kek diyee ben daha iç harcını hazırlarken açtım fırını fırın baya bi ısındı ondan hemen böle yaktı üstünü heralde bilmiyorumkismile canım bana özelden yollasana o tarifi kaybetmeyimm nasıl güzel oluyormuu barii bilmiyorumkismile

sidelyam azmı bana hiç az gibi gelmiyor sanki 25 hafta daha varmış gibi geliyor dün gece agladım gece kalkdım yatakda allahın gücüne gitmesin bıkdım yorgunsun yatma dinlenmek istiyorsun yatamıyorsun biraz uzanıyorum çişden patlayacak gibi oluyorum 30 dakikada bir wc ye biraz dalsam agrıyla uyanıyorum kızlar sol tarafa yatın rahat edersiniz bebege daha iyi oksijen gider diyorlar ya ama ben sag tarafımda çok rahat ediyrum heralde alışkanlık çünkü hep yüzüstü ve sag tarafıma yatıp bacagımın biri hep gögsüme çekip yatardım offffffffff

canım ikimizinde dogum tarihleri aynı sayılır 19 20 haziran dedin senin 33 günün kalmış benim 25 görünüyor nasıl oluyo anlamadım

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ya bugün öğlenden sonra bi mide bulantısı ağrısı vardı çok kötüydü yaa şimdi de ballı süt içiyom mide yebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

banamı dıyon pamugamı kıssssssssssssssss ben bışey yapmadımaklinialirimsmile

sana diyom duymuyon mu kız arkana bakıp ben mi diye soruyon halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kekım normal bı kek ıcıne sana kalmış uzum atabılırsın cevız atabılırsın ama hoş oluyoooo boyle benım dedıgım gıbıde pişirirsen guzeeeel oluyorrr herkes cok begenıyoooo ozellıkle annem her geldıgınde yaptırır bana ama benım bı kek kalıbım var ona gore yazıcam sana malzemelerı eger sen tepsıde yapıyorsan bu malzemeler az gelebılır ona gore ayarlarsınyerimseniben

söylediklerin cok dogru bende dün gece beter bir gece gecirdim wc yatak arası mekik dokuyorum bebegin oynamasına uyandım kac kere amaaaaaa gel gelelim arkamızda koca bir 8 ay bıraktık hayırlısıyla bitirecez inşallah:Saruboceq:

sana diyom duymuyon mu kız arkana bakıp ben mi diye soruyon halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dellluuuuuuu ben ne yaptım anlamadım fırınım iyi sayılır falla billah ben bişeeeeeey yapmadımmm masumum:1shok:

bizede verinde tarifi zemuszemusbizde yapalım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…