saol black yarın belli olacak gerçi ama konuşmasından doktorun sanki benden giden kanın akışından dolayı olabilr gibi bişey dedi çünkü bir ara tansiyon problemim olmuştu ama şu an cidden iyi değilim sadece kilosu az olsaydı problem değildi benim için çünkü tahmin ediyordum küçük olduğunu ama vücuduna göre karnının geride olması moralimi bozdu doktor 2 hafta geriliği normal sayabiliriz dedi ama 3 hafta biraz sorunlu olabilirmiş artık yarına kaldı ama duaya çok ihtiyacım var
Moralini bozma canım. Bende her gittiğimde 2 hafta önde olduğumu söylüyordu doktor. Ama son gittiğimde farklı bi ultrason cihazıyla baktı normal haftasında dedi. Yani 2 hafta gerilemiş gibi göründü. Zaten 2 haftada bir gidiyorum o zaman hiçmi gelişmemiş oluyo sanki. Cihazlardanda kaynaklanıyor. Doktoruna güvenmiyorsan başka bi yere daha baktır derim ben.
Moralini bozma canım. Bende her gittiğimde 2 hafta önde olduğumu söylüyordu doktor. Ama son gittiğimde farklı bi ultrason cihazıyla baktı normal haftasında dedi. Yani 2 hafta gerilemiş gibi göründü. Zaten 2 haftada bir gidiyorum o zaman hiçmi gelişmemiş oluyo sanki. Cihazlardanda kaynaklanıyor. Doktoruna güvenmiyorsan başka bi yere daha baktır derim ben.
saol canım evet senn dedğin de doğru yarın ne derse bakacm artık olmazsa başka bir doktorada gitmeyi düşünüüyorum
hepiniz sağolun kızlar destekleriniz için teşekkürler iyide olsa kötüde olsaartık bu hayırlısı olsun ne yapalım yarın hayırlı bi haber alırım inş. dua her kapının arlayıcısıdır sizde duanızı eksik etmeyin
kuzu hayırdırbilmiyorumkismile
canım kontrolüm vardı bugün ama kötü haberler aldım canım sıkıldı bebeğimin karın bölgesi 3 hafta geriden geliyormuş yarın renkli dopler bir sürü tahlil yapılacak bide küçücük ya 2300 düşün yani ben küçük olduğunu tahmin ediyordum ama böyle bişey olcağını hiç düşünmemiştim şok oldum yani yarınki tahlil sonuçlarına bakcaz artık
oo canlarımm ne haberrr? herkes iyi mi?
bildiğim bugün haccep ve pamiğin kontrolü vardıı. geldiniz miiiii? huuuuuuuu
canım kontrolüm vardı bugün ama kötü haberler aldım canım sıkıldı bebeğimin karın bölgesi 3 hafta geriden geliyormuş yarın renkli dopler bir sürü tahlil yapılacak bide küçücük ya 2300 düşün yani ben küçük olduğunu tahmin ediyordum ama böyle bişey olcağını hiç düşünmemiştim şok oldum yani yarınki tahlil sonuçlarına bakcaz artık
maşallah gözünaydın güzelim
geldim canım kontoröl gayet ii geçti bugün gelen o akıntıymış suyum değilmiş bazen aşırı derce böle akıntılar olabilirmiş ama bir bardak dolusu gelmesi gerekiyormuş suyun olması için benim bacaklar hafif ıslanınca telaş yaptım zaten aklinialirimsmile ama hiç bu kadar yoğun akıntım olmamıştı
ayy kızlar bu arada çatı muaynesinde naslll canım yandı anlatamam bastım çığlığı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doktor demilştir eyvahhh bu kadınla işimiz varrr doğumu nasıl yapıvak bu diye epidurlaai konuştuk tavsye ediyomusnuz diye anında evet evet ediyorıum dedi eşimde dalğa geçiyor adam koktu gözü tabi senin bağışından evet evet kesinlikle ediyorıu hatta ücretini ben karşılayım sen yeterki epidural ol dicekti nerdeyse diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burdayım geldim hayatım. ne uyus bilg ya. valla korkuyorum benimki bozulursa hayatta yapılmaz bi daha. doğurana kadar dayansa yeter :roflol:yesica nerdesiiiinnn
kızlar merhaba
bilg. kilitleniyorrrrr o yüzden yazamıyorum ya
canım bence sen bir doktora daha git 2300 gr kötü değilki benim ki de 2360 gr
haftalarımız aynı seninle hemen hemen
eyvahedigeldismile Ayy benimde yarın çatı muayenem var tırstım valla. Bakalım benimki nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?