2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğim de 2 hafta geriden gidiyor. inş sorun cıkmaz canımmm geçmiş olsun hepinizeeeeeeeeeeeeeee

hepiniz sağolun kızlar destekleriniz için teşekkürler iyide olsa kötüde olsaartık bu hayırlısı olsun ne yapalım yarın hayırlı bi haber alırım inş. dua her kapının arlayıcısıdır sizde duanızı eksik etmeyin

oo canlarımm ne haberrr? herkes iyi mi?
bildiğim bugün haccep ve pamiğin kontrolü vardıı. geldiniz miiiii? huuuuuuuu

kuzu hayırdırbilmiyorumkismile

black canım şükür kavuşturana. bilg. mağduremm:)) geçmiş olsun ya:)) ne oldu hallettin mi

esram selam canım.

black canım dün prensesin kontrol sonuçlarına baktım. senle karşılaşamadım amaa maşallah kızımaaa

kuzu hayırdırbilmiyorumkismile

canım kontrolüm vardı bugün ama kötü haberler aldım canım sıkıldı bebeğimin karın bölgesi 3 hafta geriden geliyormuş yarın renkli dopler bir sürü tahlil yapılacak bide küçücük ya 2300 düşün yani ben küçük olduğunu tahmin ediyordum ama böyle bişey olcağını hiç düşünmemiştim şok oldum yani yarınki tahlil sonuçlarına bakcaz artık

canım bence sen bir doktora daha git 2300 gr kötü değilki benim ki de 2360 gr
haftalarımız aynı seninle hemen hemen

oo canlarımm ne haberrr? herkes iyi mi?
bildiğim bugün haccep ve pamiğin kontrolü vardıı. geldiniz miiiii? huuuuuuuu

geldim canım kontoröl gayet ii geçti bugün gelen o akıntıymış suyum değilmiş bazen aşırı derce böle akıntılar olabilirmiş ama bir bardak dolusu gelmesi gerekiyormuş suyun olması için benim bacaklar hafif ıslanınca telaş yaptım zaten aklinialirimsmile ama hiç bu kadar yoğun akıntım olmamıştı
ayy kızlar bu arada çatı muaynesinde naslll canım yandı anlatamam bastım çığlığı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doktor demilştir eyvahhh bu kadınla işimiz varrr doğumu nasıl yapıvak bu diye epidurlaai konuştuk tavsye ediyomusnuz diye anında evet evet ediyorıum dedi eşimde dalğa geçiyor adam koktu gözü tabi senin bağışından evet evet kesinlikle ediyorıu hatta ücretini ben karşılayım sen yeterki epidural ol dicekti nerdeyse diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

canım şu tabloya bak öncelikle bu birrrrrr. benim ve burdaki biçok kişinin bebişi de aşağı yukarıbenzer kilolarda.
karın bi iki hafta geriden gelebilir. 3 hafta tabiki istenen bi sonuç değil. ama şunu söyleyim bu bebeklerin günleri günlerini de tutmuyo. yarın ayıntılıda bakacakmış zaten. lütfen üzme kendini. çok daha ciddi durumda olan bebekler bile hayata tutunuyor. bebeğe olumsuz enerji yükleme. üzülür kıyamam ona annesi. sen üzülürsen o ne yapsın.
bi de şu cihatların biri diğerini tutmuyo sonuç yanlış da olabilir bu ihtimal de var. ama doğruysa da ferah tut kalbini. bak güzel haberlerle geleceksin.:Saruboceq:

maşallah gözünaydın güzelim bedavacı senii :roflol:acıdı mı ki? yaw korkutmayın beni.
yesica nerdesiiiinnn

kızlar merhaba

bilg. kilitleniyorrrrr o yüzden yazamıyorum ya
burdayım geldim hayatım. ne uyus bilg ya. valla korkuyorum benimki bozulursa hayatta yapılmaz bi daha. doğurana kadar dayansa yeter :roflol:
canım bence sen bir doktora daha git 2300 gr kötü değilki benim ki de 2360 gr
haftalarımız aynı seninle hemen hemen

katılıyorum. benimki de asel or miray kadar yani haccepinkine yakın ama doktor süper diyo.

bencede evham yapıyorsun haccepsut canım pozitif olcaz kuralımız bu

benimkide o zaman 3 hafta geri olurdu ki değil aynı kilolarımız o zaman yesicada telaş yapardı Allah korusunn

bu arda yesicam günün bombasını patlattın biz bile bilmiyoruz hangi olucak cadının ismi..

benimde 2 hafta sonra catı muayenesi var bende tırsak durumdayım

kızlar ben de nst ye girdim bugün ilk defa. kız hareket ederse butona bas dedi. ben resmen parmağımı kaldıramadım. oynayıp durdu yaramaz. yavrum kendi kalp atışlarından korktu sanırım :roflol: 160-170 leri bulduk hatta geçtiğimiz de oldu.neyse benim sevgili polyanna doktorum gayet iyi dedi
bu arada çizelge yanımda bu çizelgeden kasılma olup olmadığı anlaşılıyomuş. nasışl anlayabilirim. fikri olan var mı. doktor bişey demedi de

eyvahedigeldismile Ayy benimde yarın çatı muayenem var tırstım valla. Bakalım benimki nasıl geçicek

oooo bu takvimde de benim cadı 500 gr eksik daha zilliiiiiii

çıkınca çok yesin ne yapayım DD sıpa

bir de ultrasonların kg tahmini 300 gr eksik yada fazla olabiliyormus kızlar takmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…