2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol esra haber verdiğin için
maşallah
Aşşal nazarlardan korusun, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

ayyy masallah allahım nazardan saklasınzemuszemus

esram haber verdiğin için teşekkür ederiz canım.

maşallah ki maşallah her ikisinede allahım esirgesin onları allahım analı babalı büyütsün.

darısı bizlere inşallahhh

kızlar darısı başınıza inşallah..
allahım tüm bebişlerimizin doğduğu listemizin sağlıkla tamamlandığı günü göstersin inşallah..
beklemek doğurmaktan zormuş ya:)
bak doğuma giderken mutlaka herkes en az iki kişiye numarasını bıraksın..bu sayede hemen alıyoruz haberleri..

yesica nerde kızlar ya bide black a diyodu bu kız nerde diye:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

bugun blackin doğum günüüüüüüzemuszemus

canımmm,iyi doğdun iyi ki varsın ve iyi ki tanıdık seniopuyorumnanaktan

prensesinle,eşinle ve sevdiklerinle birlikte çooook mutlu bir ömrün olsun inşallah..
allahım herşeyi gönlüne göre versinn..
seni seviyoruz..olumunekankayizsmile:asigim:
esra-zeynep lal

aaaaaa hadi yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bugünmü doğumgünü belki hazırlık yapıo ondan uğruyamadı. yoksam doğumgününde doğurdumubilmiyorumkismile

doğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar

selam kızlar birazdan kontoröle gidicem 3 buçuk gibi ama bende acayip bi heyecan var bugün çünki çok enteresan bişey oldu sabh ayağa bi kalktım yataktan bacaklarımı ıslatır derecede b,i akıntı geldi okdar koktumki suyummu geldi diye ki hala bi tedirginlik var eyvahedigeldismile inşallah önemli bişey değildir neyseki, randevümüz varmış buğün yani bu akşam girmezsem topiğe bilinki başlamış benim doğumum kaydirigubbakcemile3 çok korkuyorum kızlar yaa dua edi,n benim için hiç böle bişey olmamıştı daha önce

bugünmü doğumgünü belki hazırlık yapıo ondan uğruyamadı. yoksam doğumgününde doğurdumubilmiyorumkismile

doğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar

canımmm çok teşekkür ederim sanada hazırlık yok daha bilgisayar arıyorum fellik fellik size bir bakıyım diye beklesin kocaa

Canım sen ne kadar gönlü güzel birisin ne kadar tatlısın seni çooooookkk seviyorum iyi ki varsınız hepinizde iyiki sizlerle tanıstım yol arkadaşı oldunuz bana

hepinize tek tek ayrı ayrı teşekkür ederimmm
inş. birgün yüz yüze de görüşürüz Allahım yollarımızı birleştiririr inş..

fazla duramıyorum kızlar abimlerdeyim onun bilg. benim bilg. bugun tamire gidecek ama ne zaman gelir bilmiyorum ( tabi daha gelip alanda olmadı offff akşamları aklım hep sizde..

canım kızım 15 günde 360 gram almıs 3 cm atmıs maşallah ..

hepinizi kocaman öptümmmmmm

canlarım bu arada sılam nasıl maşallahhhhhh oğlusumuza kg ve boyu çok iyi ayyyy darısı basımıza konusursanız sılama cok selam söyleyin

leylaya da selamlarrr Nilay bebişte maşallah çok iyiymiş die duydum Allahım hepsini nazarlardan saklasııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…