2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sıla ne güldürdün beni seni okdar almıyor kucağına he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 laptop bana ait ben eşimi masa pcsine mahkum ediyorum
o başka odada masa pcsinde ben laptou kucağımda her yerde kaydirigubbakcemile3 iyi oluyor bu laptop işi bereket evde iki tane pc var yoksa birbirmizi yeriz heralde sen bakıcaksın ben bakıcam diyee kaydirigubbakcemile3 ben kızmıyorum artık sıla alıştım gelir gelmez pcnin başına geçiyorr oyununu oynuyor bende öbür odada takılıyorum yatıcağımız zaman yatak odasının önünde buluşuyoruzz kaydirigubbakcemile3 yollarımız orda kesişiyor kaydirigubbakcemile3

kız bütün malzemeyi koyduktan sonra kabartma tozunu koy şu tarifi ortaya dökün ne özelden mözelden:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

en ufak ayrıntısına kadar yaz ne malzemesi koyuyosan canım çünki ben acamiyim bu kek börek işlerinde yemek yapmaı biliyorum ama bu kek börek işlerinden hiç anlamıyorum bilmiyorumkismile ya aslında kek kalıbım yok benimde henüz borcam vardı onda yaptım küçük bi bıorcamım var ona yaaprım az olsun malzeme çok olunca kalır ziyan olur zaten sen azda olsa sen nasıl ayarda yapıyosan om şeklide yaz özelden at mutlaka canım

kız bütün malzemeyi koyduktan sonra kabartma tozunu koy şu tarifi ortaya dökün ne özelden mözelden:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kısss normal bıldıgın kek yumurta un suuuuttt ayyyyyyyyy ne meraklı bu hazıran annışleriiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

hahhha siz yatak odasının kapısında birleşiyorsunuz biz orda ayrılıyoruz tek pc olunca o yatana kadar onda bende sıkılıyorum oturmakdan yatıyorum o yatmaya gelince direk kalkıp pc başına benim yatmamımı bekliyon kalkmak için diyor bende evet ne yapayım yani odanın kapısında birbirimize sarılıp iyi geceler öpücügü ben buraya o rüyalara kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kalkıyom mide ağrım hala ağrıyo oyyy hepinize iyigecelerboshayallersmileboshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizede verinde tarifi zemuszemusbizde yapalım canlar

ooooo sidelyamcım selam canımm hoşğeldinnnn görüşemiypruz seninle denk gelmiysun ne zamndır nasılsın iyimisin nasıl gidiyor hamişlik ağrı sızı varmı diye sormıcam ondan hepşmizde var bu aralar çünki kaydirigubbakcemile3 belli olmad dimi doğum şeklin

canım borcamının ufak olması gerekıyoooo dadluuuummmm hem borcamda iyice altı kızarmaz sen yakında bı orta boy kalıp al super iii pişiyoooooozemuszemusyapılışı cok kolay yenmeside supeeeeeeeeerrr malzeme kalıba az gelırse cok kabarmaz ona gorelmaz:

kızlar bende kalkıyorum uzanayım biraz kendinize çok iyi bakın görüşürüz sonra iyi geceler

kısss normal bıldıgın kek yumurta un suuuuttt ayyyyyyyyy ne meraklı bu hazıran annışleriiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

bak benim tarif 3 yumurta 1 su bardağı süt ve sıvıyağı 1 buçuk su bardağı şeker güzelce şeker eriyene kadar çırp sonra göz kararı unu ve vanilya yı kabartmatozunu ele koy 180 derece de pişir ben ceviz üzüm fındık kakao da katarım bazen ay midem ben yatıyo kızlar duramıyorum öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıyamam ben sana cık hadı isinnn veriyooom süt icede gecsın miden kuzucuk optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…