güzel anneler,günaydınnn
günü güzel haberlerle açıyorummmopuyorumnanaktan
ama önce herkes maşallah desin
sılam bugun yavaş yavaş kalkıp işlerini görebiliyormuş ,gayet iyilermiş çok şükür..
bir kocaman maşallah da erenimiz için istiyorum,allahım esirgesinn:Saruboceq:
3710gr ve 54.5 cm kuzucuğumuzdoğum saati de 08:34[/Q günaydıııın esra bugün kesin arıycam bende eşinin telefonu sanıyodum kız öyle demişti bana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel anneler,günaydınnn
sılam bugun yavaş yavaş kalkıp işlerini görebiliyormuş ,gayet iyilermiş çok şükür..
3710gr ve 54.5 cm kuzucuğumuzdoğum saati de 08:34
güzel anneler,günaydınnn
güzel anneler,günaydınnn
mehtap noldu ya napmış haberi olan va mı
yesica nerde kızlar ya bide black a diyodu bu kız nerde diye:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bugun blackin doğum günüüüüüüzemuszemus
canımmm,iyi doğdun iyi ki varsın ve iyi ki tanıdık seniopuyorumnanaktan
prensesinle,eşinle ve sevdiklerinle birlikte çooook mutlu bir ömrün olsun inşallah..
allahım herşeyi gönlüne göre versinn..
seni seviyoruz..olumunekankayizsmile:asigim:
esra-zeynep lal
prensesinle,eşinle ve sevdiklerinle birlikte çooook mutlu bir ömrün olsun inşallah..
esra-zeynep lal
vallaha ya dün ir gitti pir gitti. mehtap ve sılayı duyunca doğurasın bu kız.
bugünmü doğumgünü belki hazırlık yapıo ondan uğruyamadı. yoksam doğumgününde doğurdumubilmiyorumkismile
doğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar
esra-zeynep lal
selam kızlar birazdan kontoröle gidicem 3 buçuk gibi ama bende acayip bi heyecan var bugün çünki çok enteresan bişey oldu sabh ayağa bi kalktım yataktan bacaklarımı ıslatır derecede b,i akıntı geldi okdar koktumki suyummu geldi diye ki hala bi tedirginlik var eyvahedigeldismile inşallah önemli bişey değildir neyseki, randevümüz varmış buğün yani bu akşam girmezsem topiğe bilinki başlamış benim doğumum kaydirigubbakcemile3 çok korkuyorum kızlar yaa dua edi,n benim için hiç böle bişey olmamıştı daha önce [/QUOTbende yeni geldim kontrolden iyi geçmedi bebebğim hem küçük hemde karnı 3 hafta geriideymiş yarın renkli dopler bir sürü test istedi dua edin bana ....
selam kızlar birazdan kontoröle gidicem 3 buçuk gibi ama bende acayip bi heyecan var bugün çünki çok enteresan bişey oldu sabh ayağa bi kalktım yataktan bacaklarımı ıslatır derecede b,i akıntı geldi okdar koktumki suyummu geldi diye ki hala bi tedirginlik var eyvahedigeldismile inşallah önemli bişey değildir neyseki, randevümüz varmış buğün yani bu akşam girmezsem topiğe bilinki başlamış benim doğumum kaydirigubbakcemile3 çok korkuyorum kızlar yaa dua edi,n benim için hiç böle bişey olmamıştı daha önce [/QUOTbende yeni geldim kontrolden iyi geçmedi bebebğim hem küçük hemde karnı 3 hafta geriideymiş yarın renkli dopler bir sürü test istedi dua edin bana ....
canım Allahım yardım etsin sen sakın ol bebişimiz iyidir eminim benimkide tıfıl sayılırdı bak son hafta ataga geçti
dualarımız seninle canım
suyun olmayada bilir dün bana doktorum son aylar idrarını tutamayabilirsin dedi o olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?