selam kızlar birazdan kontoröle gidicem 3 buçuk gibi ama bende acayip bi heyecan var bugün çünki çok enteresan bişey oldu sabh ayağa bi kalktım yataktan bacaklarımı ıslatır derecede b,i akıntı geldi okdar koktumki suyummu geldi diye ki hala bi tedirginlik var eyvahedigeldismile inşallah önemli bişey değildir neyseki, randevümüz varmış buğün yani bu akşam girmezsem topiğe bilinki başlamış benim doğumum kaydirigubbakcemile3 çok korkuyorum kızlar yaa dua edi,n benim için hiç böle bişey olmamıştı daha önce [/QUOTbende yeni geldim kontrolden iyi geçmedi bebebğim hem küçük hemde karnı 3 hafta geriideymiş yarın renkli dopler bir sürü test istedi dua edin bana ....
ay canım kıyammamm sana ama üzülme bebeğim son aylarda hızlı alıyor bebişler kilo sen merak etme benimkide tıfıl bakma korkuyorum erkenden gelirse o çırpı ayaklarından nasıl altını değiştiririm diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğunca biz güzel güzel bakarız besleriz kuzularımızı sen strest yapma yeterki
küçükmüş anladımda karnı 3 hafta gerideymiş o nedmek anlamadım canım bilmiyorumkismile
canım Allahım yardım etsin sen sakın ol bebişimiz iyidir eminim benimkide tıfıl sayılırdı bak son hafta ataga geçti
dualarımız seninle canım
suyun olmayada bilir dün bana doktorum son aylar idrarını tutamayabilirsin dedi o olabilir mi?
yok blacksiya canım hala da yavaş yavaş geliyorr tuvaletimi yaptığım halde ıslanır çamaşırlarım ama bacaklarımın arasına kadar ıslanıyor hiç bu kdar akıntı fazla olmamıştı bende bilmiyorum rengi beyaz neyseki öle değişik bi renkte değil bakalım doktoumuz ne dicek aslında kilosu biraz fazla olsa korkmıcam ama kilolarıda az bu cimcimelerin yaa biraz daha dursada kilo alsa diyorum ben bilmiyorumkismile
canım Allahım yardım etsin sen sakın ol bebişimiz iyidir eminim benimkide tıfıl sayılırdı bak son hafta ataga geçti
dualarımız seninle canım
suyun olmayada bilir dün bana doktorum son aylar idrarını tutamayabilirsin dedi o olabilir mi?
saol black yarın belli olacak gerçi ama konuşmasından doktorun sanki benden giden kanın akışından dolayı olabilr gibi bişey dedi çünkü bir ara tansiyon problemim olmuştu ama şu an cidden iyi değilim sadece kilosu az olsaydı problem değildi benim için çünkü tahmin ediyordum küçük olduğunu ama vücuduna göre karnının geride olması moralimi bozdu doktor 2 hafta geriliği normal sayabiliriz dedi ama 3 hafta biraz sorunlu olabilirmiş artık yarına kaldı ama duaya çok ihtiyacım var
ay canım kıyammamm sana ama üzülme bebeğim son aylarda hızlı alıyor bebişler kilo sen merak etme benimkide tıfıl bakma korkuyorum erkenden gelirse o çırpı ayaklarından nasıl altını değiştiririm diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğunca biz güzel güzel bakarız besleriz kuzularımızı sen strest yapma yeterki
küçükmüş anladımda karnı 3 hafta gerideymiş o nedmek anlamadım canım bilmiyorumkismile
yani baş falan tamam ama karın gelişimi 3 hafta geriymiş geri kalmış yani gelişmemiş 2 hafta geride kalması normal karşılanırmış ama 3 hafta sorun olabilir dedi artık yarınki filmlerde belli olur
yok blacksiya canım hala da yavaş yavaş geliyorr tuvaletimi yaptığım halde ıslanır çamaşırlarım ama bacaklarımın arasına kadar ıslanıyor hiç bu kdar akıntı fazla olmamıştı bende bilmiyorum rengi beyaz neyseki öle değişik bi renkte değil bakalım doktoumuz ne dicek aslında kilosu biraz fazla olsa korkmıcam ama kilolarıda az bu cimcimelerin yaa biraz daha dursada kilo alsa diyorum ben bilmiyorumkismile
tabiki anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi canım benim de bu zıpırlar anne karnından cıktımı emse de emmese de çok hızlı kg alıyorlar onumde 3 den fazla örnek gördüm bire bir akıntın beyazsa korkma bunlar hep benim doktorumun dedikleri canım
saol black yarın belli olacak gerçi ama konuşmasından doktorun sanki benden giden kanın akışından dolayı olabilr gibi bişey dedi çünkü bir ara tansiyon problemim olmuştu ama şu an cidden iyi değilim sadece kilosu az olsaydı problem değildi benim için çünkü tahmin ediyordum küçük olduğunu ama vücuduna göre karnının geride olması moralimi bozdu doktor 2 hafta geriliği normal sayabiliriz dedi ama 3 hafta biraz sorunlu olabilirmiş artık yarına kaldı ama duaya çok ihtiyacım var
ay yarın mutlaka banada haber ver canım ben girerim gireemem belli olmaz
Dua edicem sana da bebeğinede bugun ama sen ona bol bol iyi enerji yolla bak samimiyim canım
haccepsut canım dualrımız hep seninle ne olur üzme kendini bizi habersizde bırakma canım
pamuğum,doktorunla paylaş bu durumu,madem randevun da varmış..
en doğrusunu o söyleyecektir..
haccepsut canım dualarımız seninle..hiç sıkma canını bu afacanlar birden atağa geçiyorlar arada yorulup yavaşıyorlar..
allahın izniyle herşey güzel olacak..
blackim sen bittin,yaza sendeyiz,sen de kışa bize gelince bırakmıcaz seni:))))))))))
insallah onemli bisey yoktur canim dualarimiz seninle :Saruboceq:umarim yarin guzel haberlerle donersin[bende yeni geldim kontrolden iyi geçmedi bebebğim hem küçük hemde karnı 3 hafta geriideymiş yarın renkli dopler bir sürü test istedi dua edin bana ....
evet canım gider gitmez paylaşıcam zaten doktorumla şiimdi eşimi bekliyoru gelicek birazdan gidicez çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
insallah onemli bisey yoktur canim dualarimiz seninle :Saruboceq:umarim yarin guzel haberlerle donersin
merhaba arkadaşlar
geçmiş olsun canım artık haftan çok iyi benimde kan akışım bozuk şeker ve tansiyon problemim var gebeliğin son aylarında bebeğin kilosunun ve benim çok sıkı akibim yapıldı bebekte sorun çıkmadı ama benim tansiyonum şu an alarm veriyor
şeker iri tansiyon bebeğin geri kalmasına neden olabiliyor eğer ciddi bir sıkıntı varsa hemen doğum yaparsın en azından bebeğe dışarda çok iyi bakılabilir
benim bir arkadaşımında tansiyondan bebeği geri kalmıştı 33 haftalık 1 kilo doğmuştu biraz bakımla kendini toplamış
sen tansiyonuna çok dikkat et bebek ve senin için çok önemli
dualarımız seninle canım
canım üzülme inş sağlıklı doğar doğana kadar karnıda gelişir inş dua et bol bol üzme kendinide bebeğinide
canım düm zeyhat haber vermişti. oda poyrazını kucağına almış ve ikiside iyilermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?