iyi geceler sedef geçmiş olsun sütü bolşekerli iç mide agrına ii gelir
kıyamam ben sana cık hadı isinnn veriyooom süt icede gecsın miden kuzucuk optumm
ooooo sidelyamcım selam canımm hoşğeldinnnn görüşemiypruz seninle denk gelmiysun ne zamndır nasılsın iyimisin nasıl gidiyor hamişlik ağrı sızı varmı diye sormıcam ondan hepşmizde var bu aralar çünki kaydirigubbakcemile3 belli olmad dimi doğum şeklin
kız bütün malzemeyi koyduktan sonra kabartma tozunu koy şu tarifi ortaya dökün ne özelden mözelden:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hosbulduk canım sagol agrı sızı arttı canım daha belli degil dogum ayın 4 ü gibi gidicem belli olur heralde eşim acil apandisit ameliyatı oldu pek ugrayamadım canım
pamukum ozelden atmadım sıteyı attım sana siteeeeeeeee feda olsun sana teeee gecen sene benımde keklerım ıyı olmuyooodu bu kekle basladım iyi yapamaya derken kek ustası olduuuuuuuuuum
aaaaa çok geçmiş olsunnnn bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile şuanca nasıl iyidir umarım neyseki senin doğum zamnına denk gelmemiş biraz toparlanır senin doğuma kadarrr üzme sakın kendini benimde babam ameliyat olmuştu çok taktım kafaya
hep sancım oldu o sıralar geçekten strest çok etkiliyor bebeğide anneyide inşallah iğleşir eşin yakın zmanda bilmiyorumkismile
tamam caım daha iyi sık kullananlara ekledim hemen opuyorumnanaktan
bende ilk defa kendi başıma denedim elime yüzüme bulaştırdım zatenn eeee
bekarken annen yaparken bakmazsan öle olur tabi :umursamaz: şimdi yap dur olana kadr bişey değil malzememe yazık oldu zaten yumurtam az kalmştı az kalan yumurtamdan 3 tane koydum onaa sırf canım istedi diyee kaydirigubbakcemile3
eşimde bu yenmez artık ben köpreğe verim diyor ama bende kıyamıyorum okdar uğaştım bunu yeniden hayata kazandıramazmıyız senaycım yaa bilmiyorumkismile
tesekkür ederim canım ani oldu karın agrısı ile gittik acil ameliyat dediler ben yanında olamadım ameliyat cıkısına gittim cok şükür ii evet cok stres oldum biraz kanamam bile oldu ama şükür bir sorun yok benden önce masaya yattı ama ondan birsey cıkmadı:roflol:
artıııık cokkk geccccccccccccc canım yaaaaaaaa evet haklısın ınsan kıyamıyoooorrr bıdakıne artık guzelce yersııııın canııııımmmmm
pamukuuuuummmm yaaaa kıyamam ben sana burda olsanda sana ellerımle bı kek yapıverseydııımmmm
pamukum ozelden atmadım sıteyı attım sana siteeeeeeeee feda olsun sana teeee gecen sene benımde keklerım ıyı olmuyooodu bu kekle basladım iyi yapamaya derken kek ustası olduuuuuuuuuum
c:roflol:c:roflol: :roflol: neyse atlatmana sevindi,m canım insan sonradan böle hatırlıyor ama o anı üzülmeden yaşıyamıyorsun bende çok kötü olmuştum resmen kalkamıyordum yattığımm yerden moral bozuklupundan çok sıktım kendimi ama ALLAHA şükür iyi şuanda :Saruboceq: biz bi hamile kaldık bizden başka herkez dökülüyr zaten durun da biz bi hamileiğimizzn tadını çıkaralım ama dimi kaydirigubbakcemile3 eşim grip oldu ona bakayım derken banada geçti grip bende kaç gündür griple cebelleşiyorum eşim ilaç almasına rağmen 2 hafta da zor geçirdi düşün bende ilaç alamadıığım için kaç günde anca geçirdim :umursamaz: olsun aman onlar iyi olsunlarda bize baksınlar şuanda ona okdar dikat ediyorumki ee nede olsa ucu banada dokunuyor kaydirigubbakcemile3 ama bu aralar grip olmasa ii yoksa doğunca bebeğini bile öpemez bilmiyorumkismile
canım borcamının ufak olması gerekıyoooo dadluuuummmm hem borcamda iyice altı kızarmaz sen yakında bı orta boy kalıp al super iii pişiyoooooozemuszemusyapılışı cok kolay yenmeside supeeeeeeeeerrr malzeme kalıba az gelırse cok kabarmaz ona gorelmaz:
evet atlattık cok şükür ayyyy hamilelikte grip nedir ii bilirim sizede gecmiş olsun canım cok zor atlatılıyo ilaçsız cok yakalandım gribe hamilelikte bir daha olmadan atlatsam ii olacak hapsurup duruyorum
artık çok geç ıo kekten kimseye hayır gelmez diyorsun ölemi bilmiyorumkismile napalım bi dahaki sefere artık he canım benim fıtın turbo senin ddiğinm yöntemi yapsam bi alt bi üst olurmu seninkide turbomu furın ay bende yeni aldım öğrenmeye çalılşıyorum sağını solunu
ayy ne güzel olurdu yaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hem sohbet eder he çaylarımızı yudumlardık boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?