2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pamukum sen bu kekı yap tuttur daha başka tarıflerde verırım denedıklerımı sanada onerırım bu başlangıııııııııcccc

tamam canım öle yapim ama bi kek kalıbı şart borcamla olucak iş değil bilmiyorumkismile

pamukum sen bu kekı yap tuttur daha başka tarıflerde verırım denedıklerımı sanada onerırım bu başlangıııııııııcccc

ooo sen benii eğiticeksin bu konuda desene yamak olucam bendde sana kaydirigubbakcemile3 yemek olaylarını öğrenmişim ama bu kek börek olaylarını hiç öğrenmeyi akıl edememişim eşimde pek sevmediği için üstüne düşmedim ama ne zmanki hamile kaldım canım durmadan kek istiyorr e marketten aldığım keklerde ev yapımı kek gibi olmuyor dedim iş başa düştü ya öğreniceksin ya öğreniceksin aklinialirimsmile

canlar ben cıkıyorum herkese ii geceler agrısız sızısız inşallah

inşallah sidelyam iyi geceler sanada opuyorumnanaktan

pamuk bak benım kek kalıbım aynı bundan sana verdıgım malzemelerde buna tam oluyooooo benım kekım de bunun aynısı oluyoooo

ozman bende böle bi kek kalıbı alayım aklinialirimsmile h,ç yok kek kalıbım çünki aslında annemde- kelepçeli bi kek kalıbı vardı ama onunda kelepçesi bozulmuş güvenemedim onun kek kalıbına o yüzden almadım keşke alsaymışım en azından dökülse döküldü gitti diye üzülüürdüm şimdi hiç yapamadım diye üzülüyorum :gitme:

ben bu tür şeylerı yapınca stres atıyoruuuum canım benımkıde cok sever boyle seylerı bazen ozel ıstek ıster benden gecen saat aksam 9.30 da elmalı kurabıye ıstedı hıc uşenmeden kalktım yaptım ertesı gunu bitttiiiiiiii bı tepsi kurabıye

kaydirigubbakcemile3
Sorma bizimki de azıcık mıncıklasam dur çocuğu niye rahatsız edion diyor.
O bizi tekmelerken ses yok.
Ben de o uyurken arkasından sarılıom bebiş onu da tekmelio biraz hisset diom nasılmış :jeyyar:

Kızlar ben uyuyamadım gene ohaoldumsmile

farkettikk yazıcaktım şimdii geri geldin diyee kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile geçmişte sana okdar uzun yazı yazdım okumadan çıkmışım sana şimdi ceza dön geçmişe bul o yazıyı yaz bana cevap :mymeka: :mymeka: :roflol:

kek tarifiniz süper gözüküyor kızlar.bende süt döktüm yerler süt içindeydi onları temizledim.
ben yatıyorum kızlar.size iyi geceler

evet kek kalıbında daha şık duruyooo mısafırlerınede yaparsın kıssss heveslenırsın bı bakarsın ustası olmuşsun kek kalıbındada yapınca kalıbı margarınle azıcık yagla cok az elının ucuylada un serpki kek yapışmasın kekı fırından cıkınca sogumasını bekle kalıbı ters cevır yarım saat bı dursun kalıbın arkasından bıraz bıcagın sapıyla vurrr yavaş yavaş cıkar sıcakken cıkarmaya calışırsan kek elınde kalırrr gııııı (ben kalıbın arkasından vuruyorum benım kalıbım oyle cooook iyi teflon kalıp deıl ondan kalıba gore muamele yaniiiii) bilmiyorumkismile
caaaaaaaanııım ben artık kalkayım yatayım iyi geceler öptüüüüüüümmm(ayyyyyyyyy ne coooook konuştum beee)

afferin kız sana dönmüşsün geçmişe yazdın cevap söletmeden sevdim seniiiiiiiiiiii :teselli:
:içelim: olumunekankayizsmile banada öle diyor eşim ya rahat bırak çocuğu diyor sanki onlar bizi rahat bırakıyor ne var sanki azıcıkyta ben onu sıkıştırsam nasıl olsa o beni bütün gün tekmeliyor sıkıştırıyorrr kaydirigubbakcemile3 bende eşime doğru yaslanıyorumm nasoıl tekmeliyor bi gçr adamcağız uyanmasın diye kendimi geri çekmek zorunda kalıyıorum yoksa uyutmaz kaydirigubbakcemile3 ama buğün çok güldüm hayalcimyaa resmen kumandayıı tekmeliyor kaydirigubbakcemile3 babası almasa kumandayı ben daha oynıcaktım onunla ama babası kıyamadı kızına :umursamaz:
geçen demezmi eşim o seni tekmeliyor doğunca uyurken bizde onu ellerimizle uyandralım dürtelim nasl oluyormıuş görsün diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanki sonradan o uyuytcakta gidip bide dürtçekmiş ben okdar saat sallıcam o gelcek düttürp uyandırcak artık evin içinde turla kovalarım onu kaydirigubbakcemile

bende uyuyamıyorum akannehir

dökülüyo bizim hamişler yavaş yavaşş şenayyyyyyyyyyyyyyyyn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdide biz çıkalım onlar beklesinler topiğin başını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
hayırdır kızlar neden uyku tutmadı aklinialirimsmile

ayyyy evet pamuk yaaaaa bırazcıkta bız topıgı boşlayalıııım onlar doldursuuuunnnnnkaydirigubbakcemile3 hadi ben yatıyoruuum iyi gecelrrrrrrr

tamam canım verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ederimmmmm Şeniz Şeniz tama tatlım yat dinlen tabii yarın görüşürüz baksana nöbetimizi devir etmek için uykusu kaçan hamişler gelemye başladı zaten kaydirigubbakcemile3 biz rahat rahat uyuruz artık kaydirigubbakcemile3 ii geceler tatlı rüyalar canımm opuyorumnanaktan

he bu arada yarın kontorülüm var geç girersem merak etme tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…