afferin kız sana dönmüşsün geçmişe yazdın cevap söletmeden sevdim seniiiiiiiiiiii :teselli:
:içelim: olumunekankayizsmile banada öle diyor eşim ya rahat bırak çocuğu diyor sanki onlar bizi rahat bırakıyor ne var sanki azıcıkyta ben onu sıkıştırsam nasıl olsa o beni bütün gün tekmeliyor sıkıştırıyorrr kaydirigubbakcemile3 bende eşime doğru yaslanıyorumm nasoıl tekmeliyor bi gçr adamcağız uyanmasın diye kendimi geri çekmek zorunda kalıyıorum yoksa uyutmaz kaydirigubbakcemile3 ama buğün çok güldüm hayalcimyaa resmen kumandayıı tekmeliyor kaydirigubbakcemile3 babası almasa kumandayı ben daha oynıcaktım onunla ama babası kıyamadı kızına :umursamaz:
geçen demezmi eşim o seni tekmeliyor doğunca uyurken bizde onu ellerimizle uyandralım dürtelim nasl oluyormıuş görsün diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanki sonradan o uyuytcakta gidip bide dürtçekmiş ben okdar saat sallıcam o gelcek düttürp uyandırcak artık evin içinde turla kovalarım onu kaydirigubbakcemile
kek tarifiniz süper gözüküyor kızlar.bende süt döktüm yerler süt içindeydi onları temizledim.
ben yatıyorum kızlar.size iyi geceler
Tatlım senin yazdığını görmeden cvp yazmıştım ben zaten kalp kalbe karşıymış kız.
Bu gece kuşu halimiz nolcek bilemiyorum yani.
Asıl babalarını uyutmayacak bizimkiler. Sanki bebiş horul horul uyuyacakta babası uyandıracak.
Bizimkine bebiş doğunca sen uyuyamazsın başka odada yatarsın diom da hiç razı olmuyo.
Bakalım sonra kaçmazsa o zaman da ben baş başa bırakcam onları kaydirigubbakcemile3
Pamukum kaçta kontrolün
Benim yarın 5 te inş. güzel haberlerle geliriz kız
Evet ya evde anneler falan olunca insan özler kocişini demi.
Başbaşa kalmak ister. Sadece romantiklik açısından.
Tabi adamı dırdırla bitirmezsek o ayrı lohusayız die aklinialirimsmile
Sende yaz ha 2 dk. nı almaz inş. güzel gidiyordur her şey.
Ayy sölermiki yarın tahmini bi tarih bilemiyorum ki
Ayy benimkide konuş konuş susar, hiç yorum yapmaz iyiye de kötüyede ağzından bıçakla alınır laf.
Bi yandan iyi bi yandan zor. Bi de onun ailesiyle ilgili pek bi şey diyemiyom bakıom üzülüo. Onlara bi şey de diemiyo saygıdan.onunkiler gelse zaten öle yalnız bırakmamak için gelirler. Ben paso hizmet etmek zorunda kalıcam yani. Allahtan ilk zaman gelmeyin dedim :umursamaz:
Kız 38 e girecen dien hamile ben değilmiydim. 38. haftadayız bence yarın bakar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?