canlar ben cıkıyorum herkese ii geceler agrısız sızısız inşallah
benımkı turbo deıl canım senın fırın daha iyi pişirir benımkı fırınlı ocak canım bı kekın ıcının pişmesini istıyosan oncelıkle hem altı hem ustu ac ortak pişsin baktın ust kızarıyooo yanmadan hemen ustu kapat alt biraz daha pişsin en son bide ustu acarsın tamam dır bıde catal batır hamur catala yapışmazsa kapat fırını ama cevızı cok atma hamur olurrr kek piişmez sositososito
pamukum sen bu kekı yap tuttur daha başka tarıflerde verırım denedıklerımı sanada onerırım bu başlangıııııııııcccc
canlar ben cıkıyorum herkese ii geceler agrısız sızısız inşallah
pamuk bak benım kek kalıbım aynı bundan sana verdıgım malzemelerde buna tam oluyooooo benım kekım de bunun aynısı oluyoooo
hayalcim hiç yakışıyormu arkamdan konuşmak sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gel bakim buraya kaçmaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
anca uyutuk biraz ilgi alaka öle hadi yat zıbar dicek halimiz yok adama heralde bide kızımızla uğraştık biraz ayy gözümden yaş geldi gülmekten bi oyun oynamıştık kızımla bugün karnımın üstüne kumandayı koyuyorum öykü ittiriyorr düşürmeye çalışıyorr babasınada göstereyim dedim uyuyan çocuğu dürte dürte uayndırdım koydum kumandayı karnıma gene ses seda yok bir iki kere daha dürttüm başladı kumandaya vurmaya ama ben nasıl gülüyorım gözümden yaş geldi arrtık eşimde yapmaaa yaa yazık oynama onunlaaa diyorrrr kaydirigubbakcemile3 oo dedim kıyamıyosun kızına evet diyor yapma öle diyorrr eyvahh baba kız bunlar birilerine düşkün olucaklar papucum dama gidicek belliö oldu lşimdiden amann ii anlaşsınlardaaa kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben uyuyamadım gene ohaoldumsmile
ozman bende böle bi kek kalıbı alayım aklinialirimsmile h,ç yok kek kalıbım çünki aslında annemde- kelepçeli bi kek kalıbı vardı ama onunda kelepçesi bozulmuş güvenemedim onun kek kalıbına o yüzden almadım keşke alsaymışım en azından dökülse döküldü gitti diye üzülüürdüm şimdi hiç yapamadım diye üzülüyorum :gitme:
kek tarifiniz süper gözüküyor kızlar.bende süt döktüm yerler süt içindeydi onları temizledim.
ben yatıyorum kızlar.size iyi geceler
kaydirigubbakcemile3
Sorma bizimki de azıcık mıncıklasam dur çocuğu niye rahatsız edion diyor.
O bizi tekmelerken ses yok.
Ben de o uyurken arkasından sarılıom bebiş onu da tekmelio biraz hisset diom nasılmış :jeyyar:
bende uyuyamıyorum akannehir
dökülüyo bizim hamişler yavaş yavall şenayyyyyyyyyyyyyyyyn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdide biz çıkalım onlar beklesinler topiğin başını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
hayırdır kızlar neden uyku tutmadı aklinialirimsmile
evet kek kalıbında daha şık duruyooo mısafırlerınede yaparsın kıssss heveslenırsın bı bakarsın ustası olmuşsun kek kalıbındada yapınca kalıbı margarınle azıcık yagla cok az elının ucuylada un serpki kek yapışmasın kekı fırından cıkınca sogumasını bekle kalıbı ters cevır yarım saat bı dursun kalıbın arkasından bıraz bıcagın sapıyla vurrr yavaş yavaş cıkar sıcakken cıkarmaya calışırsan kek elınde kalırrr gııııı (ben kalıbın arkasından vuruyorum benım kalıbım oyle cooook iyi teflon kalıp deıl ondan kalıba gore muamele yaniiiii) bilmiyorumkismile
caaaaaaaanııım ben artık kalkayım yatayım iyi geceler öptüüüüüüümmm(ayyyyyyyyy ne coooook konuştum beee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?