2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[

ay yarın mutlaka banada haber ver canım ben girerim gireemem belli olmaz
Dua edicem sana da bebeğinede bugun ama sen ona bol bol iyi enerji yolla bak samimiyim canım[/QUOTE]

inş. güzel haberler veririm size kızlar artık hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi hayırlı kıldıysa öyle olsun

pamuğum,doktorunla paylaş bu durumu,madem randevun da varmış..
en doğrusunu o söyleyecektir..
haccepsut canım dualarımız seninle..hiç sıkma canını bu afacanlar birden atağa geçiyorlar arada yorulup yavaşıyorlar..
allahın izniyle herşey güzel olacak..

blackim sen bittin,yaza sendeyiz,sen de kışa bize gelince bırakmıcaz seni:))))))))))

evet canım gider gitmez paylaşıcam zaten doktorumla şiimdi eşimi bekliyoru gelicek birazdan gidicez çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

[bende yeni geldim kontrolden iyi geçmedi bebebğim hem küçük hemde karnı 3 hafta geriideymiş yarın renkli dopler bir sürü test istedi dua edin bana ....
insallah onemli bisey yoktur canim dualarimiz seninle :Saruboceq:umarim yarin guzel haberlerle donersin

evet canım gider gitmez paylaşıcam zaten doktorumla şiimdi eşimi bekliyoru gelicek birazdan gidicez çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sakin ol ve pozitif düşün pamuğum,kuzucuk gelecekse de iple bağlasan durmaz:)
bak benimki kordonu düğüm yaptı nerdeyse yine de geldi aramıza:)
allaha emanet kuzularımız,hayırlısı nasılsa öyle olsun diyelim..
kardeşleri geldikçe gaza geliyor yavrular,hemen gelmek istiyorlar sanırım:)
dua eden teyzeleri var hem hiiç telaşlanma,otursun yerinde yaramaz

kızlar nasılsınız?
sılayla leyla doğum yapıcaktı yaptılar mı ? kuzular geldi mi? bi kişi daha vardı doğum yapıcak o kimdi?

canım düm zeyhat haber vermişti. oda poyrazını kucağına almış ve ikiside iyilermiş

geçmişi okumaya üşendim :kedi:
sağolun kızlar haber verdiğiniz için
mehtap canım seni de tebrik ediyorum. Analı babalı büyüt yavrunu inşallaholumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…