ay o kumayı söyleme pamik bazen kıskanıyorum leptop u beni o kadar almıyon kucagına diyorum zaten uyanık olsa elini sürene aşk olsun yapışıyor pc ye oyun oyun oyun bu gün zorumla artık sınav sonuçlarını girdik geç girince herşey karışıyor çok tembel çok şimdi yapıyor önceden arkadaşlarına yaptırıyordu allahdan seviyorlarda yapıyorlardı söylene söylene kendine yaptırıyorum artık
olsun kız normal komandoydu eşimin dayısının oğlu komutanmıydı ney di yaa unuttum bodrumda görev yapıyo o dabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım kekım normal bı kek ıcıne sana kalmış uzum atabılırsın cevız atabılırsın ama hoş oluyoooo boyle benım dedıgım gıbıde pişirirsen guzeeeel oluyorrr herkes cok begenıyoooo ozellıkle annem her geldıgınde yaptırır bana ama benım bı kek kalıbım var ona gore yazıcam sana malzemelerı eger sen tepsıde yapıyorsan bu malzemeler az gelebılır ona gore ayarlarsınyerimseniben
canım benim sezaryan ondan tarihi belli normal dogum görünüyor orda ondan
bende asker sandım canımmmm
allah hepimizin yardımcısı olsun hepsnin işi zor tabi bizlerinde
amin canım.insallah edirne de merkezde kalırsınız.tercihleriniz arasında varmıydı edirne
canım kekım normal bı kek ıcıne sana kalmış uzum atabılırsın cevız atabılırsın ama hoş oluyoooo boyle benım dedıgım gıbıde pişirirsen guzeeeel oluyorrr herkes cok begenıyoooo ozellıkle annem her geldıgınde yaptırır bana ama benım bı kek kalıbım var ona gore yazıcam sana malzemelerı eger sen tepsıde yapıyorsan bu malzemeler az gelebılır ona gore ayarlarsınyerimseniben
amin canım.insallah edirne de merkezde kalırsınız.tercihleriniz arasında varmıydı edirne
evet vardı 4. tercihimiz ilk tercih izmirdi çok da istiyorduk ama olmadı kısmet bakalım hayırlısı demekki böyleymiş
kız bütün malzemeyi koyduktan sonra kabartma tozunu koy şu tarifi ortaya dökün ne özelden mözelden:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ayy sıla ne güldürdün beni seni okdar almıyor kucağına he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 laptop bana ait ben eşimi masa pcsine mahkum ediyorum
o başka odada masa pcsinde ben laptou kucağımda her yerde kaydirigubbakcemile3 iyi oluyor bu laptop işi bereket evde iki tane pc var yoksa birbirmizi yeriz heralde sen bakıcaksın ben bakıcam diyee kaydirigubbakcemile3 ben kızmıyorum artık sıla alıştım gelir gelmez pcnin başına geçiyorr oyununu oynuyor bende öbür odada takılıyorum yatıcağımız zaman yatak odasının önünde buluşuyoruzz kaydirigubbakcemile3 yollarımız orda kesişiyor kaydirigubbakcemile3
bizede verinde tarifi zemuszemusbizde yapalım canlar
canım borcamının ufak olması gerekıyoooo dadluuuummmm hem borcamda iyice altı kızarmaz sen yakında bı orta boy kalıp al super iii pişiyoooooozemuszemusyapılışı cok kolay yenmeside supeeeeeeeeerrr malzeme kalıba az gelırse cok kabarmaz ona goreen ufak ayrıntısına kadar yaz ne malzemesi koyuyosan canım çünki ben acamiyim bu kek börek işlerinde yemek yapmaı biliyorum ama bu kek börek işlerinden hiç anlamıyorum bilmiyorumkismile ya aslında kek kalıbım yok benimde henüz borcam vardı onda yaptım küçük bi bıorcamım var ona yaaprım az olsun malzeme çok olunca kalır ziyan olur zaten sen azda olsa sen nasıl ayarda yapıyosan om şeklide yaz özelden at mutlaka canım
evet vardı 4. tercihimiz ilk tercih izmirdi çok da istiyorduk ama olmadı kısmet bakalım hayırlısı demekki böyleymiş
kısmet tabii bizimde ilk erzurumdu.2. elazıg dı .2.tercihimiz oldu cok sükür
kısss normal bıldıgın kek yumurta un suuuuttt ayyyyyyyyy ne meraklı bu hazıran annışleriiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
kızlar bende kalkıyorum uzanayım biraz kendinize çok iyi bakın görüşürüz sonra iyi geceler
bak benim tarif 3 yumurta 1 su bardağı süt ve sıvıyağı 1 buçuk su bardağı şeker güzelce şeker eriyene kadar çırp sonra göz kararı unu ve vanilya yı kabartmatozunu ele koy 180 derece de pişir ben ceviz üzüm fındık kakao da katarım bazen ay midem ben yatıyo kızlar duramıyorum öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?