2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım senin yazdığını görmeden cvp yazmıştım ben zaten kalp kalbe karşıymış kız.
Bu gece kuşu halimiz nolcek bilemiyorum yani.
Asıl babalarını uyutmayacak bizimkiler. Sanki bebiş horul horul uyuyacakta babası uyandıracak.
Bizimkine bebiş doğunca sen uyuyamazsın başka odada yatarsın diom da hiç razı olmuyo.
Bakalım sonra kaçmazsa o zaman da ben baş başa bırakcam onları kaydirigubbakcemile3

aa bizimki ben yatarım odada sen bebişi uyutrsun benşim uykumu almam lazım moduna girdi şimdiden ama suç bende daha doğmadan sen dip odada duymazsın sesini ben bebişle diğer odada yatarım nasıl olsa annemler olucak bi 40 gün filanj dedim dedim adamın kafasına soktum bi kere ama kıyamaz kocişim bana yaa gelir bakarrr heralde yani öle ümid ediyorum kaydirigubbakcemile3 yada ben kaçarım arada onun yanına :kedi:

Evet ya evde anneler falan olunca insan özler kocişini demi.
Başbaşa kalmak ister. Sadece romantiklik açısından.
Tabi adamı dırdırla bitirmezsek o ayrı lohusayız die aklinialirimsmile

Pamukum kaçta kontrolün
Benim yarın 5 te inş. güzel haberlerle geliriz kız

aslında bugün 5deydi randevüm doktorun tüm gün ameliyatı varmış iptaş ettiler perşembeye yani yarına aldık 15:45 yani 4 e çeyrek varken zaten öğlen 1de anca kalkıyorum kahvaltı o bu derken saat 3 olur o ara eşim gelir çıkarız erkenden heyecandan uyuyamam belki öğlene kdar aklinialirimsmile inşaşşah iyi haberlerle gelirim canım benden bir saat sonra seninde randevüm inşallah sende güzel hayırlı haberlerle gelirsin denk gelemezsekte sen özelden ne oloup bittiğini mesaj olarak bırak merak ederim ben

Evet ya evde anneler falan olunca insan özler kocişini demi.
Başbaşa kalmak ister. Sadece romantiklik açısından.
Tabi adamı dırdırla bitirmezsek o ayrı lohusayız die aklinialirimsmile

biz sadece romantiklik açsından yanlız kalmak isteriz ama koçişler sadece romantik anlamda böle yanlız kalmayı nasıl karşılarlar bilmem kaydirigubbakcemile3 yzık onlarada ya kıyamam ben ona

onlarda bi kurtulamadılar bi hamilelik sendromu bi lohusalık sendromu kaçıcaklar evden o olucak sonunda kaydirigubbakcemile3 şimdi annesie gelicek ya 40 gün bizde kalıcak artık başının etini yerim annen şöle dedi şunu yaptı sinir etti beni filan bide lohusalık sendromu üstüne eklenince ayyyyy bak şimdi üzüldüm şimdiden koçişimee kıpkırmızı olur artık bütün gece beni dinlemekten gözlri kaydirigubbakcemile3 uyursa ağlarım uyuma beni dinle diye kaydirigubbakcemile3

Sende yaz ha 2 dk. nı almaz inş. güzel gidiyordur her şey.
Ayy sölermiki yarın tahmini bi tarih bilemiyorum ki

e sölesinler bi zahmet artık canımyaaa şuna bak 37 haftayı geldik bitiriyoruz nerdeyse bu doktorlara kalsa bişe sölemezler gene ama ben dicem bu hafta çatıy muaynesi vardı diye şansımı zorlıcam aslında 38.haftada yaparız demişti ama geçen hamişleden biri bana tamam işte sen 38 haftanın içindesin 37yi tamamlamışsıın dedi benimde içime bi kuşku düştü yaparmı çatı muaynesni acaba diye hemen temizlendim bu seferde yapmazsa artık 38. haftada göreceği manzaradan ben sorumlu değilim kaydirigubbakcemile3 bu ne yaa zaten zor temizleniyorum gelmişim 9.aya oyunmu oynıcam benn yiterrrr yaa yiterrrrrr erman kuzu olururum anında kaydirigubbakcemile3

Ayy benimkide konuş konuş susar, hiç yorum yapmaz iyiye de kötüyede ağzından bıçakla alınır laf.
Bi yandan iyi bi yandan zor. Bi de onun ailesiyle ilgili pek bi şey diyemiyom bakıom üzülüo. Onlara bi şey de diemiyo saygıdan.onunkiler gelse zaten öle yalnız bırakmamak için gelirler. Ben paso hizmet etmek zorunda kalıcam yani. Allahtan ilk zaman gelmeyin dedim :umursamaz:

aynııı benim koçiş seninkide aynıı yaniiiii susar hiç yorum yapmaz bu seferde ben üzülürüm ben aslında annesini uyarsın diye anlatırım ama anlatmaz tabi saygıdan bişey söleyeemz onalra neyseki benim kaynanam yardım edr ama herşeyede karışır bide çok meraklı ben bişey anlatırken eşime hemen ne ne öğrenmek istiyuor ya bende sinir oluyorum öle insanlara öğrenmeni istesem sana sölerim harlde dimi amaa :umursamaz:
ama yinede hakkını yiyemem yedirme içirme konusunda hiiç sorun olmaz
ama kaynana işte en iyiside aynıı bunların en kötüsüde sevilmiyor işte anacım napalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yok kız almıo.Bide 10 gün olacak gideli ya ücret ödemeden girin dedi. Muayene ücreti yani.
Benim kaynana da iyi işte yedirir içirir de tabi anamıza yaptığımız nazın binde birini yapamayız.
Canımız ciğerimiz annelerimiz ayy nasıl özledim kokusunu kız burnumda tütüyor.
Bu arada bi ikimiz kalmışız.opuyorumnanaktan

Pamukçum çıktın heralde bekliyorum yazmadın. Ben de kötü olmadan çıkayım.
Topiği kapatayım bari :)
Yarın güzel haberlerle açılır inş. topik.
Hayırlı geceler...

günaydın kızlar sabahın köründe göreve yolladım eşimi malaesef o yokken doğurmam inşallah annemleri aradım allaha şükür gelecekler sanırım kadın damadın başında ne işim var diye deli etti beni zorlana geliyo vallahi herkeze hayırlı günler kızımın yıl sonu gösterisi var hazırlanmamız lazım ispanyol dans yapacaklar kızı olacaklara söleyim çok fena oluyo cadılar 5 yaşında haftalardır hazırlanıyo yok kırmızı ojeler yok saçı kısaymış postiş saçlar aman kırmızı kollyesi küpesi süslü oluyo cadılar vallahi kataloktaki kıyafet örneğindeki resimlerinde kadın jartiyer çorap giymiş file bizimki tutturdu bende anne çorabı giycem diye nerden bulacaksam jartiyer çorap 5 ya.ındaki bebeye en sonunda gittim diz altı file çorap aldımda cadıya jartiyer yaptıkkk off off kızlar annenin kuması diye boşuna demiyolar

Son düzenleme:
günaydın güzelannişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah kontrolleri olanlardan güzel haerler gelir akalım ugün kilerin tarihleri belli olacakkkkkkkkk

güzel anneler,günaydınnn
günü güzel haberlerle açıyorummmopuyorumnanaktan

ama önce herkes maşallah desin

sılam bugun yavaş yavaş kalkıp işlerini görebiliyormuş ,gayet iyilermiş çok şükür..

bir kocaman maşallah da erenimiz için istiyorum,allahım esirgesinn:Saruboceq:

3710gr ve 54.5 cm kuzucuğumuz doğum saati de 08:34

ikisinede 41 kere maasallah sabah sabah boyle haberler almak gercekten cok guzel darisi bizim basmiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…