2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen baya bı bunalımdaymışsın valla haklısın sınavlar agrılar falan derken benımde şuan belım coook kotu agrıyooo ama dayancaz artııık bebışlerı kucagımıza alınca unutcaz ınş herşeyı sezeryanmı olucak

hala belli değil
çünkü plesenta aşağıda geçen hafta kontrolde de hala aşağıdaydı ona da moralim bozuluyo zaten. normal istiyorum ben. 10 haziran gibi gidicez doktora kontrole. o zaman belli olacak. doktor son ana kadar beklemek istiyo belki plesenta çıkar yukarı diye

günaydııııın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy aslında çok uykum var ama uyuyamıyorum gidim biraz daha deneyeyim belkim uyurummmmm
görüşürüz kızlarrr

evt canım yarın doktora gidecem çatı muayenesine bakalım belliolacak ozaman ben normal istiyorum ama bakalım inş normal olur senin normalmi düşünüyosun

evet az kaldı herkesin topik dolup taşarken kimseler kalmadı herkesin bebeişlere kavuşması için artık son günleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…